Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!!!


ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Σε εντελώς αντίθετη από τον Α. Σαμαρά κινήθηκε και σήμερα ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος ζήτησ εκλογική εγρήγορση για το ενδεχόμενο πρόωρης κάλπης το 2015. Σε σύσκεψη με στελέχη που συμμετέχουν στην...
προσπάθεια συγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης ο Ε. Βενιζέλος τόνισε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία «να οργανώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας κατά τρόπο εφάμμιλο, με το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών και αυτό πρέπει να γίνει ήδη από τώρα για το 2016 αλλά ας είμαστε έτοιμοι και για το 2015»!!!
Υπογράμμισε ότι ως παράταξη »στοχεύουμε στη διασφάλιση της πολιτικής και θεσμικής σταθερότητας με την εκλοή του Προέδρου της Δημοκρατίας», αλλά αυτό, πρόσθεσε «εξαρτάται από τη στάση των κομμάτων και των βουλευτών με απόλυτη διαφάνεια». Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ελπίδα να επικρατήσει η εθνική υπευθυνότητα και σωσφροσυνη, αλλά, όπως είπε «πρεπει να είμαστε έτοιμοι και για την άλλη εκδοχή, να δώσουμε μια μάχη ενώπιον του εκλογικού σώματος».
Σημείωσε, δε, πως είναι απλοϊκή η προσέγγιση που λέει ότι αν αποτύχει η διαδικασία  της προεδρικής εκλογής διαμορφώνονται οι προυποθέσεις ήττας της κυβέρνητικής πλειοψηφίας και νίκης της ετερόκλητης δήθεν αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης. Και κατέληξε λέγοντας ότι οποιοι νομίζουν ότι τα πράγματα κρίνονται τόσο επιπόλαια κάνουν λάθος.


 http://fimotro.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...