Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΚΑΙΝΕ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΣΤΟΥΡΝΑΡΗΔΩΝ!


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ : Είναι αδιανόητο, εγκληματικό και εξευτελιστικό για την χώρα μας να έχουμε πρωθυπουργό που ανέχεται μια τόσο αισχρή διοίκηση σε έναν από τους πιο καίριους δημόσιους Οργανισμούς της χώρας μας, όπως είναι η ΕΛΣΤΑΤ.
Είναι ιδιαίτερη τιμή να μιλάς με μια ΓΥΝΑΙΚΑ, που σήκωσε και εξακολουθεί να σηκώνει στις πλάτες της την τεράστια αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του Ελληνικού Έθνους, που οδήγησε την χώρα μας στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, στην ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, εξαιτίας ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.



Είναι ιδιαίτερη τιμή, να παίρνεις συνέντευξη από την ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ που έχει το ΘΑΡΡΟΣ και την ΤΟΛΜΗ να αποκαλύπτει... να ακυρώνει στην ουσία το  περίφημο success story  και το "ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα" που επικαλείται ο πρωθυπουργός της κατοχικής κυβέρνησης Αντώνης Σαμαράς και η πολιτική συμμορία του.
Στην συνέντευξη που έδωσε κατ' αποκλειστικότητα στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ως προς  τον  τρόπο που επιχειρείται το μαγείρεμα για το .. "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ".
Όταν πριν λίγες μέρες, σε αποκλειστικό τους ρεπορτάζ  τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ έγραφαν για την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Αντώνη Σαμαρά εδώ  κάποιοι επιχείρησαν να ακυρώσουν την είδηση... να αμφισβητήσουν την γράφουσα...
Στην συνέντευξη που ακολουθεί, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, όχι μόνο επιβεβαιώνει την αποκλειστικότητα του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αλλά προβαίνει και σε ακόμα συγκλονιστικότερες αποκαλύψεις, που πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τον τρόπο που ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ (με εντολή αλήθεια, ΠΟΙΩΝ), ΕΚΒΙΑΣΕ τα μέλη της αντιπροσωπείας της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας.
Οι αποκαλύψεις της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, καίνε όχι μόνο τον ποινικά διωκόμενο Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και τον πολιτικό του προϊστάμενο υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα... και αγγίζουν ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, που μιλά για... πρωτογενές πλεόνασμα... και τους πνίγει κυριολεκτικά μέσα στο ίδιο τους το παραμύθι για το success story.
Παράλληλα, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποκαλύπτει και τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Η συνέντευξη είναι με την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, είναι μια πραγματική βόμβα, που σκάει στα χέρια της κατοχικής κυβέρνησης των ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣΤΟΥΡΝΑΡΗΔΩΝ....και του επικίνδυνου για το έθνος μας, Α. Γεωργίου.

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, και η Εισαγγελία, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρέμβουν άμεσα.
Διαφορετικά, απλά θα επιβεβαιώσουν ότι ..... και ο νοών, νοείτω....


Πόπη Σουφλή

Π. Σουφλή: κ. Γεωργαντά, είδατε την ανάρτηση-καταγγελία μας στα Αττικά Νέα στις 23/3/2014 για την προσπάθεια του ποινικά διωκόμενου για κακούργημα προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ να επιβάλει στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να υπογράψουν πλαστά στοιχεία για το Ελληνικό χρέος; τι γνωρίζετε για το ζήτημα αυτό; τι έχετε να πείτε στον ελληνικό λαό που σήμερα η ζωή του πλήττεται με τον πιο βάρβαρο τρόπο; 
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ:
κ. Σουφλή, ευχαριστώ που με ρωτάτε. Ασφαλώς διάβασα την καταγγελία σας και έχω να σας πώ τα εξής: 
Πράγματι την προηγούμενη εβδομάδα εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) επισκέφτηκαν την ΕΛΣΤΑΤ για να ελέγξουν τα στοιχεία του χρέους και του ελλείμματος της χώρας μας που η μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ επεξεργάζεται κατά το δοκούν, μετατρέποντας τα πλεονάσματα σε ελλείμματα και τα ελλείμματα σε πλεονάσματα.
Στην ΕΛΣΤΑΤ δεν παρευρίσκοντο μόνο οι εκπρόσωποι της ΕΚΤ, αλλά και κλιμάκια από την Eurostat (Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία), την Τράπεζα της Ελλάδος, με την συμμετοχή και στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ. 
Έμαθα ότι πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση για τα στοιχεία, ο διωκόμενος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Γεωργίου, προσπάθησε να επιβάλει στα ξένα κλιμάκια, αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και στους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ, να υπογράψουν «Δήλωση Στατιστικού Απορρήτου». 
Επακολούθησε μεγάλη φασαρία και ασυνήθιστη αναταραχή, με την ΕΚΤ, τηνEurostat και την Τράπεζα της Ελλάδος να αρνούνται σθεναρά να υπογράψουν την παράνομη Δήλωση .
Σας υπενθυμίζω ότι για την «Δήλωση Στατιστικού Απορρήτου» του κ Γεωργίου είχε δημιουργηθεί τεράστιο εθνικό ζήτημα με παρεμβάσεις από βουλευτές, ευρωβουλευτές και από τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας πρωτοστατούντος του Συλλόγου Αθηνών. 
Κατά της Δήλωσης Απορρήτου υπέβαλε μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα και προσφυγή ακύρωσης στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ διότι η Δήλωση αυτή είναι πλήρως παράνομη και καταστρατηγεί την Ελληνική και Ενωσιακή νομοθεσία καθώς και τον Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων στον οποίο υπάγονται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ.

