Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Στρατιωτικός Νόμος στις Η.Π.Α είναι κοντά...


Γιατί ο χρυσός της Ουκρανίας μεταφέρθηκε από τη χώρα και κατατέθηκε στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ;


Γιατί δεν έχουν ασχοληθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ και της Ε.Ε. τόσο με αυτό το
γεγονός;


Πηγή: The common sense show
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Του Dave Hodges

Σύμφωνα με τον επίσημο ισχυρισμό του Iskra News αυτό το γεγονός έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου του 2014.

Σύμφωνα με το Iskra News : «Στις 2 π.μ. το πρωί [Μάρτιος 7] ένα μεταφορικό αεροσκάφος χωρίς διακριτικά ήταν στο διάδρομο του αεροδρομίου Μπορισπόλ [Σημείωση: Ανατολικά του Κιέβου]. Σύμφωνα με το προσωπικό του αεροδρομίου, πριν το αεροπλάνο φτάσει στο αεροδρόμιο, τέσσερα φορτηγά και δύο μικρά λεωφορεία Volkswagen είχαν φτάσει στο σημείο, χωρίς πινακίδες. Δεκαπέντε άτομα με μαύρες στολές, μάσκες και θώρακες βγήκαν, κάποιοι οπλισμένοι με πολυβόλα. Στο αεροπλάνο φορτώθηκαν περισσότερα από 40 βαριά κιβώτια. Μετά από αυτό ένας μυστηριώδης άνδρας έφτασε και μπήκε στο αεροπλάνο. Όλα αυτά πραγματοποιούνταν κάτω από φόρτιση και με βιασύνη. Το αεροπλάνο απογειώθηκε προς μια βάση ασφαλείας. Όσοι είδαν αυτό το μυστηριώδες γεγονός ειδοποίησαν αμέσως τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, οι οποίοι τους καθυσύχασαν λέγοντας τους να μην αναμειγνύονται σε υποθέσεις άλλων ανθρώπων.»

Μόλις ο Γραμματέας του ταμίου GATA, Chris Powell, άκουσε την είδηση, επικοινώνησε άμεσα με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, για να ενημερωθεί αν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είχε «λάβει την επιμέλεια» του χρυσού της Ουκρανίας. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ απάντησε με ένα λακωνικό μήνυμα: "Οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με τους λογαριασμούς του χρυσού θα πρέπει να απευθύνονται στον κάτοχο του λογαριασμού. Μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας να συζητηθεί αυτή η έκθεση. "Αυτό είναι το κλασικό« Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ούτε μπορούμε να αρνηθούμε ... " Το επιπλέον παράξενο είναι ότι τα Δυτικά ΜΜΕ είναι εντελώς σιωπηλά για αυτό το γεγονός. Ωστόσο, το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Τζον Μακέιν ζητεί Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν έκανε μια δήλωση , μέσω του γραφείου του, η οποία ζητεί, κατ 'ουσίαν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μήνυμα «τιμωρεί» τον Ομπάμα για την άρνησή του να αποδεχθεί ένα αίτημα από το δυτικό τραπεζικό πραξικόπηματία-εγκατεστημένο πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Arseniy " Yats "Yatsenyuk για όπλα, πυρομαχικά, καθώς και υποστήριξη πληροφοριών.

Στη δήλωση του, ο Μακέιν είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πρέπει να επιβάλλουν εμπάργκο όπλων σε ένα θύμα επίθεσης. Η Ρωσία του Πούτιν έχει εισβάλει στην Ουκρανία και σχεδιάζει να προσαρτήσει την Κριμαία. Οι ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώνονταν στα σύνορα της Ουκρανίας, εγείροντας ανησυχίες για διεύρυνση της στρατιωτικής επέμβασης. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε στην ουκρανική κυβέρνηση και το λαό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μαζί τους στην που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες ».

