Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ EUROBANK! (πραγματικά και δυνητικά) ΕΤΟΙΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ...


Dimitrios AntoniouΡε σείς. Μήπως έχετε ξοφλήσει το δάνειό σας στην Eurobank και δεν το ξέρετε?

Γνωρίζετε ότι ΟΛΟΙ (εν δυνάμει) έχετε ξοφλήσει?






Το απόγευμα καταθέτετε όλοι, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (χωρίς δικηγόρο) στα δικαστήρια Αίτηση Ασφαλιστικών μέτρων για έκδοση από την τράπεζα "βεβαίωσης εξόφήσης των δανείων σας"!!...(ή ένσταση εξόφλησης)...δεν κάνω πλάκα...ξέρετε ότι ότι προτείνω ακούγεται ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ, αλλά πάντα αποδεικνύεται θεμελειώδες.

Εδώ όλοι το απόγευμα, να κατεβάσετε την Αίτηση (ή ένσταση) Εξόφλησης του δανείου σας στην Eurobank, η οποία (ένσταση) θα μπλοκάρει ΟΛΕΣ τις παραπάνω δικαστικές ενέργειες της τράπεζας.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένουμε και τις πρώτες δικαστικές αποφάσεις από την Θεσ/νίκη και στην ΖΩΗ ΧΗΝΙΤΙΔΟΥ, σχετικά με την ακυρότητα του ΔΣ της τράπεζας και την ακυρότητα όλων των δικαστικών της πράξεων !!!.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



EUROBANK: ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ: ΕΤΟΙΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ
Εισαγωγή: Η Eurobank, στους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, καταγράφει την διαγραφή δανείων διαφόρων κατηγοριών (καταναλωτικά, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καρτών κλπ.) ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει την ταυτότητα των οφειλετών αυτών και τους λόγους της διαγραφής των. Με την παρακάτω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς τα δικαστήρια (βλ. λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου της αίτησης), δηλώνουμε στο δικαστήριο ότι μέσα στα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια είναι και το δικό σας ! και ζητάτε από το δικαστήριο να διατάξει την Eurobank να καταθέσει σε αυτό αναλυτική κατάσταση των ονομάτων των οφειλετών αυτών, με την μορφή ακριβούς αντιγράφου από τα επίσημα λογιστικά της βιβλία επισφαλειών, από την οποία (κατάσταση) θα βεβαιωθεί η αλήθεια της δήλωσής σας, ή όχι. Ζητάτε επίσης το δικαστήριο να αναγνωρίσει την εξόφληση του δανείου σας (δια της παραπάνω διαγραφής του) και να διατάξει την Eurobank να εκδώσει υπέρ σας, βεβαίωση εξόφλησης του δανείου σας. Ανεξαρτήτως όμως του αποτελέσματος της αίτησής σας, όλες οι δικαστικές ενέργειες της Eurobank, όπως διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί κλπ.κλπ. δεν μπορούν να συνεχιστούν όσο μένει σε Εκκρεμοδικία η παραπάνω αίτησής σας (ΚΠολΔ 221,222, 684). Κι αυτό είναι υποχρεωτικά από τον νόμο και δεν ανήκει στην διακριτική ευχέρεια του δικαστή!

Έτσι, καταθέτοντας μια Αίτηση σήμερα, θα προσδιοριστεί δικάσιμος σε 6 μήνες και η απόφαση θα βγεί σε 1-2 μήνες. Πριν εκδικαστεί η υπόθεση όμως, εσείς καταθέτετε και πάλι την ίδια Αίτηση κλπ., όσες φορές θέλετε!, με αποτέλεσμα οι διαταγές πληρωμής της Eurobank κλπ. να μπλοκαριστούν δικαστικά επ` αόριστον.


Προσέξτε όμως: Η παραπάνω Αίτηση, πρέπει να κατατεθεί ΣΗΜΕΡΑ, δηλ. ΠΡΙΝ να εκδώσει η τράπεζα Διαταγή πληρωμής εναντίον σας!, γιατί μόνο έτσι κατωχυρώνεται (δημιουργείται) η Εκκρεμοδικία σε σχέση με την διαταγή πληρωμής κλπ !.


