Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Όλα στο σφυρί του Τόνι του "ψυχάκια"...Λευτεριά στους πλειστηριασμούς ακινήτων...Τράπεζες, επενδυτικά funds και λοιποί γύπες της αγοράς πετούν από την Τρίτη στον έβδομο ουρανό, μετά την συμφωνία της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα για τα ακίνητα που θα βγαίνουν στο σφυρί. Η κυβέρνηση συμφώνησε πως τα ακίνητα θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό ακόμα και κάτω από το μισό της αντικειμενικής τους αξίας.

Είναι να μην γελάνε και τα μουστάκια της εγχώριας και ξένης ολιγαρχίας που θα καταφέρει να εξασφαλίσει γειτονιές ολόκληρες κάτω από την μισή τιμή;

Τα ρεπορτάζ λένε πως στον πρώτο γύρο του πλειστηριασμού, τα σπίτια θα εκτιμόνται στο 66% της αντικειμενικής τους αξίας. Εάν όμως δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον, το ελάχιστο δυνατό τίμημα θα πέφτει αυτομάτως στο 50% της τιμής.

Εάν και πάλι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, θα τσοντάρουμε κι εμείς κάτι. Να το πάρει το real estate το σπιτάκι. Τι θα κάνουν τα παιδιά; Κλέφτες να γίνουν;


Η κτηματομεσιτική αγορά από εχτές γιορτάζει την ανεξαρτησία της, αφού με την συμφωνία αυτή, η κυβέρνηση ουσιαστικά απελευθερώνει τους πλειστηριασμούς.

Γιατί να πάει κάποιος να χτυπήσει το ακίνητο στον πρώτο γύρο;

Εγώ αν ήμουν κοράκι, θα ερχόμουν σε συνεννόηση με τα άλλα κοράκια και θα πηγαίναμε κατευθείαν στον δεύτερο γύρο.

Όποιος προλάβει. Όλα μισή τιμή!
 
 
 http://voltairosnews.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...