Προηγουμένως, ο Μακέιν ζήτησε επανασύσταση του σχεδίου στην περίπτωση του Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό είναι μια δυσοίωνη δήλωση. Σε ένα προηγούμενο άρθρο, ανέφερα ότι ο Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος θα αρχίσει στη Συρία, όχι στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι θα εισβάλουν σύντομα σε ολόκληρη την Ουκρανία και ο Μακέιν έχει παραπονεθεί δημοσίως για το γεγονός ότι δεν υπάρχει μια πραγματική στρατιωτική επιλογή για να προστατεύσει την Ουκρανία . Ωστόσο, αυτός ο πολεμοχαρής ζητά στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ακριβώς όπως είχαμε προβλέψει. Το παράθυρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να σώσει τα πετροδολάρια από τη μάστιγα της ιρανικής πώλησης του πετρελαίου για το χρυσό με τις χώρες BRIC (π.χ. Ρωσία, Κίνα, Ινδία) κλείνει γρήγορα. Αν οι Ρώσοι είναι σε θέση να εισβάλλουν στην Ουκρανία και να εδραιώσουν τις εκμεταλλεύσεις τους, μια εισβολή στη Συρία ως προπομπός για την εισβολή στο Ιράν, μπορεί να αμφισβητηθεί σοβαρά από τους Ρώσους που λειτουργούν και εκτός Κριμαίας. Αυτό θα ανοίξει σίγουρα το παράθυρο για εικονικό γεγονός που θα χρησιμοποιηθεί ως σημαία στο οποίο ο Άσαντ και η συριακή κυβέρνηση κατηγορούνται και αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την εισβολή στη Συρία. Ο Μακέιν έχει ήδη κάνει προληπτικές παρατηρήσεις σχετικά με την εισβολή στη Συρία αντί να αντιταχθεί στην εισβολή της Ουκρανίας.

Ο στρατιωτικός νόμος στις ΗΠΑ είναι κοντά

Τους τελευταίους 18 μήνες, είμαι αρκετά σαφής. Η σύσταση του στρατιωτικού νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες θα προηγηθεί οποιασδήποτε παγκόσμιας σύγκρουσης. Οι άνθρωποι και οι πόροι των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να ασφαλίζονται και οι άνθρωποι του πρέπει να ελέγχονται εκ των προτέρων για την εγκατάσταση του σχεδίου και ενός πολέμου. Η λεηλασία του χρυσού από την Ουκρανία, από την Fed της Νέας Υόρκης και το State Department εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Πρώτον, όταν και αν η Ουκρανία δεχθεί εισβλή, οι υποστηρικτές των πετροδολαρίων δεν θέλουν να δουν τη Ρωσία να συγκεντρώνει οποιοδήποτε περισσότερο χρυσό από το οποίο να αγοράσει ιρανικό πετρέλαιο. Δεύτερον, η κατάσχεση του χρυσού αποτελεί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Πιστεύω ότι η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την πρόθεση της επερχόμενης κατάρρευσης του νομίσματος στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και το χρυσό θα είναι η αντιστάθμιση της ασφάλειας ενάντια σε κάθε τέτοιο περιστατικό. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να διατυπωθεί αυτό σαφέστερα. Ποιο θα είναι το απόλυτο αντισταθμιστικό έναντι της κατάρρευσης του δολαρίου; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κατοχή των αποθεμάτων χρυσού θα αντιπροσωπεύουν το μόνο πραγματικό μέσο ανταλλαγής κατά τη διάρκεια και μετά από μια κατάρρευση στο νόμισμα. Αυτό το τελευταίο γύρο της δήμευσης χρυσού δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε.

Τον Απρίλιο του 2013, έγραψα αυτές τις λέξεις:

"Οι τιμές Silver έχουν πέσει δραματικά αυτή τη Δευτέρα που μας πέρασε. Πανικός έχει κυριαρχήσει στην αγορά, καθώς οι επενδυτές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν θα μπορούσαν να ξεφορτωθούν τις εκμεταλλεύσεις τους από ασήμι και χρυσό αρκετά γρήγορα. Η αγορά δείχνει σαφώς σημάδια μαζικής χειραγώγησης από τους παγκοσμιοποίητές. Η καλύτερη απόδειξη ότι οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης χειραγωγούν την τιμή του χρυσού προέρχεται από την " Goldman Sachs (που) φέρεται να ενημέρωσε πελάτες της νωρίτερα αυτό το μήνα ότι συνιστούν την έναρξη μιας αρνητικής θέσης του χρυσού. Παρακαλώ θυμηθείτε ότι αυτή είναι η ίδια Goldman Sachs, που βραχυκυκλώνει τα αποθέματα της στις 9/11. Αυτή είναι η ίδια η Goldman Sachs, που τοποθετεί επιλογές για Transocean απόθεματα το πρωί της έκρηξης πετρελαίου στον Κόλπο. Αυτή είναι η ίδια η Goldman Sachs, που προκάλεσε βραχυκύκλωμα στην αγορά κατοικίας πριν από την έκρηξη φούσκα των ακινήτων. Βασικά, όταν η Goldman Sachs ξεκινά διαδικασίες «βραχυκυκλώματος», θα πρέπει να είμαστε όλοι ανήσυχοι ιδιαίτερα εάν οι επιμέρους επενδύσεις μας είναι οπουδήποτε στη γειτονιά των εμπορευμάτων που επηρεάζονται από «βραχυκύκλωμα». Όταν η Goldman Sachs αρχίζει τέτοιες διαδικασίες, είναι καιρός να πάρετε τα χρήματά σας και να τρέξετε για τους λόφους. Αυτός ο χρόνος θα είναι τώρα. "

