Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ


ΑΘΗΝΑ 28-12-2012.
Οι ταγοί του τόπου και οι διεθνείς εντολείς τους έχουν βαλθεί να αντιστρέψουν τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων σε σχέση με την πολιτική διοίκηση της Ελλάδος. Δεν κατανόησαν ποτέ τους πως όταν μιλούμε σε τούτο τον τόπο για θυσίες έχουμε πάντα στο νου τη σωτηρία της πατρίδος και των αγαπημένων μας προσώπων, έχοντας πίστη σε Θεό και Φυλή Ελληνική. Και ακόμη πως τους...

πρώτους κανόνες της ελεύθερης πολιτείας σ’ αυτά τα θεμέλια τους βάσισαν οι προγονοί μας.

Βάφτισαν το ξενοκίνητο και ακαθόριστο πολίτευμα που σκάρωσαν δημοκρατία όταν από την αρχή που εμφανίστηκαν σε γη τάχα ελεύθερη η πρόθεσή τους ήταν η δημοπράτηση αυτής σε συμφέροντα προαιώνια εχθρικά και ανθελληνικά. Φρόντισαν με τις πράξεις τους και τις συναλλαγές τους που νομιμοποίησαν με τις τεχνητές τους πλειοψηφίες να υποθηκεύσουν την ύλη της πατρίδος συσκοτίζοντας από την αναμονή μιας ψεύτικης ευημερίας τον νου του φιλότιμου πλην εύπιστου λαού. Πλάσανε έναν συνταγματικό χάρτη που εξομοίωσε το κόμμα με το κράτος και ποδηγέτησαν την κοινωνία κλειδώνοντας απ’ έξω τη φυλετική ψυχή, τον ίδιο το λαό που έχει νου και αίμα ελληνικό.

Τώρα θέλουνε να αιχμαλωτίσουνε μετά από την ύλη την ψυχή. Θέλουν οι πολίτες της πατρίδος μας να γίνουν αποστειρωμένοι κοσμοπολίτες, μεταφερόμενες μάζες και αυτές δίχως πατριωτική συνείδηση και φιλότιμο. Και κυρίως θέλουνε να δώσουνε στον Έλληνα μια ψευδαίσθηση νομιμότητας στις νεοταξικά κατευθυνόμενες ενέργειές τους ώστε να του καλλιεργήσουνε ανύπαρκτα ενοχικά σύνδρομα και απογοήτευση. Να δραπετεύσει από την πραγματικότητα, από την αντίσταση, από την πατρίδα, ακόμη και από τη ζωή. Και για να το πετύχουν θεσπίζουν κανόνες και κόκκινες γραμμές που στοχοποιούν τον πατριωτισμό, τη φυλετική προσήλωση και την κοινωνική αλληλεγγύη ως εχθρούς της Ελλάδος. Με τη διαφορά ότι για τους υπαλλήλους του διεθνιστικού νεοταξισμού Ελλάδα είναι το καθεστώς τους, το ψευτορωμέϊκο.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το Ελληνικό Έθνος υπαγορεύει το πολίτευμα και υπέρτατος Νόμος είναι ο Νόμος της Ελληνικής Φυλής, ο Νόμος της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Υπεροχής. Οι δικλείδες ασφαλείας του πολιτεύματος με γνώμονα την ενεργοποίηση του πατριωτισμού των Ελλήνων όταν κινδυνεύει το Έθνος από επικίνδυνους αρχοντοραγιάδες και ενεργούμενα της παγκόσμιας σιωνιστικής διεθνούς των τοκογλύφων τίθενται σε εφαρμογή σε μια νομιμότατη επαναστατική διαδικασία. Ο διαβόητος νόμος περί ευθύνης υπουργών και βουλευτών μαζί με όλα τα μνημονιακά και πολυπολιτισμικά νομοθετήματα ακυρώνονται ως αντίθετα τόσο ως προς το θεσμοθετημένο πατριωτικό καθήκον όσο και ως προς τον Φυλετικό Νόμο της αληθινής εθνικής και κοινωνικής ζωής.

