Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Οι γυναίκες στην πολιτική…Αθηνά Κολιονάσιου



DSC_4144
Αθηνά Κολιονάσιου
Εμφανίστηκε δίπλα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον υποδέχτηκε για τρίτη  φορά  ( όπως η ίδια μας εκμυστηρεύτηκε ) στην συνέντευξη τύπου που  έδωσε στα ΜΜΕ στα Γιάννενα, που αισθάνεται ότι τον αγαπούν και τα οποία θεωρεί μία από τις ομορφότερες  πόλεις και έναν προορισμό που συνιστά ανεπιφύλακτα, για τις σπάνιες ομορφιές και γεύσεις που συναντά κανείς σε ολόκληρο τον νομό.
Για πρώτη φορά στην πολιτική και την...
διεκδίκηση της ψήφου, αλλά με πείρα στις μάχες για την επιχειρηματική της καταξίωση, γνωστή από το Γιαννιώτικο μπακλαβαδάκι που έχει ταξιδέψει η φήμη του σε Ελλάδα και εξωτερικό, μαζί με το όνομα  της πόλης μας.
DSC_4281 - +Σ+__Ε+ψ+¦_Β+-_Η+¬
Κάποια πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν δεν την επηρέασαν,
<<  θα ήταν λάθος να πιστέψεις ότι όλοι στον πολιτικό στίβο θα σε υποδεχθούν με τριαντάφυλλα και με γόνιμες κριτικές.>> μας είπε
<<Ο παππούς μου έλεγε, το δένδρο που έχει καρπούς χτυπάνε, για ευνόητους λόγους.
Ακολούθησα το ποτάμι από την πρώτη στιγμή, για τις αρχές και τις αξίες του. Οι πολιτικές του θέσεις στα βασικότερα θέματα διακυβέρνησης, για την σωτηρία της χώρας σε τούτη την κρίσιμη στιγμή, με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη.
Αυτές προσπαθώ να επικοινωνήσω στις προσωπικές επαφές με φίλους και συμπολίτες που συναντώ, ζητώντας την στήριξη τους, για να κάνουμε το ποτάμι την τρίτη δύναμη, εγγυητή της σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα.
Τις ευχόμαστε καλή και γλυκιά επιτυχία …


 http://www.ioanninapreview.gr/?p=433
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...