Οι banksters έχουν εμπλακεί σε μια χονδρικής και μακρόχρονη προσπάθεια για να αποκτήσουν τεράστιες ποσότητες χρυσού όσο το δυνατόν γρηγορότερα και η εξαγορά αυτή πραγματοποιείται εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Στις 10 Μαρτίου 2014, ο παρουσιαστής talk show και πρώην στρατιωτικός αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, μαζί με τον Bob Gaston, έκανε έκκληση για μια οικονομική κατάρρευση μετά από την 11η Απριλίου του 2014. Η αιτία της επερχόμενης κατάρρευσης συνδέεται με τα σχέδια του Πούτιν να απορρίψει εντελώς το δολάριο. Αυτό θα σπείρει τον όλεθρο στο Χρηματιστήριο και σίγουρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο έργο του Tom Clancy, «Jack Ryan Shadow Recruit», βασίστηκε σε μια ρωσική επίθεση εναντίον του Χρηματιστηρίου. Ο Clancy είναι πλέον νεκρός και πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία ότι ο Yats συνεργάστηκε για την λεηλασία του χρυσού της Ουκρανίας που πιθανότατα συνδέεται με το γεγονός ως προς το γιατί είχε εγκατασταθεί ως ηγέτης της Ουκρανίας. Τα αποθέματα χρυσού είναι στη θέση τους, οι συνθήκες είναι ώριμες για μια κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Σίγουρα, θα υπάρξουν ταραχές στους δρόμους, καθώς οι Αμερικανοί χάνουν τα πάντα και ο στρατιωτικό νόμος θα πρέπει σύντομα να υπάρξει. Με στρατιωτικό νόμο στη χώρα, η διαδρομή θα είναι σαφής και ο Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος θα πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Συμπέρασμα

Δεν χρειάζεται να κλείσω τα μάτια μου για να φανταστώ ότι ο Μακέιν θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσω της έναρξης της στρατιωτικής δράσης. Δεν είναι πρόβλεψη, αλλά δεν θα ήμουν σοκαρισμένος αν ο ανίκανος Ομπάμα καθαιρεθεί και να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του με βάση οποιαδήποτε προηγούμενη παράβαση(π.χ. Βεγγάζη, κ.λπ.). Η ψήφος μου θα είναι για τη Βεγγάζη, διότι το γεγονός αυτό θα μπορούσε να αναλάβει ουσιαστικά κάτω από ολόκληρη την Εκτελεστική εξουσία της κυβέρνησης. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για την εγκατάσταση του Μακέιν ως «προσωρινό» ηγέτη ως αποτέλεσμα ένα μαλακό στρατιωτικό πραξικόπημα, διότι η πιθανή γραμμή διαδοχής θα μπορούσε να καταστραφεί με μαζικές συλλήψεις και καταγγελίες. Αν αυτό ακούγεται τόσο εξεζητημένο, τότε ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί ο πολεμοκάπηλος και πολεμοχαρής γερουσιαστής ακούγεται πολύ πιο προεδρικός από τον παράνομο αλλοδαπό που καταλαμβάνει το Λευκό Οίκο. Υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Για μια κατάρρευση του νομίσματος στο εγγύς μέλλον και έτσι ο στρατιωτικός νόμος ακολουθείται από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ellinikiafipnisis
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...