Υπενθυμίζω ότι με την Δήλωση αυτή ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ προσπάθησε να επιβάλει στους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ να τελέσουν το έγκλημα της ψευδορκίας με το να αρνηθούν να καταθέσουν ενώπιον πασών Αστυνομικών και Δικαστικών Αρχών αν κληθούν ως μάρτυρες σε θέματα σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία. 
Μάλιστα με την Δήλωση αυτή ο κ. Γεωργίου απειλούσε τους υπαλλήλους με απόλυση και πρόστιμο μέχρι 200 χιλ. ευρώ αν αρνηθούν να υπογράψουν. Το Προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ στάθηκε στο ύψος του και δεν υπέγραψε παρά την τρομοκρατία. 
Με την Δήλωση αυτή ο Γεωργίου αποσκοπούσε βέβαια να «φιμώσει» και να τρομοκρατήσει και τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ που είχαν ήδη καταθέσει εναντίον του για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων του 2009.
Για τον λόγο αυτό, εγώ και ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Λογοθέτης, υποβάλαμε μήνυση κατά του κ. Γεωργίου, ο δε Σύλλογος μας υπέδειξε και ως μάρτυρες στην δική του μήνυση. 
Οι μηνύσεις αυτές προχώρησαν, αλλά δεν έχουμε δεί ακόμα τα πορίσματα. 
Όμως στις αρχές Μαίου εκδικάζεται στο ΣΤΕ η αίτηση ακύρωσης της παράνομης αυτής Δήλωσης. 
Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να σας ενημερώσω, και σας κ. Σουφλή και τους αναγνώστες σας, ότι αύριο, στις 27 Μαρτίου 2014, εκδικάζεται και η αίτηση του Συλλόγου των Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ για ακύρωση του Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΛΣΤΑΤ και άλλων παράνομων αποφάσεων της μονοπρόσωπης προεδρικής ΕΛΣΤΑΤ που έχουν παραβιάσει τον χαρακτήρα της ΕΛΣΤΑΤ ως Ανεξάρτητης Αρχής. 
Μέχρι στιγμής, ο κ. Γεωργίου δεν έχει καταθέσει φάκελο με τις θέσεις του που σημαίνει ότι δεν έχει επιχειρήματα, ούτε αυτός ούτε οι δικηγόροι του, κκ Βαρώτσος και Τσεβάς (σημειωτέον ο τελευταίος, δυστυχώς υιός του αείμνηστου Εισαγγελέα Τσεβά του Πολυτεχνείου, δημοσίευσε μάλιστα άρθρο του στην Καθημερινή, 26-1-2014, ισχυριζόμενος ότι το κράτος Δικαίου ταυτίζεται με τον μισθό των Δικαστικών!). 
Επανέρχομαι στην ερώτησή σας κ. Σουφλή. 
Μετά από πολλή φασαρία, οι εκπρόσωποι της ΕΚΤ, Τράπεζας Ελλάδος καιEurostat ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τα παράνομα που τους ζητούσε η μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ και μάλιστα αποχώρησαν εν μέσω σοβαρών ταραχών, με τον Γεωργίου να τηλεφωνεί στο Λουξεμβούργο για την συμπαράσταση και επιβολή των παράνομων απαιτήσεών του από τον γνωστό και μη-εξαιρετέο «αρχηγό» των Ευρωπαϊκών στατιστικών στοιχείων, Γερμανό, κ. Ράντερμάχερ, ο οποίος από ό,τι καταλαβαίνω δεν κατόρθωσε να πείσει για υπογραφή της παράνομης Δήλωσης. 
Π. Σουφλή: Μήπως γνωρίζετε τι έγινε μετά την αποχώρηση;
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ:
Δεν γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να υπέγραψαν. 
Όσον αφορά τα πλαστά στοιχεία των κκ Γεωργίου και Στουρνάρα, δεν νομίζω να τα υπέγραψαν. 
