Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Χρυσή Αυγή σε κρίση και Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης "στα μαχαίρια"




Προ των πυλών είναι νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των μελών της Χ.Α! Ύστερα και από την κρίση λόγω της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή...
Αλεξόπουλου και τη διαγραφή του Μπούκουρα, αλληλοκατηγορίες και σενάρια συνωμοσίας συγκλονίζουν τη Χρυσή Αυγή...


Και όλα αυτά, με φόντο ενδείξεις δημοσκοπικής φθοράς, που ενδέχεται να δυναμώσουν από από νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση μελών της.

'Οπως αναφέρει η εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", οι έγκλειστοι της οργάνωσης με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο φοβούνται πως τα τελευταία 24ωρα έχουν προστεθεί στις δικογραφίες κρίσιμα στοιχεία που κάνουν ακόμα πιο δυσχερή τη θέση τους και μάλλον κλείνουν την όποια προοπτική αποφυλάκισής τους. Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση προεξόφλησε ότι έρχεται και η σειρά τους για τον δρόμο προς τον Κορυδαλλό.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θεωρεί ότι με βάση τα νέα αυτά επιβαρυντικά στοιχεία, οι δυο "προδότες" βουλευτές δέχτηκαν "υπόγεια μηνύματα" να διαχωρίσουν τη θέση τους έγκαιρα από την οργάνωση γιατί όπως υποστηρίζει ο ίδιος έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθούν εκτός κάδρου των κατηγοριών που βαρύνουν τους υπολοίπους.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο Ν. Μιχαλολιάκος φοβάται ότι τα νέα στοιχεία πέτυχαν αυτό που μέχρι πρόσφατα ήταν αμφίβολο, να θεμελιωθεί δηλαδή το κατηγορητήριο με αδιάσειστες αποδείξεις ενοχής. Ωστόσο, η επίσημη άποψη που διατυπώνει είναι αυτή της δωροδοκίας και εξαγοράς στελεχών του κόμματος από το «παρακράτος Σαμαρά». Σε συνέντευξή του την Πέμπτη στην «Ελεύθερη Ώρα», ο Ν. Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε ότι αυτό το «παρακράτος», συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες και την ΕΥΠ, «σε μια προσπάθεια γενικής δωροδοκίας των μελών και βουλευτών μας, για να διαλυθούν και να σκορπίσουν». Παράλληλα, επιχείρησε να γελοιοποιήσει τον Στ. Μπούκουρα «που έκλαιγε με λυγμούς μπροστά στην ανακρίτρια. Αυτό το άτομο δεν μπορεί να είναι χρυσαυγίτης». Τη θεωρία της εξαγοράς διαλαλούν και τα εκτός Κορυδαλλού ηγετικά στελέχη της Χ.Α.

"Καπνός" για να καλυφθεί η διαμάχη Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη για τα ηνία της οργάνωσης

Ωστόσο, η ΗΜΕΡΗΣΙΑ σημειώνει πως ο θόρυβος αυτός είναι προκάλυψη καπνού για την οξύτατη διαμάχη Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη για τα ηνία της οργάνωσης. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέστησε σαφές, πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και μόνο. Δεν λείπουν, ωστόσο, και οι ψίθυροι για απόπειρα σφετερισμού της προεδρίας του κόμματος, με τον πρόεδρο να μην μπορεί από το κελί να παρέμβει. Μάλιστα, ο Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον Κασιδιάρη ότι διαχειρίστηκε λάθος την υποψηφιότητά του στον Δήμο Αθήνας, με αποτέλεσμα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, να είναι απογοητευτικά.

Οι "έξω" κατηγορούν τον έγκλειστο Μιχαλολιάκο ότι στις καταθέσεις του έδωσε πληροφορίες που τους ενοχοποιεί

Οι... εσωκομματικοί αντίπαλοι του Νίκου Μιχαλολιάκου αντιδρούν έντονα στις κατηγορίες του προέδρου τους. Αρνούνται τα περί σφετερισμού της ηγεσίας του κόμματος και κατηγορούν μάλιστα τον έγκλειστο αρχηγό ότι εκούσια ή ακούσια έδωσε στις καταθέσεις του πληροφορίες που ενοχοποιούν τους «έξω»! Οι αλληλοκατηγορίες δεν έλειψαν και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η Χρυσή Αυγή, την περίπτωση του Στ. Μπούκουρα, όταν την κατηγορηματική διάψευση της είδησης που μετέδωσε το Mega ακολούθησε μέσα σε λίγες ώρες η... διαγραφή του βουλευτή Κορινθίας.

Οι πολιτικοί κραδασμοί στη Χ.Α, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς άλλωστε σπεύδουν να τους εκμεταλλευτούν και άλλες ανταγωνιστικές «εθνικο-πατριωτικές» οργανώσεις και κινήσεις, με βάση ακριβώς τη θεμελίωση της εγκληματικής δράσης των στελεχών της Χ.Α. Οι δικαστικές εξελίξεις, στα προσεχή 24ωρα, ίσως προκαλέσουν νέες ρωγμές στο κλυδωνιζόμενο νεοναζιστικό μόρφωμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...