(Όμως: Το κείμενο αυτό μπορεί να κατατεθεί και στην δίκη της διαταγής πληρωμής, ως ένσταση εξόφλησης!).



Το σημαντικό επίσης είναι, ότι η κατάθεση της Αίτησης γίνεται από τον οφειλέτη μόνο του, χωρίς την χρεία και αναγκαστική παρουσία δικηγόρου, όπως και η εκδίκασή της. Επίσης, στην εκδίκαση της Αίτησης, δεν είναι ανάγκη να παραστείτε στο δικαστήριο, διότι αυτό θα γίνει και χωρίς εσάς, ΩΣΑΝ να είσαστε εκεί. Δηλ. θα γίνει κανονικά. Τέλος, η παραπάνω διαδικασία, των συνεχόμενων και επαναλαμβανόμενων καταθέσεων Αιτήσεων, γίνεται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προηγουμένων δικών των!!...δεν σας ενδιαφέρουν οι αποφάσεις, αλλά μόνο το ότι θα εκκρεμεί πάντα μια Αίτησή σας προς εκδίκαση. Αυτό, μπλοκάρει την εκδίκαση π.χ. της διαταγής πληρωμής της τράπεζας, στην οποία όμως πρέπει να κάνετε Ανακοπή με δικηγόρο κι εκεί να επικαλεστείτε την ύπαρξη εκκρεμοδικίας, λόγω τα εκκρεμούσας Αίτησης Εξόφλησης και να ζητήσετε αναβολή της διαταγής πληρωμής μέχρι την απόφαση της Αίτησής σας (η αίτηση όμως, όπως είπαμε, θα ξανακατατεθεί πριν την έκδοση της απόφασης της προηγούμενης Αίτησης κ.ο.κ). Κι ο Δικαστής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δεχτεί την αίτηση αναβολής της διαταγής πληρωμής. Και η αναβολή αυτή θα είναι ουσιαστικά επ` αόριστον, σύμφωνα με την παραπάνω μέθοδο.
Έτσι, χωρίς έξοδα κι άκοπα, μπλοκάρετε όλες τις δικαστικές ενέργειες της Eurobank. Για την διαδικασία κατάθεσης της Αίτησης, βλέπε στο τέλος του κειμένου της.
Σημ. Η Αίτηση αυτή, μπορεί φυσικά να κατατεθεί και ως αγωγή, αλλά αυτή χρειάζεται την αναγκαστική παρουσία δικηγόρου.
Ιδού λοιπόν το περιεχόμενο της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ (ή του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ)….(βλ. στο τέλος στην Σημ.2)


ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ


ΤΟΥ
……………………………..


ΚΑΤΑ


Τράπεζας EUROBANK AE, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Όθωνος 8, νομίμως εκπροσωπουμένη (το δικαστικό αντίγραφο όμως της αίτησης θα το επιδόσετε με δικαστικό επιμελητή στο υποκ/μα της τράπεζας από το οποίο πήρατε το δάνειό σας, βλ. στο τέλος του κειμένου τις "οδηγίες κατάθεσης").


ΓΙΑ


1) ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, 2) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ, 3) ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ


Με την Τράπεζα συνήψα την αρ….σύμβαση δανείου (πίστωσης).
Η τράπεζα στους επίσημους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, τους οποίους επικαλούμαι και σας προσκομίζω, καταγράφει την διαγραφή ομάδων δανείων, συνολικού ύψους 200 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το δικό μου. Συγκεκριμένα:
Στην σελ. 39-40 (παρ.25) και 35 (παρ. 22) της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2012 βλέπουμε: Σύνολο «Διαγραφής Δανείων ως ανεπίδεκτα εισπράξεως»: 2011: (200,000) εκατ., 2012: (110,000) εκατ.


i) δάνεια που διεγράφηκαν 2012: 48,000 εκ. ευρώ ii) δάνεια που διεγράφηκαν 2011:150,000 εκ. ευρώ
και περιγράφει αναλυτικά τι είδους δάνεια (καταναλωτικά, επιχειρηματικά, στεγαστικά).


