Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Έλληνες, τι γιορτάζουμε σήμερα;


Έλληνες σήμερα γιορτάζουν με πριβέ παρελάσεις οι Νενέκοι του σάπιου συστήματος , αυτοί που μας πούλησαν ως δούλους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Και να, που βρεθήκαμε πάλι αιχμάλωτοι σε ξένα κέντρα εξουσίας! Ποια λευτεριά λοιπόν γιορτάζουμε σήμερα; Θα πρέπει ως νεοέλληνες να
ντρεπόμαστε για τη κατάντια μας.
Τη λευτεριά που μας κληροδότησαν οι αθάνατοι ήρωες πρόγονοί μας εμείς τη χαρίσαμε, έτσι, χωρίς καμία αντίδραση. Φανήκαμε μικροί. λίγοι, ολιγόψυχοι και ανάξιοι των προγόνων μας. Γι'αυτό σήμερα βρεθήκαμε και πάλι σκλαβωμένοι χωρίς να δώσουμε καμιά μάχη αντίστασης, σκύψαμε το κεφάλι και υποταχτήκαμε σε πιθίκους...ΝΤΡΟΠΗ!

Γι΄αυτό, όσοι ακόμα έχουμε απομείνει πραγματικοί έλληνες, όσοι δεν υποταχτήκαμε σε τσουτσέκια προδότες πολιτικούς για μια θέση στο δημόσιο, όσοι δεν προσκυνήσαμε τα παλιόχαρτα (χρήμα), κι όσοι αντέχουμε ακόμα ας πάμε σήμερα να ανάψουμε ένα κεράκι για τους ήρωες παππούδες μας που σήμερα θα τρίζουν τα κοκαλάκια τους εκεί που είναι. Και να ορκιστούμε στις ψυχούλες τους και Στον Θεό που πιστεύουμε, πως εμείς οι λίγοι ΔΕΝ θα υποταχτούμε, ΔΕΝ θα τους προδώσουμε, και ότι θα κάνουμε τον δικό μας αγώνα όπως μπορούμε μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας .
Καλή Λευτεριά , καλή δύναμη αδέρφια !

oxafies
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...