Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ 1....ΑΛΕΞΗΣ 2...ΑΛΕΞΗΣ 3.... ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για τον άνθρωπο στον οποίο ωφείλονται 6.000 έως 7.000 αυτοκτονίες, 1.500.000 άνεργοι, η φτωχοποίηση της χώρας και των Ελλήνων καθώς και η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.
Θα είναι η αρχή για να ξαναδεί η Ελλάδα αχτίδα φωτός.
Ελπίζουμε να μην μείνουν και αυτοί στα λόγια σαν τον άλλον με την μία και μόνη εξεταστική.
Αλέξη Τσίπρα μην κάνεις και εσύ το λάθος γιατί οι Έλληνες θα είναι πολύ πιο αμείλικτοι απεναντί σου....


1. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η Ελλάδα είχε δυνατότητες διαπραγμάτευσης. Δεν το έκανε ποτέ όμως, γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις. Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί. Πρόκειται για ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα, το οποίο αρνήθηκε να υλοποιήσει ο Καραμανλής και γι αυτό και αποχώρησε στην ουσία από την εξουσία, δέχθηκε όμως με θέρμη να το υλοποιήσει ο κ. Παπανδρέου. Είναι όμως ένα σχέδιο εγκληματικό για τον ελληνικό λαό.»
2. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Ποιοι είναι αυτοί που με συνειδητά λάθη και παραλήψεις, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τον λαό μας, που τον ενέπλεξαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία. Γιατί τώρα είναι η ώρα να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, τι ακριβώς έγινε.Τώρα είναι η ώρα να μάθουμε γιατί αλήθεια ο κος Παπανδρέου, την ίδια στιγμή που το 2009 δημόσια καταφέρονταν εναντίον του ∆ΝΤ, είχε ήδη κλείσει μυστικά, όπως αποδείχτηκε, συμφωνία με το ∆ΝΤ πριν ακόμη από τις εκλογές; Είναι η ώρα να μάθουμε γιατί αλήθεια ο κος Παπακωνσταντίνου την ώρα που έπρεπε να δανειστεί από τις αγορές μίλαγε για Τιτανικό και αρνούνταν τα δανεικά των αγορών; Γιατί αλήθεια η ΕΛΣΤΑΤ διόγκωσε το δημόσιο έλλειμμα με αποτέλεσμα να βρεθεί η χώρα στο μάτι του κυκλώνα;»
3. ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : «ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο.»
4. ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: «Εμείς δεν σκοπεύουμε να κρύψουμε κάτω από το χαλί, ούτε τις ευθύνες αυτών που μας έβαλαν στα Μνημόνια, ούτε τις ευθύνες αυτών που ενδεχομένως να παραποίησαν τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.»
5. ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: «Πρώτον, αποδεικνύεται ότι ο μείζων κίνδυνος και φόβος για τις ευρωπαϊκές ελίτ ήταν η κατάρρευση της Ευρωζώνης, για την οποία θυσιάστηκε ο ελληνικός λαός. Επομένως, η Ελλάδα διέθετε τα όπλα για να διαπραγματευτεί με τους ευρωπαίους μια δίκαιη, και προς το συμφέρον του λαού της, λύση του προβλήματος του χρέους….. και ο Παπανδρεου προσπαθεί σήμερα να ξεπλύνει τις εγκληματικές του ευθύνες σε βάρος του ελληνικού λαού, αναζητώντας πρόθυμες πολιτικές κολυμβήθρες.»
6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: «η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου έστειλε την Ελλάδα στην κόλαση.»
7. ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Ο Παπανδρέου, ο άνθρωπος ο οποίος άνοιξε την πόρτα στο ΔΝΤ και στην Τρόικα στην Ελλάδα, έχει αυτή τη στιγμή το πολιτικό θράσος να θεωρεί πως έχουμε ξεχάσει τις πολιτικές του ευθύνες. Ήταν αυτός που έσυρε το χορό των μνημονίων στην Ελλάδα.»
8. ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: “υποτιμούν τον ελληνικό λαό όσοι μπορούν να θεωρήσουν ότι ο ελληνικός λαός έχει ξεχάσει τις βαρύτατες και προσωπικές ευθύνες που έχει για το γεγονός ότι βρεθήκαμε κάτω από αυτό το άγριο καθεστώς της τρόικας”.
9. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: “Δεν θα καθόμουν να γράψω ούτε μια λέξη για τον πολιτικό νάνο Γ.Α.Π. που έχει παίξει έναν από τους χειρότερους ρόλους στο πολιτικό σκηνικό της μεταπολίτευσης.»
10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «Δεν θα χάσουμε ούτε μια ψήφο από τον άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια»
11. ΝΙΚΟΣ KΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Διέπραξαν εσχάτη προδοσία όσοι μας οδήγησαν στο μνημόνιο.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...