(Tα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια, μαζί με άλλες ζημιές της, φυσικά αναπληρώθηκαν από την ανακεφαλοποίηση της τράπεζας το 2012-3 με 5.839 δις. ευρώ, αλλά αυτό δεν αφορά την ουσία της παρούσας αίτησής μου).


Για τον παραπάνω λόγο ZHTΩ από το δικαστήριό σας να διατάξει την καθήν η αίτηση τράπεζα:
1) Να καταθέσει δημόσια στο δικαστήριο ακριβή αντίγραφα των λογιστικών της βιβλίων επισφαλειών, με τα ονοματεπώνυμα των οφειλετών των οποίων τα δάνεια διαγράφηκαν, μεταξύ των οποίων και το δικό μου κι από τα οποία (αντίγραφα) να αποδεικνύεται με τον τρόπο αυτό, ή όχι, ο παραπάνω ισχυρισμός μου.
2) Να διατάξει την τράπεζα να εκδώσει στο όνομά μου, βεβαίωση εξόφλησης του δανείου μου σε αυτήν.


Ζητώ, να επιβαρυνθεί η αντίδικός μου με τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου μου.


Σχετικά: Οι σελ. 39-40 (παρ.25) και 35 (παρ. 22) της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2012 της Eurobank, στις οποίες καταγράφονται: Σύνολο «Διαγραφής Δανείων ως ανεπίδεκτα εισπράξεως»: 2011: (200,000) εκατ., 2012: (110,000) εκατ.


Αθήνα…. Ο αιτών


Οδηγίες κατάθεσης:
Κατεβάζετε και συμπληρώνεται το έγγραφο αυτό και το καταθέτετε μόνοι σας σε τρία αντίγραφα στην γραμματεία του τοπικού σας Ειρηνοδικείου με δύο χαρτόσημα των 3 ευρώ έκαστον. Το ένα αντίγραφο, μετά την σφράγιση από την γραμματεία του και το ορισμό της δικασίμου, κλπ. το επιδίδετε με δικαστικό επιμελητή (κόστος 25 ευρώ περίπου) στην Eurobank….και διασκεδάστε το…Ήδη μια τέτοια Αίτηση κατετέθη στην Χαλκίδα με δική μου «εποπτεία» και η οποία θα εκδικαστεί την 26-03-13.


Προσέξτε και πάλι:
1) Η παραπάνω Αίτηση, πρέπει να κατατεθεί ΣΗΜΕΡΑ, δηλ. ΠΡΙΝ να εκδώσει η τράπεζα Διαταγή πληρωμής εναντίον σας!, γιατί μόνο έτσι κατωχυρώνεται η Εκκρεμοδικία σε σχέση με την διαταγή πληρωμής κλπ !.
2) Όμως: Το κείμενο αυτό μπορεί να κατατεθεί και πριν την διαταγή πληρωμής (δημιουργώντας εκκρεμοδικία όπως είπαμε), αλλά και στην δίκη της διαταγής πληρωμής, ως ένσταση εξόφλησης !


Σημ.1: Όπως βλέπετε η αίτηση αυτή είναι ανεξάρτητη του θέματος της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και της Eurobank κι ανεξάρτητη επίσης της ακυρότητας του ΔΣ της Eurobank, που έχουμε αποκαλύψει…το οπλοστάσιο εναντίον της μισητότερης των τραπεζών εμπλουτίζεται…).


(την ιδέα αυτή την επεξεργάστηκα με τον συναγωνιστή Βασίλη Κονδύλη εκ Πατρών. Τον ευχαριστούμε όλοι).


Δείτε στο link και αντίγραφο της σελ.35 του ισολογισμού του 2012 με ένα μέρος των διαγραφέντων δανείων.


Σημ.2: Για δάνεια μέχρι 20.000 ευρώ κεφάλαιο, η αίτηση κατατίθεται και στο Ειρηνοδικείο της περιοχής σας. Για δάνεια μεγαλύτερα ή μικρότερα των 20.000 ευρώ, η αίτηση κατατίθεται στο Πρωτοδικείο της περιοχής σας (τμήμα ασφαλιστικών μέτρων). Είναι καλύτερα να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο (ανεξαρτήτων ποσού), διότι παίρνετε μακρύτερη δικάσιμο. Είτε στο Ειρηνοδικείο, είτε στο Πρωτοδικείο, ΔΕΝ χρειάζεστε δικηγόρο, ούτε στην κατάθεση της αίτησης, ούτε στην δίκη.


