Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Σαμαράς διαλύει τη ΝΔ για τη "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"


Με μια νέα ΕΛΠΙΔΑ, Σε μια νέα εποχή, για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Κάθε άλλο παρά αφελείς δεν είναι οι επιλογές & οι κινήσεις του πρωθυπουργού. Προκύπτουν κατά γράμμα βάσει σχεδίου για την επόμενη ημέρα της πρωθυπουργίας του που φαίνεται ότι οδεύει στο
τέλος της.
Τι κάνει λοιπόν ο Σαμαράς; Επιλέγει στην Αθήνα Άρη Σπηλιωτόπουλο που ήταν στα
αζήτητα της πολιτικής τελευταία, αδιαφορώντας για την τύχη του, αδειάζοντας μια θέση που θα γίνουν δύο και με το "κάψιμο" Γιακουμάτου στην Β' Αθήνας, για να ανοίξει ο δρόμος για τους Μιχελάκη και Δένδρια.

Για τον Υφυπουργό ... Ακρίβειας Θανάση Σκόρδα που τον επέσυραν για την Περιφέρεια γιατί έπιασε πάτο στις δημοσκοπήσεις θα "φάνε" κάποιον άλλο από την Β' Αθήνας ώστε να τακτοποιηθεί εκεί.

Δίνει στον Ιωαννίδη το χρίσμα του περιφερεάρχη Κεντρικής Μακεδονίας & για τον Δήμο Θεσσαλονίκης τον Καλαφάτη, για να προωθήσει τους Βρατζόπουλο - Κοκόρη της "ΠΟΛ.ΑΝ." ως υποψήφιους βουλευτές. Το ίδιο κάνει με τον Ανδρέα Κατσανιώτη στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που τον βάζει στο παιχνίδι για να πετάξει εκτός τον βουλευτή Νταβλούρο στην Αχαΐα σε δεύτερο χρόνο.

Γίνονται πολλές τέτοιες επιλογές και κινήσεις από τον Σαμαρά που έχει σχεδιασεί & επιχειρεί να αποτελείται από καθαρά δικούς του ανθρώπους η κοινοβουλευτική ομάδα της επόμενης ημέρας. Έτσι μετά την συντριβή θα διαλύσει την ιστορική Νέα Δημοκρατία και θα δημιουργηθεί η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"! Χρησιμοποιώντας μέχρι τότε το κρατικό χρήμα, τους μηχανισμούς της διαπλοκής στα ΜΜΕ με τα παπαγαλάκια των "πέι ρόλ" και τους όποιους ψηφοφόρους έχουν απομείνει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Άρθρο αντιγραφή από την Ελεύθερη 'Ωρα της Κυριακής 16/02/2014, σελίδα 12.


Αναγνώστης

triklopodia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...