Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

TI EΛΕΓΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA TO 2000 ΓΙΑ ΤΟ 2015....


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ CIA. ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ 2000.ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ 2015/.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ. ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ 4 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ SITES ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


2)ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ(ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ IΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ Ή ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ HACKERS)

3)ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΜΕΓΑ-ΣΤΟΧΟΥΣ(ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΠΟΛΥ...9/11 ΚΑΙ ΒΑΛΕ).

4)ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ...(ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ).

5)ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ 2025 ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΥΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ(ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ).

6)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΣΩΣΤΟ).

7)Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 7,2 ΔΙΣ ΨΥΧΕΣ(ΣΩΣΤΟ).

8)ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ(ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ).

9)Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ-ΙΩΝ ΚΑΙ AIDS (ΛΑΘΟΣ. ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 800 ΕΚΑΤ)

10)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ(ΣΩΣΤΟ).ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΝΟΠΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΟΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ/ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΟΥ 2014.
 


http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...