Που είναι το πολίτευμα της διαβόητης αστικής ψευτοδημοκρατίας και οι κανόνες του όταν βουλευτές της Αριστεράς αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» δικαιώνοντας πλήρως την αλυτρωτική προπαγάνδα των Σκοπιανών προσφέροντας γη και ύδωρ στον αμερικανοσιωνισμό που γνωρίζουμε καλά πως κρύβεται από πίσω; Που είναι ο πατριωτισμός του καθεστώτος και η συναίσθηση τάχα του δικού του καθήκοντος όταν μας ζητούν οι δοσάδες γυρολόγοι της οικουμένης να διαλύσουμε τον ελληνικό στρατό κάνοντάς τον μισθοφορικό με τα ταμεία και τους εξοπλισμούς μηδενικούς; Κανονική εμπορευματοποίηση πατριωτισμού και εθνικής αμύνης δηλαδή. Που είναι το πολίτευμα του νεοταξισμού και της λαθρομετανάστευσης όταν ισοπεδώνονται οι νόμοι του κράτους και δολοφονούνται ελληνικές ψυχές με την προστατευτική ισχύ του νόμου να αλλοιώνεται ή να καταργείται;

Η πολιτεία των τοποτηρητών του διεθνιστικού νεοταξισμού έχει καταλυθεί με τις υπογραφές των πολιτικών του εκφραστών, κυβερνητικών και «αντιπολιτευόμενων» του συστήματος. Οι ελευθερίες και το δικαίωμα στην εργασία καταλύονται με χαράτσια και λουκέτα. Τα εθνικά σύνορα κονιορτοποιούνται όταν οι καθεστωτικές αρχές αποδέχονται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Η άρνηση του ρόλου και του λόγου ύπαρξης κράτους και ψευτοδημοκρατικού πολιτεύματος έχουν αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα κατά παράβαση πάσης έννοιας και αντιποίηση εξουσιών αφού τα πάντα ασκούνται όχι πια επ’ ονόματι έθνους και λαού αλλά υπέρ τοκογλύφων και παγκοσμιοποίησης ληστεύοντας εθνική περιουσία και υπόσταση.

Η αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας, της φυλετικής υπόστασης και της εθνικής αυτοδιάθεσης είναι ύψιστο πατριωτικό καθήκον του ελληνικού λαού και της αληθινά ελληνικής και υπεύθυνης πολιτικής μερίδας. Είναι έργο που αντιστοιχεί στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την μεγάλη υγιή πλειοψηφία του λαού μας. Το δικό μας πολιτικό σχέδιο υπακούει στην ανόρθωση της Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας των Ελλήνων κατά αποκλειστικότητα. Είναι η άμεση λαϊκή έκφραση και εκπροσώπηση που σήμερα βιάζεται και εκχωρείται σε βάρβαρους και τοκογλύφους.

Στο δικό μας πολίτευμα ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός θα αποκτήσουν θεσμική έκφραση και συνταγματική κατοχύρωση. Το θεμελιώδες δικαίωμα στην εργασία, την υγεία και την παιδεία ανήκει στον ελληνικό λαό. Η οικονομία και οι εθνικοί πόροι αξιοποιούνται για τους εθνικούς στρατηγικούς σκοπούς. Και η έκθεση της κοινωνικής συνοχής και της εδαφικής ακεραιότητας σε κίνδυνο τιμωρείται ως εσχάτη προδοσία με την ποινή του θανάτου, η δε απώλεια ελληνικής ζωής σ’ αυτές τις περιπτώσεις εξομοιούται ομοίως με την διάπραξη εσχάτης προδοσίας.

Τα εθνικά σύνορα προστατεύονται και η εθνική ολοκλήρωση με το μεγάλωμα της Ελλάδος είναι εθνικός προορισμός της Εθνικιστικής Πολιτείας. Οι διαφωνούντες στα ανωτέρω ελληνόφωνοι ας κινήσουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...