Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΑΝ :....

Fileas Fong

- "Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών Σιωνιστών. Δεν πρόκειται....

μόνον περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημα του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξαν της Ελλάνια". της Γαίας από τους αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας". ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ !!! ----Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ !!!
Επειδη ξανα ηρθε στην επικαιροτητα ο/οι νεκροι και ξαναρχισε παλι το μπλα-μπλα για την Αμφιπολη - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...