Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Ηταν πολύ καλή, αλλά την έφαγαν τα κουτσομπολιά»


Η Ραχήλ Μακρή
Τα «κουτσομπολιά» ήταν η αιτία, κατά τον Πάνο Καμμένο, που οδήγησαν στη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ η πρώην βουλευτής του κόμματος «ήταν μια από τις πολύ καλές βουλευτές».

Ωστόσο ο Πάνος Καμμένος διευκρίνισε ότι «δεν ήταν δυνατόν να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό το κουτσομπολιό και οι επιθέσεις μεταξύ των στελεχών».

Εξηγώντας την ομόφωνη απόφαση της Κ.Ο. του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τη Ραχήλ Μακρή για έλλειψη σεβασμού προς τα άλλα στελέχη του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι...
«δεν ήταν δυνατόν να αφήσουμε να συνεχίζονται διάφορα πρωτοσέλιδα και αντί να προβάλλουν τους Ανεξάρτητους Ελληνες, που σταματούν τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, την κοινοβουλευτική μας δουλειά, τις προτάσεις μας για τα "κόκκινα" δάνεια, την ίδια μέρα να έχουμε κουτσομπολιά μέσω του Facebook και αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών» (Alpha 9,89).
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, το θέμα έχει κλείσει οριστικά για τους ΑΝΕΛ, ενώ υποστήριξε ότι η πόρτα του κόμματος έχει κλείσει οριστικά για πρώην στελέχη όπως ο κ. Νταβρής που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά σε προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά.

enet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...