Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μάθετε τι κρύβεται πίσω από τη μάχη των φαρμακοποιών...


Tου Αθανασόπουλου Περικλή
ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
Μειώσεις συντάξεων και μισθών.
Επιβολή γενοσήμων φαρμάκων.
Μεταφορά στα σούπερ μάρκετ των φαρμακείων.
Ιδιωτικοποίηση της υγείας.
Μερικά από τα βασικά που επιβάλλονται δια ροπάλου σήμερα στον Ελληνα ο οποίος μην το ξεχνάμε , ότι ενώ ζει στην ποιο πλούσια χώρα του κόσμου, πρέπει να ζει ως ο φτωχότερος λαός της Ευρώπης.

Μα είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλα τα παραπάνω συντελούν στο να μειωθεί καταλυτικά ο χρόνος ζωής του Ελληνα και της Ελληνίδας.

Ενοχλεί την παγκόσμια διακυβέρνηση η 100άρα που πιάνουν πολλοί Έλληνες , επικαλούμενοι ότι έτσι θα σώσουν τα ταμεία ενώ στην ουσία στόχος τους είναι να μειωθεί ο μέσος όρος ζωής στα 70-75 έτη.

Μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική-Μεσογειακή διατροφή με τα καταπληκτικά ντόπια προϊόντα (λάδι, φέτα, γάλα, εσπεριδοειδή, μέλι , καρύδια, σύκα, ελιές, κλπ), σε συνδυασμό με την αρωγή των Ελλήνων επιστημόνων, γιατρών, φαρμακοποιών κλπ έχουν καταφέρει τον Ελληνα και την Ελληνίδα να «χτυπάει 100άρες»

Ναι κύριε «ισωπεδωτή της υγείας, θέλω τον φαρμακοποιό άνθρωπο της γειτονιάς, σύμβουλο στην υγεία , και λίγο γιατρό και λίγο φίλο και λίγο γείτονα, να μπορώ να τον κατεβάσω από το σπίτι του την νύχτα να μου δώσει μια ασπιρίνη.

Αυτό θα μου το δώσουν οι κ.κ. LIDL( Γερμανικών συμφερόντων) , A.B. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ( Βελγικών συμφερόντων), Carrefour (Γαλλικών συμφερόντων), ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ κλπ

Όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και υπέρ των πολυεθνικών και των διατραπεζικών κέντρων.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης, η κυβέρνηση τα δίνει όλα για όλα.

Με το νομοσχέδιο της Κυριακής μάλλον τελειώνει το έργο της και στην ουσία εξαγγέλλει εκλογές…!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...