Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δεν μαθαίνουμε με τίποτα...


Mετά την χρεοκοπία της χώρας, υπήρξαν άπειρες συζητήσεις και άπειρα άρθρα για τους πολιτικούς της χώρας. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στα κόμματα και στους πολιτικούς, ενώ οι Έλληνες ολιγάρχες παρουσιάζονται ακόμα ως «υγιείς δυνάμεις», αν και οι πάντες γνωρίζουν πως οι Έλληνες ολιγάρχες ελέγχουν τα κόμματα και τους πολιτικούς.

Οι Έλληνες ολιγάρχες ελέγχουν πήρως τη χώρα και...
έχουν στην κατοχή τους τα ΜΜΕ, τα οποία μπορεί να είναι χρεοκοπήμένα αλλά -ελλείψει νέων ΜΜΕ- έχουν ακόμα μεγάλη δύναμη.

Κριτική στους Έλληνες ολιγάρχες δεν γίνεται από πουθενά, αφού έλεγχουν την πλειοψηφία των δημοσιογράφων και μετέτρεψαν τους...
«πνευματικούς ανθρώπους» σε τζουτζέδες τους.
Ήταν τα ξένα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στους Έλληνες ολιγάρχες και τον άθλιο ρόλο τους. Προφανώς, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των δικών τους ολιγαρχών.
Περιοδικά, όπως το «Stern», έγραψαν πως η Ελλάδα ελέγχεται από 2.000 οικογένειες.
Μετά την εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ και την μεγάλη συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας, η προσπάθεια των Ελλήνων ολιγαρχών να υπάρξουν νέα κόμματα, ώστε να μοιραστούν οι ψήφοι του εκλογικού σώματος και να μπορούν οι ίδιοι να συνεχίσουν να ελέγχουν την κατάσταση είναι προφανής.
Όποιος νομίζει πως οι κινήσεις για δημιουργία νέων κομμάτων έχουν κάποια σχέση με τους πολίτες, δεν ξέρει τι του γίνεται.
Οι Έλληνες ολιγάρχες είναι ικανοί να τινάξουν την χώρα στον αέρα, για να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους, τα προνόμιά τους, και τα συμφέροντά τους.
Αλλά και οι Έλληνες πολίτες είναι έτοιμοι να τσιμπήσουν και να ψηφίσουν πάλι τα τσουτσέκια των Ελλήνων ολιγαρχών που παρουσιάζονται σαν αγνοί λαϊκοί ήρωες.
Αν μη τι άλλο, θα υπάρξει άφθονο γέλιο.
Εγραψε o Pitsirikos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...