Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το τέλος των «σκιάχτρων» του χθες πια φτάνει!




Οι εικόνες φρίκης ξεδιπλώνονται πια δίπλα μας. Φλέγεται πια όλη η γειτονιά μας κι η βαρβαρότητα των ναζιστών αφεντικών τους,της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ, ξεσπαθώνει!
Τώρα πια ο Θεός της Ελλάδας ας «βάλει το χέρι του» κι εμείς μαζί! Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι ακατανόμαστοι ανθέλληνες,οι χυδαίοι εγκάθετοι όλου του εθελόδουλου, χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος να διαχειριστούν μια τέτοια κρίση τερματικού χαρακτήρα,που ήδη την μεταστοιχείωσαν σε ολοκαύτωμα για εμάς; Πιστεύουν ακόμα κάποιοι στα σκιάχτρα αυτά του χθες;
Τι άλλο μπορούν αυτοί να υπερασπιστούν από τα τομάρια τους, το σύστημα που χρόνια τους «τρέφει»,που καλύπτει τις πομπές τους και την φαιδρή τους «εικόνα»;

Την κρίσιμη ώρα πάλι θα καλέσουν τα αφεντικά τους,την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, για να μας «σώσουν» πάλι! Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό για την ύπαρξη της χώρας μας και τις ζωές μας; Καταλαβαίνουμε το ιστορικό χρέος μας ως λαού την ώρα που έχουμε επίγνωση πια όλοι για το πού μας οδηγούν; Εμείς μόνο μπορούμε να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και την πατρίδα, το κοινό μας «σπίτι»! Άλλες αυταπάτες ,στρουθοκαμηλισμοί και ψευδαισθήσεις πια δε χωράνε! Όλοι εμείς είμαστε η Ελλάδα,που «σταυρώνουν»!

Φυσικά και δε φταίμε για όλα αυτά που ζούμε! Ό,τι κι αν ψηφίζαμε,ίδιο «θηρίο»έβγαινε. Εμείς είμαστε τα θύματα της«δημοκρατία»τους! Κάποια ελεγχόμενα,ημιμαθή, ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης ανθρωποειδή μας κυβερνάνε χρόνια-με όλη τη «θλιβερή»τους κουστωδία, υπηρετώντας τη ντόπια και ξένη ολιγαρχία και ποτέ το λαό! Τώρα που είδαμε καθαρά πόσο γυμνός είναι ο αριστερός, δεξιός ή κεντρώος «βασιλιάς» τους, ήρθε η σειρά μας! Κανένας πια δε μας σώζει παρά μόνο εμείς οι ίδιοι ενωμένοι,αποφασισμένοι και δυνατοί σε συλλογική δράση και την Ελληνική «μνήμη» και ψυχή σε εγρήγορση και «στράτευση» όσο ποτέ! Όλους η πατρίδα τώρα μας καλεί με χίλιους τρόπους, κι είναι καιρός χειραφετημένοι από αυταπάτες και «λογικές»παράλογες να αποφασίσουμε ποιοι είμαστε στ’αλήθεια, τι μας πρέπει και τι κάνουμε στην πράξη!

Αυτά που μας ενώνουν πια μετράνε, κι όλα τα άλλα-τα επιμέρους- είναι το εμπόδιο, για να συμβεί το λυτρωτικό «θαύμα»της ανάστασής μας! Οι δοκιμασίες που ζούμε μας ατσαλώνουν, μας δυναμώνουν και μόνο το «φως»που μέσα μας κρύβουμε είναι ό,τι μπορεί στ’αλήθεια να μας σώσει! Ναι,όσο είμαστε ζωντανοί, ας μας φοβούνται οι ιταμοί και κούφιοι μας «σωτήρες»! Ζούμε οριακές πια καταστάσεις και δοκιμαζόμαστε σκληρά,για να τη δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη της ανατροπής τους και της αληθινής σωτηρίας του γένους!

Αυτούς τους είδαμε να προσκυνάνε δήμιους, «εταίρους»,που με αίμα και θάνατο «τρέφονται», ισοπεδώνοντας λαούς, καταργώντας τον ίδιο τον άνθρωπο ως ιστορικό υποκείμενο, αλλά και την ελεύθερή του βούληση!

Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα ιερά και όσια των γονιών μας,το αίμα και την περηφάνεια των παππούδων μας,που μάτωσαν και κάηκαν μέσα στη φωτιά της μάχης για το δίκαιο και την ελευθερία αυτού του καταπονημένου τόπου!Αυτό δεν είναι απλά υπόσχεση,αλλά όρκος τιμής και ζωής για όσους νιώθουν Έλληνες πάνω από όλα κι άνθρωποι που μόνο το «φως» τους πρέπει!

Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(ε.πα.μ)

triklopodia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...