Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Tι προβλέπουν οι αστρολόγοι για την Ελλάδα του 2013; Διαβάστε και θα εκπλαγείτε...

Tι προβλέπουν οι αστρολόγοι για την Ελλάδα του 2013; Διαβάστε και θα εκπλαγείτε...
Το 2012 ήταν μια χρονιά αντίξοη και σκληρή, με ανατροπές, ατυχίες, εκφοβισμούς, ανακατατάξεις και δόσεις χωρίς αποδόσεις τόσο πολιτικές και κομματικές όσο και οικονομικές, και κοινωνικές. Αν και όλα αυτά έγιναν και ανήκουν σχεδόν στο παρελθόν ό,τι κάνουμε στη ζωή αντηχεί στην αιωνιότητα. Ειδικά, για αυτούς τους πολιτικούς που αντί να δώσουν και τη ζωή τους, για να αλλάξουν το ρου της ιστορίας, με μια υπογραφή τους πήραν στον λαιμό τους τόσα εκατομμύρια ψυχές.


Το 2013 είναι χρονιά με πολλά και ανατρεπτικά γεγονότα, για τα οποία πιθανολογώ ότι πήρατε μια πρώτη γεύση στο άρθρο μου με τίτλο «Remember, remember the 21st of December». Και δεδομένου ότι η νέα χρονιά αποτελεί το sequel του οικτρού 2012 από άποψη κρισιμότητας, εξ ορισμού τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Σε μια περιοχή (Μεσόγειος και Μέση Ανατολή), που είναι ένα καζάνι έτοιμο να εκραγεί, σε μια οικονομική ένωση (Ευρωζώνη), όπου η αλληλεγγύη δεν υπάρχει παρά μόνο για τους υποτελείς και τους πειθήνιους, η Ελλάδα είναι αναγκαίο να επανακτήσει την χαμένη της αυτοτέλεια και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο με τη στάση της. Αναμφίβολα δεν θα μεταμορφωθεί σε υπερδύναμη ούτε θα λυθούν ως εκ θαύματος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όμως, το 2013 φαίνεται πως οι Έλληνες, είτε με το καλό, είτε με το ζόρι, τείνουν να υιοθετήσουν μια στάση που αποδίδεται με τη φράση «καλύτερα να πεθάνεις για κάτι παρά να ζεις ελπίζοντας το τίποτα».
Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη βούληση της Γερμανίας ενώ οι δύο υπερδυνάμεις (Ρωσία - ΗΠΑ) θέλουν με τη σειρά τους να διαδραματίσουν το δικό τους ρόλο, δημιουργώντας επίσης ένα αντίπαλο πολιτικό δέος στην κυβέρνηση. Το τρίτο Μνημόνιο ουσιαστικά έδεσε χειροπόδαρα λαό και πολιτικούς αφού από τούδε και στο εξής έχουμε «τύποις κυβέρνηση».
Κατά την Uranian, αλλά και την προ ετών Προέδρου της Βουλής, της κ Μπενάκη, τα χειρότερα έπονται. Θυμάστε τι είχε πει: «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές και θα υπάρξουν νέες μορφές διακυβέρνησης». Ούτε το... κληρονομικό χάρισμα να είχε!


Ας δούμε όμως μαζί αναλυτικά τις Uranian εξισώσεις, ξεκινώντας από τους βασικούς δείκτες,

- Το Winderpunkt (γενικότερο περιβάλλον, κοινή γνώμη), δείχνει ότι το 2013 ο λαός θα απογοητευτεί οικτρά.
- Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και ιδιαίτερα σε ζητήματα με το ισοζύγιο πληρωμών θα υπάρχει μια γενικότερη επιφυλακή.
- Το προοδευμένο Μεσουράνημα, μέσα στο 2013 συναντά τον Hades και προοιωνίζει μεγαλύτερες συμφορές και κινδύνους που οι διαστάσεις τους θα ξεπερνούν τα όρια του συνηθισμένου. Εδώ «πρωτοστατούν» τα δύσκολα σημάδια, η κοντόφθαλμη πολιτική και το πένθος.
Εν συνεχεία, ο Κρόνος Υποθετικός, (το κράτος) έχει εξισώσεις που δημιουργούν... ανατριχίλα! Όπως φαίνεται, το κράτος θα εξαπατά και θα εξαπατείται γεγονός που θα φέρει απώλειες στην κυβέρνηση. Συγχρόνως, προβλήματα σίτισης και υγιεινής σε φυλακές, νοσοκομεία και στρατόπεδα θα φανερώσουν ότι χρειάζεται επιτακτικά ένα νέο ξεκίνημα.

