Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Υπάλληλος εισπρακτικής ανοίγει το στόμα της και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Πολιτικά πρόσωπα έχουν αγοράσει τα κόκινα δάνεια με 10% και εκμεταλλέυονται τους πολίτες!


http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/02/eispraktikes.jpg “Πήρα το θάρρος να μιλήσω ανοιχτά για το σκάνδαλο που επικρατεί στις δικηγορικές εταιρείες και κανένας δεν μιλάει γιαυτό. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Εργαζομαι σε μια δικηγορικη εταιρεία. Ε ιμαι αποφοιτη ΤΕΙ με γνωσεις αγγλικων και η/υ.
Η οικονομικη κριση με αναγκασε να βρω ενα κομματι ψωμι σε μια απο αυτες τις εταιρειες που με υποχρεωνουν να εκβιαζω τους ελληνες δανειοληπτες οπου λογω της κρισης αδυνατουν να πληρωνουν τα δανεια τους. Και ολα αυτα για 550 ευρώ τα οποια τα παιρνω μια φορα στο τοσο.
Πισω απο αυτες τις εταιρειες κρυβονται πολιτικα προσωπα τα οποια μας κυβερνουν. Και εγω και οι συναδελφοι μου δεν μας αρεσει να ασκουμε το συγκεκριμενο “επαγγελμα ” διοτι και εμεις βρισκομαστε στην θεση αυτων των ανθρωπων που καλουμε και εκβιαστικα του λεμε να εξοφλησουν.
Τα περισσοτερα δανεια πλεον δεν βρισκονται στις τραπεζες γιατι εχουν αγοραστει απο ιδιωτες αλλα αυτο δεν το ξερουν οι πολιτες και πρεπει να το μαθουν πλεον.
Τα αγορασαν με ενα 5 και 10% δλδ ενα δανειο 10000 το αγορασαν με 1000 και το δινουν σε εμας να το εισπραξουμε για χαρη τους. Τα ονμοματα των οποιων δεν ειναι γνωστα σε εμας που εργαζομαστε.
Οι δικηγοροι και οι δικαστικοι επιμελητες που εργαζονται στην εταιρεια χρεωνουν υπερογκα δικαστικα εξοδα χωρις να εχουν γνωση οι πελατες και η τραπεζα πραγμα το οποιο ειναι παρανομο.
Ευχαριστώ πολύ.”

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...