Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!


Ναι φίλε μου, τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θα καούν από τη φλόγα που ήδη ανάβει στις καρδιές μας! Είναι μοιραίο πια να επισυμβεί το «θαύμα», που όλοι περιμένουμε! Εμείς πια δεν
έχουμε τίποτα να χάσουμε κι είμαστε πιο ελεύθεροι από ποτέ!

Τίποτα δεν έγινε τυχαία! Δοκιμαστήκαμε σκληρά για να .....

δώσουμε την πιο καίρια μάχη της ιστορίας μας ενωμένοι και δυνατοί ,όσο ποτέ! Το είδαμε καθαρά πια το μοναδικό μας χρέος …παλιοί, γενναίοι Έλληνες μας το μολόγησαν ,το διαλαλήσαν ποιητάδες και σοφοί ,που τώρα πιο πολύ από ποτέ στ’ αυτιά μας η φωνή τους αντηχεί! Το γράψανε σε τοίχους παλιοί αγωνιστές της λευτεριάς, που δώσανε τη ζωή τους γι’ αυτόν τον έρμο τόπο, για την τιμή και το δίκαιο! Όλοι ζητούσαν ελευθερία, καθώς αυτό το «χρέος» δεν μας το «πλήρωσε» ποτέ η ιστορία, κι η ώρα αυτή ήρθε τώρα! Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας είναι πια όρος επιβίωσης για τον Ελληνισμό, όπου γης, πέρα από ιδεολογίες κι αγκυλώσεις!

Τώρα που απελευθερωνόμαστε από την αυταπάτη ότι με εκλογές κάποιοι άλλοι «εκλεκτοί» θα μας σώσουν, υπάρχει ελπίδα! Δεν είμαστε ραγιάδες, ούτε αγέλη προβάτων, έτοιμη για σφαγή!Τώρα βρίσκουμε τον βαθύτερό μας εαυτό και ξέρουμε πως είμαστε πέρα από όλα ελεύθεροι άνθρωποι και Έλληνες ,που διψάμε για το δίκαιο και την ελευθερία!

Το καράβι βούλιαξε, όχι μόνο γιατί ο καπετάνιος και το πλήρωμα είχανε τέτοια εντολή, αλλά γιατί κι οι επιβάτες είχανε την ψευδαίσθηση ,την αυταπάτη ,ότι κάποιος άλλος θα τους σώσει και δε φρόντισαν να πιστέψουν έγκαιρα στις δικές τους δυνάμεις και να το πάρουν στα χέρια τους! Ήταν μεγάλη η απόγνωσή τους κι οι άμυνές τους λιγοστές.

Δεν ξέρανε από καταιγίδες; Ξέρανε βέβαια, αλλά το σπίτι τους τούς έμαθαν να κοιτάζουν, τη δουλειά τους και τα παιδιά τους! Τους ξεγελούσε χρόνια ο «ψεύτικός» τους εαυτός και χάσανε το δρόμο! Ως εκεί έφταναν οι αντοχές τους, καθώς είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια και το φως, όταν εθίζεσαι να ζεις στην ψευτιά και το σκοτάδι!

Τώρα όμως που όλα τα χάνουμε, τίποτε άλλο δε μας μένει από το να σπάσουμε τις αλυσίδες ,που μας δέσανε-χρέος κι ευρώ τις ονομάτισαν- μα τις ψυχές και τη συλλογική μας συνείδηση και μνήμη «δέσανε», απαξιώνοντάς μας ως Έλληνες κι εκβαρβαρίζοντάς μας ως ανθρώπους! Τώρα που όλοι και όλα αποκαλύπτονται, είναι πια βέβαιο πως οι αληθινοί βάρβαροι θα συντριβούν από εμάς, το «πειραματόζωο» που στενάζει και πεθαίνει κάτω από το ζυγό των ευρωλάγνων προδοτών και των ποικιλόχρωμων «λαμπερών σωτήρων»!

Ήδη η πνοή της αδούλωτης Ελληνικής ψυχής μας αγγίζει και μας δυναμώνει! Ήδη τα «σκιάχτρα» των επικυρίαρχων σαν χάρτινοι πύργοι πέφτουν εμπρός στα έκπληκτά μας μάτια! Τίποτε δεν είναι όπως χθες και όλα αλλάζουν γοργά, για να ανταμώσουμε όλοι μαζί στη μεγάλη ώρα της λευτεριάς μας, αδερφωμένοι και δυνατοί !Έτσι μας επιτάσσει η ιστορία να σταθούμε, όρθιοι και περήφανοι Έλληνες, «σαν έτοιμοι από καιρό» για τη μάχη των μαχών ,που πάλι ο Έλληνας πρώτος θα «σαλπίσει»!

Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(Ε.ΠΑ.Μ)

http://www.triklopodia.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...