Συνοψίζοντας, σε πρώτη φάση το οικονομικό θαύμα που μας τάζουν, αυτό της ραγδαίας (ούτε καν αναιμικής) ανάπτυξης δεν θα πραγματοποιηθεί, αντίθετα θα συνεχιστεί η αφαίμαξη και το συνεχές ζήτημα ρευστότητας θα έχει την οικονομία σε καθεστώς μόνιμης ασφυξίας. Η κοντόθωρη πολιτική θα κλιμακώσει την ήδη υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση ενώ το κράτος κάπου δεν θα έχει τα έσοδα που υπολογίζει και έτσι θα φανεί αναξιόπιστο απέναντι στο λαό. Έτσι ο λαός, που πλέον δείχνει να μην είναι πειθήνιο όργανο όπως στο παρελθόν, θα θελήσει αλλαγή.

- Προχωράμε με τον Ουρανό, τον μεγάλο ανατροπέα, σύμφωνα με τον οποίο θα προκύψουν προβλήματα με τα σύνορα, με καταστροφές υδάτων ή από τα ύδατα και γενικότερα δείχνει ότι στη χώρα θα επικρατεί καθεστώς αναρχίας. Επιπλέον, η υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ελλείψεως οικονομικών πόρων.

- Ο... έτερος Καππαδόκης των αργών πλανητών της Κλασσικής Αστρολογίας, ο Πλούτωνας, υποδεικνύει με τη σειρά του κοινωνικό εκφυλισμό και παρακμή με τα πράγματα να πηγαίνουν από κακό στο χειρότερο. Ακόμη, δείχνει πως η χώρα εκ νέου μπαίνει υπό καθεστώς επιτήρησης - επιφυλακής. Το συνταρακτικότερο όμως που προκύπτει είναι μια ...ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ. Πιθανότατα, οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα βρουν «άκρες» σε κάποιες έξωθεν δυνάμεις.

- Από την άλλη, ο Ερμής, στους ίδιους ρυθμούς δείχνει ένα γαϊτανάκι πιέσεων με νέα μέτρα, νέα μέτρα, νέα μέτρα και τους «δανειστές» μας να μην χορταίνουν με τίποτα, θέλουν να αδειάσουν όλο το πιάτο. Ειδικά μετά τις 20 Φεβρουαρίου θα αρχίσει μεγάλο πανηγύρι. Σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις θα συντελέσουν στην ολική καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Το παραπαίον σύστημα θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί και μάλιστα θα χρησιμοποιήσει νέους τρόπους και νέες δυνάμεις καταστολής,

- Ο Βουλκάνους, που σε όποια εξίσωση εμπλέκεται μεγαλώνει το εύρος των γεγονότων, «μιλά» για προσπάθειες και ευκαιρίες που τελικά θα αποδειχθούν άχρηστες, γεγονός που θα κλιμακώσει την επιδείνωση και τη δυστυχία.

- Εν τω μεταξύ, ο Ζευς από τη μία, δείχνει περιοριστικούς όρους και από την άλλη προοιωνίζει ότι ο λαός θα σκέφτεται με ρεαλισμό. Ο λαός φαίνεται πως βάζει κατά νου μια ανατροπή, η οποία λόγω εμπλοκής του Hades δείχνει ότι είναι άμεση συνέπεια της κλιμακούμενης δυσαρέσκειας, όσον αφορά την ανεργία,, τους όρους εργασίας (ωράριο, μισθοί, συνθήκες κτλ)και φυσικά την αύξηση της φτώχειας.

