Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ενώ οι Ρώσοι τον γεωπολιτικό τους μέντορα τον λένε Αλεξάντερ Ντούγκιν, εμείς τον λέμε ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ και ¨Μαρμαρωμένο¨ Βασιλιά…


Τις παρακάτω αράδες δεν τις γράφω όχι μόνο με την συναίσθηση της ανάλυσης αλλά και με συναίσθηση ψυχής οπότε είμαι ανοικτός στο να με κατηγορήσετε ότι παίρνω την μία ή άλλη πλευρά.

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που διέρχεται η ανθρωπότητα η προπαγάνδα οργιάζει από κάθε αντιτιθέμενη πλευρά με αποτέλεσμα να φρίττει ο νους μας.

Γι αυτό είπα μέχρις εδώ και μη παρέκει…


Διαβάσαμε σήμερα στις 15 Μαρτίου του σωτηρίου έτους 2014 τα παρακάτω.

Στις 9 Μαρτίου ο γεωπολιτικός μέντορας του Β.Πούτιν, ο Αλεξάντερ Ντούγκιν δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του στο facebook τις σκέψεις του για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής στην Κριμαία, στην Ανατολική Ουκρανία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Φανατικός Ορθόδοξος και ίδιος πιστεύει στην δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης πάνω στις αρχές της, μια επιστροφή στη σοβιετική ισχύ αλλά με θρησκευτικό υπόβαθρο.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν ο γεωπολιτικός σύμβουλος του Β.Πούτιν και δημιουργός της Ευρασιατικής Ένωσης, αυτός που καθορίζει την γεωπολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας με άρθρο του που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ξεκαθαρίζει ότι, η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να επέμβει στην Αν. Ουκρανία αμέσως μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαία, μέχρι τις όχθες του Δνείπερου ποταμού, προς ανάκτηση της ανατολικής Ουκρανίας. Οτιδήποτε δεξιά του Δνείπερου θα περιέλθει στην ρωσική επικράτεια. Εάν ο Β.Πούτιν προχωρήσει και θεμελιώσει αυτό το σχεδιασμό, στο άμεσο μέλλον η Ευρώπη θα αποαμερικανοποιηθεί και θα στραφεί στην Ορθόδοξη Ρωσια. Τελικός στόχος για τον Α.Ντούγκιν είναι η απορρόφηση της Ευρώπης εντός της Ευρασιατικής Ένωσης, και κρίσιμο σημείο για αυτό αποτελούν οι εξελίξεις στην Ουκρανία. defencenet.gr

Και εμείς θέλουμε κ. Ντούγκιν μία Ευρώπη δίχως εξαρτήσεις και στραμμένη στην μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι εναγκαλισμένη με την Ορθόδοξη Ρωσία αλλά διαπνεόμενη από τις αξίες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και της ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ που είναι οικουμενικές και όχι οικουμενιστικές.

Άραγε κ. Ντούγκιν είδες την τελετή ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων του κ. Πούτιν;

Σε παραπέμπουμε στο σχετικό σύνδεσμο- βίντεο για να δεις το αφεντικό σου σε ποιού ΠΑΠΆ- ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ορκίσθηκε!! http://youtu.be/TNiWnSOsAnE

Μάλλον ορκίσθηκε στο Σύνταγμα σας και καλά έκανε, όμως μην μας τον διαφημίζεις για παγκόσμιο αναμορφωτή του κόσμου με βάση το Θρησκευτικό υπόβαθρο της Ορθοδοξίας.

Τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μαζί με τα σφυροδρέπανα δεν πάνε μαζί.

Εμείς τιμάμε τους Άγιους και μάλιστα τους Νεοφανείς Ρώσους Λαμπτήρες της Οικουμενικής Ορθοδοξίας με ύμνους και ωδές πνευματικές και διαδίδουμε το έργο τους.

