Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

BOEING: Είπαν τη μισή αλήθεια, τώρα ετοιμάζουν το σερβίρισμα της υπόλοιπης!


Το εφιαλτικό σενάριο της κατάρριψης του από τις ΗΠΑ έχει αρχίσει να αποκτά σάρκα και οστά...
 

Του Στρατή Μαζίδη 
Ο μαλαισιανός πρωθυπουργός Ναζίμπ Ρατζάκ σε διάγγελμά του νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε πως η μοιραία πτήση ΜΗ370 τερματίστηκε στον αεροδιάδρομο του νοτίου ινδικού ωκεανού και πως δεν υπάρχει κανείς επιζών.

Ωστόσο...
αυτή η κίνηση του μαλαισιανού πρωθυπουργού σε συνδυασμό με το ότι δεν έδωσε πληροφορίες περισσότερες έχει προκαλέσει σειρά δικαιολογημένων σχολίων στα ξένα μέσα καθώς δεν απήντησε στο πως το μοιραίο αεροσκάφος πετούσε επί 7 ώρες στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της πτήσης Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο.

Το εφιαλτικό σενάριο της κατάρριψής του από τις ΗΠΑ ώστε να αποτραπεί τρομοκρατική επίθεση στη βάση της νήσου Γκαρσία, πλέον έχει αρχίσει να αποκτά σάρκα και οστά.

Η αγωνία των συγγενών των 239 επιβαινόντων φαίνεται πως οδηγείται στη λήξη της με τον πρωθυπουργό της χώρας να ανακοινώνει επίσημα το τέλος του θρίλερ. Προφανώς όχι τυχαία.

Τώρα όμως αρχίζει το δυσκολότερο κομμάτι σε αυτή την ταινία τρόμου. Να ενημερώσει το λαό αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη πως και γιατί βρέθηκε το αεροσκάφος στον πάτο της θάλασσας.


Άραγε θα πει την αλήθεια; Διότι να το έριξαν οι τρομοκράτες στη θάλασσα, δεν έχει νόημα...



ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...