Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΣΤΟ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΕΙ Η EUROBANK ΜΕ 0,30 ΕΥΡΩ Η ΜΕΤΟΧΗ!


ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΕΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΝ EUROBANK
Το δρόμο του Ειδικού Δικαστηρίου θα πάρει ο Στουρνάρας εάν υπογράψει μαζί με τους ανθρώπους του στο ΤΧΣ το ξεπούλημα της Eurobank στην...
εξευτελιστική τιμή των 0,30 ευρώ ανά μετοχή. Σε αυτή την περίπτωση το κακούργημα της απιστίας κατά του Δημοσίου στοιχειοθετείται από τις απώλειες ύψους περίπου 1,5 δισ ευρώ(!) που θα έχει το Δημόσιο από τη διαφορά της τιμής αγοράς από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας των μετοχών της Eurobank πριν από μερικούς μήνες στην τιμή του 1,5 ευρώ ανά μετοχή σε σχέση με τα 0,30 ευρώ ανα μετοχή που θέλουν οι εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών να ξεπουληθεί η πρώην τράπεζα του Σπύρου Λάτση.
Επειδή ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, ελπίζουμε σε άμεση παρέμβαση του διοικητή της ΤτΕ Γιώργου Προβόπουλου του μόνου σοβαρού θεσμικού παράγοντα σε σχέση με τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο Στουρνάρας στο υπ. Οικονομικών και το ΤΧΣ.
Η παρέμβαση του Γ. Προβόπουλου ίσως αποτελέσει το εφαλτήριο μετά την απομάκρυνση του Στουρνάρα απο το υπουργείο Οικονομικών, να απομακρυνθούν ΟΛΟΙ οι άνθρωποί του.
Θα επανέλθουμε...
Fimotro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...