Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αυτά είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη που λήστεύουν, βιάζουν και δολοφονούν. Πάνω από 15 χτυπήματα.

ΦΩΤΟ από dete.grΚοινός παρονομαστής των δύο άγριων ληστειών και βιασμών που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής σε Αλισσό και Σελλά φαίνεται να είναι ένα δίδυμο αλλοδαπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές που βίασαν την 50χρονη στα Σελλά και νωρίτερα έδρασαν στον Αλισσό.


Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι είχαν “χτυπήσει” σε Τσουκαλαίικα και Κουρλαμπά. Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε καλό δρόμο. Το δίδυμο φαίνεται να αποτελούν ένας κοντός και εύσωμος και ένας ψηλός και ξανθός.
Η δράση του “κοντού” και του “ψηλού” την Παρασκευή ξεκίνησε από τον Αλισσό μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια 22χρονη με ένα φίλο της. Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι γύρισαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Οι εισβολείς τους έπιασαν και τους έδεσαν όλους.
Στη συνέχεια πήραν την κοπέλα στον άλλο όροφο και τη βίασαν. Aφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν από τον Αλισσό μέσω της Περιμετρικής και κατευθύνθηκαν, ξημερώματα πια του Σαββάτου, στα Σελλά. Εκεί σύμφωνα με το patrastimes.gr, βρισκόταν ένα 50χρονο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο και ανάγκασαν να βγει από αυτό, με την απειλή όπλων.
Στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτμπαγκαζ επιβιβάστηκαν μαζί με τη γυναίκα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, Βίασαν τη γυναίκα και ξεγύμνωσαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα. Έδεσαν τα θύματα τους, αρπάζοντάς τους ότι είχαν. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί μετά από ώρα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με το dete.gr, τα άτομα που αναζητά η αστυνομία είναι αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία…
 

πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...