Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ… ΤΕΖΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ – ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ...


Προελαύνει και στέλνει τον αντίπαλο, Μπαράκ Ομπάμα και το ΔΝΤ στα τάρταρα… Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, ότι υπέγραψε τον νόμο που επικυρώνει τη Συνθήκη για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Η ανακοίνωση έγινε σε συνάντηση με τα μέλη της κυβέρνησής του.




«Υπέγραψα τον ομοσπονδιακό νόμο για την επικύρωση της Συνθήκης για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στις κοινές προσπάθειες που κάνουμε με τους στενότερους εταίρους και συμμάχους μας για την ένταξη» ανέφερε ο πρόεδρος της Ρωσίας.


«Θυμάμαι πώς ξεκινήσαμε αυτή τη δουλειά» πρόσθεσε ο Πούτιν, στρέφοντας το βλέμμα του στον αναπληρωτή πρωθυπουργό της χώρας Ιγκόρ Σουβάλοφ, ο οποίος επίσης εργάστηκε για την υλοποίηση της Συνθήκης. Ο Σουβάλοφ, από την πλευρά του, ανέφερε ότι μετά και την υπογραφή του Πούτιν η Ρωσία ολοκλήρωσε το δικό της κομμάτι της διαδικασίας επικύρωσης. Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως τη Συνθήκη είχαν επικυρώσει η Κάτω Βουλή (26 Σεπτεμβρίου) και η Άνω Βουλή (1η Οκτωβρίου).
 

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...