Εσείς όμως τι κάνετε;

Ρίχνετε ΑΓΙΑΣΜΟ στους πυραύλους σας που φέρνουν πυρηνικές κεφαλές για να σκορπίσουν με ¨επιτυχία¨ τον θάνατο!! http://youtu.be/IFpu48vI-EM ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Ρώσοι ορθόδοξοι ιερείς ευλογούν πυρηνικό βλήμα Topol-M

Τώρα πλέον ολοφάνερα εξηγείται αυτό που έλεγε ο Γέροντας Παίσιος πριν τριάντα χρόνια

Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434«Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».

Ακριβώς γιατί οι αντιτιθέμενοι μόνο πνεύμα Ορθοδοξίας δεν θα έχουν αλλά θα διακατέχονται από πνεύμα καταστροφής και εγωπαθούς υπεροχής.

κ. Ντούγκιν σε αυτά που έγραψες ξέχασες να τονίσεις κάτι για να καταλάβουν και οι αναγνώστες ότι η Συμφωνία της Γιάλτας που ίσχυε έστω και ατύπως μέχρι τα γεγονότα του Κιέβου- Ουκρανίας απ εδώ και πέρα δεν ισχύει πλέον.

Γι αυτό και ο πρόεδρος Πούτιν λίγες μέρες πριν αποκορυφωθούν τα γεγονότα στο Κίεβο έστειλε ένα παράξενο μήνυμα στην ¨συντροφιά¨ των G8 Β.Πούτιν προς ΕΕ: "Μακριά από Ουκρανία γιατί θα αναμιχθούμε σε Ελλάδα και Κύπρο"! 29/01/2014

Μάλλον καταλάβαινε ο Ρώσος πρόεδρος ότι πάμε για ¨σπάσιμο¨ της άτυπης συμφωνίας της Γιάλτας.

Και εδώ μπαίνει το καίριο ερώτημα.

Γιατί τώρα κ. Πούτιν ;

Τα Δεκεμβριανά των Αθηνών, οι ανθρωποκτόνες φωτιές στην Ηλεία η είσοδος της ομόδοξης Ελλάδας στους τοκογλυφικούς μηχανισμούς που φτιάχνουν νεόκοπους δισεκατομμυριούχους όχι μόνο στην Δύση αλλά και στην Ανατολή , το μείζον πρόβλημα της κατεχόμενης Κύπρου γιατί δεν έκαναν πιο αποφασιστικό τον Ρώσο πρόεδρο να αναμειχθεί ενεργητικά;

Αλλά απλώς¨ ΈΡΙΧΝΕ δια του τύπου ¨καμιά παρηγορητική δήλωση ενώ όλος ο κόσμος έβλεπε την ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δηλ. την Ελλάδα να πονάει , καλύτερα να σπαράζει.

Και αυτό γιατί θέλετε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποκλειστικά υπόθεση Ρωσική και επικοινωνιακό εργαλείο επεκτατικής πολιτικής όπως εισηγείσθε στους σχεδιασμούς σας.

Όπως ευχηθήκατε στους Ουκρανούς καλή τύχη μετά την απόσχιση τους, τολμάμε και εμείς να πούμε Καλή Τύχη στους αδόκιμους σχεδιασμούς του κ. Ντούγκιν και να συμπληρώσουμε με κάτι πιο σίγουρο…

¨οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα. 9 αὐτοὶ συνεποδίσθησαν καὶ ἔπεσαν, ἡμεῖς δὲ ἀνέστημεν καὶ ἀνωρθώθημεν. 10 Κύριε, σῶσον τὸν βασιλέα, καὶ ἐπάκουσον ἡμῶν, ἐν ᾗ ἂν ἡμέρᾳ ἐπικαλεσώμεθά σε.¨ ψαλμὸς τῷ Δαυΐδ.

Τελικά κ. Ντούγκιν η νέα Γιάλτα θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, θα είναι πνευματική συμφωνία που δεν θα διαχωρίζει τον κόσμο όπως η παλιά αλλά θα τον ενώνει με ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Θα είναι τέτοιου είδους Ειρήνη που θα ξεμα- μαρμαρώσει τις ανθρώπινες συνειδήσεις για να ψηλαφήσουν το ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
 http://www.triklopodia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...