Μίνι σύνοψη: Από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά αναμένονται κολάσιμες μεταβολές και αναίσχυντη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Γεγονός που ο λαός δεν θα καταπιεί με ευκολία αντίθετα θα γίνει ο κακός χαμός.

- Ακόμη, οι εξισώσεις του Άρη, εγείρουν οργή, θυμό και απερισκεψία, ενώ παραπέμπουν σε ένα μεγάλο «ατύχημα» ή «κτύπημα». Κάποιες «μαγκιές» θα έχουν απρόβλεπτες και επώδυνες συνέπειες. Συγχρόνως «μιλά» για ΜΑΤ, ελεύθερους σκοπευτές και «φωτογραφίζει» μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ή την επανεμφάνιση κάποιας παλαιότερης.

Παράλληλα, η προ-εκλειπτική , εκλειπτική και μετά εκλειπτική περίοδος από αρχές Απρίλη έως μέσα Ιούνη είναι ιδιαίτερα σημαντική. Γιατί έχουμε εκλείψεις στις 25/4,10/5 και 24/5. Οι εκλείψεις αυτές προδικάζουν τρομερές αλλαγές. Η πρώτη σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για κάποιον που καταλαμβάνει μια εξέχουσα θέση, έναν κοινωνικό ηγέτη, που είναι από τον λαό για το λαό και την επανεκκίνηση μιας νέας κατάστασης, όπου στο παρελθόν είχε κολλήσει ή σκοντάψει κάπου. Σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος, προοιωνίζει τον χρόνο τέλεσης ενός μεγάλου γεγονότος. Υποδεικνύει ακόμη άτομα με αυξημένη φρούρηση και μια ένωση, μια συνεργασία, με ιδιοτελείς σκοπούς.

Αυτό όμως που προκαλεί ανατριχίλα, τουλάχιστον σε εμένα, είναι το τελευταίο μέρος της εξίσωσης που προλέγει «από τη σκλαβιά στην απελευθέρωση». Επιπροσθέτως δείχνει πως «Ο λαός αναμένει κάτι το εξαιρετικό, ο λαός λαμβάνει τις αποφάσεις του». Η τελευταία έκλειψη δίνει το εξής «ένας απρόσμενος έλεγχος στην κυβέρνηση, ένας έλεγχος για ένα αποτέλεσμα της κυβέρνησης», συν επαφές με άτομα που είναι σε ανώτερες βαθμίδες.
Εδώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει γενέθλια μερικές μέρες αργότερα, κι αυτό που χρειάζεται να έχετε υπόψη σας είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κάποιο σχέδιο Β και τα γεγονότα δείχνουν ότι θα χρειαστεί σχέδιο Β, για να μην πω σχέδιο Γ.

Μέσα σε αυτή την περίοδο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ θα παλεύει για τη δημοσκοπική και ιστορική του επιβίωση ενώ η Νέα Δημοκρατία θα πιάσει εκ νέου ιστορικό πάτο στα ποσοστά. Εκείνη τη χρονική περίοδο εάν έχουμε εκλογές θα υπάρξει ο... απόλυτος χαμός!

- Ας προχωρήσουμε όμως με τον Άδμητο, ο οποίος μετά το Μάρτιο φέρνει μια παγιοποίηση των πάντων, σαν η χώρα να έχει σηκώσει χειρόφρενο. Εκεί, φαίνεται πως ο λαός δεν αντέχει άλλο και... ορμάει ενώ οι τρεις εκλείψεις πυροδοτούν πολιτικές εξελίξεις.

- Ο Δίας δείχνει την μειωμένη, καταρρακωμένη αγοραστική δύναμη του λαού ενώ ο Απόλλων προοιωνίζει σοβαρές παρενοχλήσεις και απαιτήσεις όσον αφορά τον πλούτο της Ελλάδας. Δηλαδή, οι «φίλοι» μας θα ζητήσουν τη μερίδα του λέοντος σε νερό, ενέργεια, ορυκτά, ακίνητα... στα πάντα.