Σημ.3: Ιδού το link με τον ισολογισμό της Eurobank του 2012, όπου μπορείτε να βρείτε τις σελ. 39-40 και 35 (σε διαφορετικά κομμάτια του ισολογισμού τα οποία αρχίζουν από την σελ 1 κλπ.). http://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/%CE%95%CE%9A%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%972012%CE%A44.pdf

Σημ.4: Ιδού η σελ. 35 από τον ισολογισμό με την διαγραφή μέρους των δανείων:





Σημ.5: Στην δίκη (εάν πάτε) καταθέστε και την αίτηση έλλειψης νόμιμης εκπροσώπησης και πληρεξουσιότητας του δικηγόρου της Eurobank που θα βρείτε εδώ.




ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ


Νομικό Πλαίσιο: Σύμφωνα με τo αρ. 24 παρ. 1α και 11α,β του ν.3601/2007, αρ. 5 παρ.10 περ.βi του ν.3601/2007, ΠΔ/ΤΕ 2526/2003, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής της ΤτΕ 22/2013 (τμήμα Β), η συμμετοχή του ΤΣΧ στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank («εξαγορά» της τράπεζας χωρίς η αυτή να λυθεί) σε ποσοστό πάνω από 5% (πραγματικό 98%), ολοκληρώνεται και νομιμοποιείται μόνο μετά την τελική έγγραφη αποδοχή ή απόρριψη της συμμετοχής αυής του ΤΧΣ αυτής), εντός τριμήνου από την γνωστοποίηση της συμμετοχής («εξαγοράς») στην ΤτΕ.
Έλλειψη γνωστοποίησης της συμμετοχής (του ΤΧΣ) ή έλλειψη έγγραφής έγκρισής της από την Τράπεζα της Ελλάδος, ισοδυναμεί με απόρριψη της εξαγοράς κατ' αναλογική εφαρμογή του άρθρου 7 παρ.2 του Ν.3601/2007 και έχει ως συνέπεια την αυτοδίκαιη άρση των δικαιωμάτων ψήφου (του ΤΧΣ) που απορρέουν από την συμμετοχή του αυτή (σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.11α,β του ν.3601/2007) (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το αρ.85 ν.3862/2010, παρ.3,4, και 9, ΦΕΚ 113/13-07-2010), ενώ η ΤτΕ μπορεί να επιβάλλει σωρρευτικά και τις ποινές του αρ. 64 παρ.2 εδ.α, και παρ.6β` του ν.3601/2007. Μέχρι τώρα έγγραφη έγκριση της ΤτΕ δεν έχει δοθεί, για τη συμμετοχή του ΤΧΣ. Συνεπώς πρέπει να ανακληθεί η άδεια (είναι ακυρώσιμη) λειτουργία της Eurobank κατ` άρ. 8 παρ.1 εδ. α iv, γ και δ.του ν. 3601/2007 (λόγω ανεπάρκειας ιδίων κεφαλαίων)
(σχετ. και το άρ.5 παρ.14 του ν.3601/2007 και το άρ.10 του ν.3556/2007)(επίσης και τα: αρ.1, αρ. 6 παρ.3β και αρ.16 παρ.5 του ν.3864/2010).
Από την συνέχιση της λειτουργίας της τράπεζας-με τις παραπάνω συνθήκες- προκύπτουν σοβαρές ποινικές ευθύνες για τον Δ/τη της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο, για τις οποίες έχω ήδη απευθυνθεί στον εισαγγελέα Αθηνών.