Θα είναι πλήρως σκανδαλώδες να υπογράψουν πλαστά στοιχεία, διότι αυτό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Άλλο είναι να λέει προφορικά η Τρόικα «ΟΚ, έχεις πλεόνασμα» και άλλο είναι να υπογράφει η ΕΚΤ και η Eurostat κατάφορα ψεύτικα πλεονάσματα.
Η εκτίμησή μου για το γεγονός είναι η εξής: 
Κατ’ αρχήν, γιατί ο Γεωργίου ζήτησε ΤΩΡΑ την υπογραφή Απορρήτου; 
Έχουν γίνει δεκάδες τέτοιες επισκέψεις και μάλιστα, όπως ο ίδιος υπερηφανεύεται, 7 Εκθέσεις που του έχουν κάνει οι ξένοι είναι χωρίς αστερίσκους!
Γιατί τώρα ζήτησε από τους ξένους την υπογραφή της Δήλωσης Απορρήτου; 
Εκτιμώ ότι έκανε την κίνηση αυτή ΤΩΡΑ για δύο λόγους: 
Πρώτον, γνωρίζει ότι στις αρχές Μαίου είναι η εκδίκαση στο ΣΤΕ της υπόθεσης του παράνομου Απορρήτου και εν ελλείψει επιχειρημάτων, η μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ θέλει να έχει ένα χαρτί που να του το έχουν υπογράψει η ΕΚΤ και η Eurostat και η Τράπεζα Ελλάδος ώστε να ισχυριστεί ότι «να, και η ΕΚΤ, ηEurostat και η Τράπεζα Ελλάδος συμφωνούν με το Απόρρητό μου, άρα ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ έχει άδικο».
Δεύτερον, ίσως θέλει να δεσμεύσει την ΕΚΤ, την Eurostat και την Τράπεζα Ελλάδος να μη διαρρεύσουν τίποτα από τα πλαστά στοιχεία που μάλλον θα μας «πασάρει» και που ίσως αυτοί θα υπογράψουν, αν τα υπογράψουν, πράγμα που το αμφισβητώ διότι αν υπογραφτούν πλαστά πλεονάσματα, τότε πώς θα δικαιολογήσουν το νέο Μνημόνιο, που έρχεται ολοταχώς, και τα νέα δάνεια που θα μας φορτώσουν;
 Πώς θα δικαιολογήσουν πλεονάσματα με το δημόσιο χρέος να έχει φτάσει το 176% του ΑΕΠ, όταν για το 2009, ακόμα και με το ψευδώς φουσκωμένο χρέος του 127% του ΑΕΠ (δημοσιοποιημένο τον Νοέμβριο 2010), είχαμε θεόρατα ελλείμματα;
Είναι αδιανόητο, εγκληματικό και εξευτελιστικό για την χώρα μας να έχουμε πρωθυπουργό που ανέχεται μια τόσο αισχρή διοίκηση σε έναν από τους πιο καίριους δημόσιους Οργανισμούς της χώρας μας, όπως είναι η ΕΛΣΤΑΤ. 
Θα ήθελα να προσθέσω ότι, από όσα έχω μάθει, οι Εθνικές εορτές έχουν καταργηθεί από την μονοπρόσωπη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία, κατά την γνώμη μου, προσβάλλει κατάφορα τα αισθήματα σεβασμού των υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ προς τους Εθνικούς μας ήρωες και προς τους Εθνικούς αγώνες για την ελευθερία, το ύψιστο αγαθό. 
Έτσι, για μια ακόμα φορά και την 25η Μαρτίου 2014 αγνόησε πλήρως την ιερή διπλή εορτή μας. Αλλά ακόμα και τα Χρόνια Πολλά της Πρωτοχρονιάς αγνοούνται από την μονοπρόσωπη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ, πχ κόψιμο πίττας. Γιατί τόση εχθρότητα προς τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ; 
Αυτή η συμπεριφορά, ιδιαίτερα για τις εθνικές εορτές, σε Δημόσια Υπηρεσία, σε καιρούς ως οι σημερινοί που βαλλόμαστε άδικα, μας προσβάλλει αθεράπευτα ως Έλληνες που έχουμε χύσει το αίμα μας για την ελευθερία της πατρίδας μας διαμέσου των αιώνων. 
Κανένας παρείσακτος σε Δημόσια Υπηρεσία υπάλληλος του ΔΝΤ δεν επιτρέπεται να προσβάλει τους εθνικούς μας αγώνες. 
Κυρία Σουφλή, πρέπει να απευθύνετε έκκληση στον Πρωθυπουργό της χώρας, για να λάβει η Βουλή άμεσα μέτρα για τα αδιανόητα και πρωτόγνωρα συμβαίνοντα που συζητήσαμε εδώ σήμερα.
attikanea.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...