Από τα annual αλλά και τα transits με τρομάζουν δύο πράγματα. Ο annual Ουρανός και ο transit Κρόνος.
- Ο Ουρανός πέρα από ένταση και εκνευρισμό προμηνύει εμπλοκή σε μια μάχη ή ότι η χώρα θα βρεθεί επί ποδός. Επιπλέον, καταδεικνύει ξαφνική κατάρρευση - πτώχευση.
- Συγχρόνως, ο Κρόνος από 3 Νοεμβρίου συναντά το Winderpunkt σχηματίζοντας την εξίσωση Μηδενική Κριού/Άδης= Κρόνος (Φτώχια. Αποσύνθεση. Ξένοι- πρόσφυγες-μετανάστες. Ένας θάνατος υπό αδιευκρίνιστα αίτια.) Παράλληλα στις 3/11 πραγματοποιείται έκλειψη στις 11 και 46΄ του Σκορπιού. Μεγάλα προβλήματα εν όψει, με ένα ερώτημα να πλανάται : ποιος μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;
Αυτό που «ιντριγκάρει» πάντως είναι το γεγονός πως η διάλυση μιας κρατικής συνεργασίας - συμφωνίας (όχι εντός της Ελλάδας) θα συμπαρασύρει την Ελλάδα όπως και την Ευρώπη σύμφωνα με τον Βουλκάνους του annual.
Το ευρώ θα παραπαίει και οι Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ο Κρόνος δεν αστειεύεται αντίθετα φέρνει σοβαρές εμπλοκές που θα δοκιμάσουν την παγκόσμια οικονομία.

- Παράλληλα, η annual Σελήνη προμηνύει προβλήματα με δικαστικούς λειτουργούς και δικηγόρους και το κοινό αναμφίβολα θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά. Ιδιαίτερα οι γυναίκες θα νιώθουν προδομένες αφού πολλές θα έχουν πρόβλημα στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

- Ο annual ωροσκόπος δείχνει την ανάγκη να κρατηθούν κάποια μυστικά ενώ κάποιος που εμπνέει το πλήθος καλείται να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Θεωρώ όμως πως όσο και αν προσπαθήσει να αποκρύψει πόσο πραγματικά ενάντιος είναι απέναντι σε κάποιους εν τέλει δεν θα τον αφήσουν.

- Σύμφωνα πάλι με τον Βόρειο Δεσμό (μάζα, πλήθος), ξένες μυστικές υπηρεσίες θα έχουν εντολές να βγάλουν κάποιον έξω από το «παιχνίδι», ενώ ο annual Κρόνος υποδεικνύει έντονες αντιθέσεις εντός της κυβέρνησης συν μια δολοπλοκία, μια ενέδρα. Το καθήκον που δεν θα επιτελεσθεί θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες.

- Και για να κλείσω με κάτι ευχάριστο, ο Ήλιος έρχεται να «δώσει» μεγάλες αθλητικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες γεγονός που θα αποτελεί μια ένδειξη πως το πνεύμα της Ελλάδας ζει ακόμα.

Τελευταία σύνοψη: Τα δύσκολα έρχονται μετά τι 20 Φεβρουαρίου. Θεωρώ πως το 2013 είναι χρονιά δραματικών πολιτικών μεταβολών και ακόμα μεγαλύτερων οικονομικών αλλαγών, με το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων να κουτρουβαλάει τα σκαλοπάτια. Με μια καταστροφή ante portas σε παγκόσμιο επίπεδο, οι Έλληνες καλούνται να δείξουν πως οι καλύτερες μάχες δεν είναι αυτές που κερδίζονται αλλά αυτές που δίνονται.

Επίλογος μου, είναι τα τρία «καυτά» ερωτήματα, που συνθέτουν την πραγματικότητα του 2013:
Τι θα κάνει η κυβέρνηση εάν γίνουν εκλογές με την τρόικα και την task force;
Τι θα συμβεί σε παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο;
Ποιο το μέλλον του ευρώ;

Καθηγητάδες τρεις (Σαμαράς- Βενιζέλος- Κουβέλης) εχάθη η πατρίς. Τυχαίο;

Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία, αγάπη, ειρήνη και ελευθερία!
www.astrology.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...