Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

…οι γκαάνγκστερς…



Του Θεόφιλου Αιγινήτη

Κανένας γκάνγκστερ δεν επιτέθηκε ποτέ σε κανένα φτωχό. Οι επιθέσεις τους γίνονται όπου τους γυαλίσει ή μυριστούνε πως υπάρχει πλούτος.



Οι παραδοσιακοί γκάνγκστερς της... Αμερικής, Λουτσιάνο, Αλ Καπόνε, Ντίλιγκερ αλλά και αρκετοί άλλοι τότε, τρωγόντουσαν μεταξύ τους για το ποιός θα έχει υπό τον έλεγχό του τα κυκλώματα της πορνείας και των ναρκωτικών.

Το  1920 μετά από πιέσεις θρησκευτικών Προτεσταντικών οργανώσεων του Νότου που είναι κατά των απολαύσεων της ζωής, πίεσαν τους πολιτικούς τους να απαγορεύσουν την πώληση του αλκοόλ και όπως πάντα γίνεται το δικό τους με τις διασυνδέσεις που έχουν παντού.

Οι Ιταλοί μαφιόζοι γκάνγκστερς αρπάξανε την ευκαιρία κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης και άρχισε η παράνομη διακίνηση ουίσκι και άλλων ποτών που τους απέφερε τεράστια κέρδη.
Όμως η απληστία φέρνει και διχόνοια και άρχισε όπως είπαμε και πιο πάνω η φαγωμάρα μεταξύ τους.

Τα πολυβόλα και τα περίστροφα, παίρνανε φωτιά και οι δολοφονίες ήταν καθημερινό φαινόμενο στην Αμερικανική Ήπειρο. Τα χρόνια πέρασαν, οι πρακτικές όμως έμειναν οι ίδιες όπως έμεινε η αλαζονεία και η απληστία.

Έτσι μετά τη λήξη της ποτοαπαγόρευσης από τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ το 1933, οι γκάνγκστερς άλλαξαν τροπάρι εθνικότητα και ενδιαφέροντα.

Οι Αμερικανοεβραίοι πλέον γκάνγκστερς βρήκαν πως ο μεγάλος πλούτος δεν βγαίνει μόνο από την πορνεία και τα ναρκωτικά, αλλά από τις τράπεζες και τα πετρέλαια. Και για να μη τρώγονται μεταξύ τους, οι οικογένεια Ρότσιλντ πήρε τις τράπεζες και οι Ροκφέλερ τα πετρέλαια.
Εκτός από τα δικά τους πετρέλαια που υπάρχουνε στο Τέξας, θέλουνε και τα πετρέλαια όλου του υπόλοιπου κόσμου και επειδή κανένας δε δίνει αυτό που του ανήκει, οι νεογκάνγκστερς το αρπάζουνε με το έτσι θέλω, είτε με στρατιωτικές επεμβάσεις είτε με οικονομικούς δολοφόνους που στέλνουν στις δύσμοιρες πετρελαιοπαραγωγές  χώρες να τις χρεοκοπήσουν, να τις αιματοκυλήσουν και τελικά να τις κάνουν υποχείριά τους.

Απτά και πρόσφατα παραδείγματα, ο πράκτοράς τους στο Αφγανιστάν Μπίν Λάντεν για να κάνει ζημιά στους Ρώσους μέσω των Τσετσένων για τα πετρέλαια του Καυκάσου και ο Σαντάμ Χουσεΐν που υποδαυλίστηκε και ενισχύθηκε για να κάνει πόλεμο με τους Ιρανούς, πάλι για τα πετρέλαια, είδαμε τι τέλος είχαν.

Αμ ο Καντάφι; Τι ήθελε ο άνθρωπος να πουλάει το πετρέλαιό του σε ευρώ; Τον έφαγε τον φουκαρά το πετροδόλαρο.

Τον Καραμανλή όμως δεν πρέπει να τον ξεχάσουμε που ήθελε να υπογράψει τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης. Η υπογραφή αυτή θα έκανε ζημιά στις εγκαταστάσεις διακίνησης που έχει φτιάξει στα Σκόπια ο Ντικ Τσένι.

Κανείς δεν επιτρέπεται να τα βάζει γενικώς με την υπερδύναμη και ειδικώς με τις οικογένειες των γκάνγκστερς της Αμερικής.

Μετά τον ευρωπαϊκό Νότο που φτωχοποίησαν όταν βγήκε η βρώμα πως υπάρχουν πετρέλαια, ήρθε η ώρα της Ουκρανίας να πάθει ό,τι πάθαμε εμείς το 1946 που μας βάλανε να φαγωθούμε μεταξύ μας. Διαίρει και βασίλευε!

“ζήτησον παρ εμού, και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου και ιδιοκτησία σου τα πέρατα της γης, θέλεις ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά ως σκεύος κεραμέως θέλεις συντρίψει αυτούς.
(Αγ. Γρ. Ψαλμοί β΄8-9)


πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...