Ιστορικό:


Την 26-7-2012 δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 7697/26-7-2012 η Σύμβαση προεγραφή της Εurobank με το ΤΧΣ και τον ESM (για την συμμετοχή των τελευταίων στο μετοχικό τηςν κεφάλαιο κατά τον ν.3864/2010) η οποία έγινε την 28-05-2012.
Με τον ν.3864/2010, την υπουργική απόφαση αρ.38/9.11.20.12, την από 30.04.2012 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της τράπεζας Eurobank (εφεξής «τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Όθωνος 8, Πλ. Συντάγματος, ΜΑΕ 6068/6/Β/86/7 και ΓΕΜΗ: 223001000, ΑΦΜ: 094014250 (εφεξής «τράπεζα»), το από 30-07-2013 Δελτίο Τύπου του ΤΧΣ, η «τράπεζα» αποδέχτηκε την συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο του ΤΧΣ κατά 94% (την «εξαγορά» της από το ΤΧΣ, χωρίς αυτή να λυθεί) και περιήλθε στην πλήρη, κατά 100%, διαχείριση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) (*)(ν.3864/21-07-2010, ΦΕΚ Α` 119/21-07-2010). Η συμμετοχή του ΤΧΣ αυτή κατά 98% στο μετοχικό κεφάλαιο της «τράπεζας» εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της τράπεζας την 30-04-2013 (ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 3150/3-6-2013 και ΦΕΚ 3147/3-6-2013, ΦΕΚ 3430/12-6-2013) και το ΤΧΣ απέκτησε πλήρη δικαιώματα ψήφου.
Tην 27-06-2013 οι κοινές Γενικές Συνελεύσεις της «τράπεζας» και του ΤΧΣ ομού, εξέλεξαν το νέο ΔΣ της τράπεζας Eurobank με την συμμετοχή μέλους του ΤΣΧ και του Δημοσίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 18-07-2013, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4436/18-07-2013, σε εφαρμογή των αρ.6 παρ.3β του ν.3864/2010 και αρ.5 παρ.10γ του ν.3601/2010 (αν κι εδώ υπάρχει επίσης έλλειμμα νομιμότητας του ΔΣ (βλ.παρακάτω) (*).
Συνεπώς, σύμφωνα με το προαναφερθέν σκεπτικό και τους παραπάνω νόμους του «Νομικού Πλαισίου» (κι εφόσον η συμμετοχή του ΤΣΧ στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank δεν έγινε) η ΤτΕ μπορούσε (κι έπρεπε) να αναστείλει άμεσα την άδεια λειτουργίας της Eurobank (κατ` αρ. 8 παρ.1 εδ. α iv, γ και δ του ν.3601/2007).
Επιλέον και για τους παραπάνω ίδιους λόγους το «εκλεγμένο ΔΣ» την 27-06-2013 είναι άκυρο και ανυπόστατο, διότι δεν εφαρμόζονται πλέον οι διατάξεις των ν. αρ.6 παρ.3β του ν.3864/2010 και αρ.5 παρ.10γ του ν.3601/2010 στην εκλογή του (ήτοι ελλείψει συμμετοχής του ΤΧΣ στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank και ναυαγίου της εξαγοράς της δεύτερης από το πρώτο).
Αυτό συνεπιφέρει αναγκαστικά κι έλλειψη νόμιμης εκπροσώπησης (από το ΔΣ αυτής) της «υφισταμένης» τράπεζας στα δικαστήρια και έλλειψη νόμιμης πληρεξουσιότητας των «δικηγόρων» της, οι οποίοι δε μπορούν να κατέχουν νόμιμη πληρεξουσιότητα από άκυρο κι ανυπόστατο ΔΣ (ΚΠολΔ 96 επ.).


Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Εφόσον η εξαγορά της Eurobnak από το ΤΧΣ δεν έγινε τελικά, τι έγιναν τα 5.8 δις. της εξαγοράς που το ΤΧΣ κατέβαλε ήδη στην Eurobank, σε δύο δόσεις, Απρίκιο του 2012 και Μάιο του 2013 ? Συντρέχει εδώ η παράβαση του ν.1608/1950?. Η απάντηση από τον εισαγγελέα.

(*) Σημ. Η έλλειψη νομιμότητας του ΔΣ και των πληρεξουσιοτήτων των δικηγόρων της Eurobank, σύμφωνα με τα παραπάνω, ισχύει κι αυτοτελώς (κι ανεξάρτητα της ύπαρξης


Χαλκίδα ….. Ο αιτών


ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ LINK ΜΕ την μεγάλη μήνυσή μου κατά των τραπεζών για την ανακεφαλοποίηση:



http://zoidosia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_25.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...