Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πως φαίνεται ότι ι κρίση χτύπησε τη showbiz: "Τίγκα" στους διάσημους τα ψηφοδέλτια των κομμάτων...Αυτά είναι τα "ταλέντα"


Λίγες ώρες απομένουν για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που κρύβουν εκπλήξεις μεταγραφές και νέα ονόματα...



Ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος ήταν για χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην συνέχεια μεταπήδησε στην ΔΗΜΑΡ και αργότερα ανεξαρτητοποιήθηκε, φλερτάροντας με το ΠΟΤΑΜΙ, θα ενταχτεί τελικά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ και κατά πάσα πιθανότητα σε εκλόγιμη θέση.

Τρία από τα κορυφαία στελέχη της «Δράσης» και της «Δημιουργίας Ξανά» και πιο συγκεκριμένα οι κκ Άγης Βερούτης, Νίκος Ψαρόπουλος και Γιώργος Καισάριος κατεβαίνουν με την Νέα Δημοκρατία, όλοι στην Β’Αθηνών.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η έγχρωμη μικροβιολόγος και πρώην μοντέλο Μαρία Καλαμπόρ θα δώσει την μάχη στην Β’Αθηνών με τη ΝΔ, ενώ και η τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια θα είναι στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην  Α’ Πειραιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη πλευρά,  συζητά με τον Χάρρυ Κλύνν, ο οποίος στο παρελθόν έχει πολιτευτεί στην αυτοδιοίκηση με την Νέα Δημοκρατία και το Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά και με τον οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη, ενώ κόπηκε η υποψηφιότητα του  Κώστα Λαπαβίτσα για την Ημαθία.

Στη Β' Αθηνών υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία.

Τρείς από τους ανεξάρτητους βουλευτές μπήκαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα ο Οδυσσέας Βουδούρης στην Β’Αθηνών, ο Θόδωρος Παραστατίδης στην Θεσσαλονίκη και όχι στο Κιλκίς λόγω των αντιδράσεων, και η Θοδώρα Τζάκρη στην Πέλλα. Εκτός ψηφοδελτίων μένουν οι Ραχήλ Μακρή, Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μάρκος Μπόλαρης.

Ηχηρά ονόματα κατεβάζει και "το Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο Γιώργος Αμυράς και η Άννυ Ποδηματά κατεβαίνουν στην Α ‘Αθηνών, ενώ η Αθηνά Δρέττα, ο πρώην γγ δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης και ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας Μέμος Ιωάννου θα δώσουν την εκλογική μάχη στην Β' Αθηνών. Ο γνωστός δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Παπαδήμου, Δημήτρης Τσιόδρας βάζει υποψηφιότητα στο υπόλοιπο Αττικής και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Δανέλλης στο Ηράκλειο. Στην Μεσσηνία με "το Ποτάμι" κατεβαίνει και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Νέα ονόματα στην λίστα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο Κριστόφ Βαζέχα στην Α' Αθηνών, ο Κώστας Ζουράρις με το κίνημα πυρίκαυστος Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Νικολόπουλος με το κίνημα Χριστιανοδημοκράτων στην Αχαΐα και ο Γαβριήλ Αβραμίδης από το άρμα πολιτών στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΕ)  Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στην Β' Αθηνών και στη Βοιωτία, ενώ επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα και θα πλαισιωθεί από τον γνωστό προπονητή μπάσκετ Κώστα Πετρόπουλο.

Στην Α'Αθηνών θα δώσει τη μάχη η Λιάνα Κανέλλη, μαζί με τον γνωστό ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο, αλλά και την Λίλα Καφαντάρη.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.

Τέλος, σύμφωνα με τα ψηφοδέλτια που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα είναι υποψήφιος στην Α' και Β' Αθηνών, ο Ηλίας Κασιδιάρης στο υπόλοιπο Αττικής, ενώ στα ψηφοδέλτια μετέχουν ο Γιάννης Λαγός και  οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι βουλευτές.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...