Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς διέγραψε τον Βενιζέλο από την Νέα Δημοκρατία!



samaras-venizelos
Μετά από τον θόρυβο που έχει προκληθεί με τη λίστα Λαγκάρντ και την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με θλίψη παρατηρούμε τις...

αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ -που έφερε στο φως η εισαγγελική έρευνα- και τις κατηγορίες ανάμεσα στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Είναι προφανές πως προκύπτει τεράστιο ζήτημα ευθύνης και του Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς αυτός χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και κράτησε το CD στο γραφείο του για περισσότερο από έναν χρόνο.
Είναι σαφές ότι ο κ. Βενιζέλος δεν ανήκει πλέον στην Νέα Δημοκρατία.
Σε μια εποχή που η ασυλία των «επωνύμων» τελειώνει και βγαίνουν οι πρώτες «κουκούλες» από τα κεφάλια ανθρώπων όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει στο πλευρό του, ως σύμβουλό του, τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Το εθνικό συμφέρον απαιτεί την διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη Νέα Δημοκρατία, ώστε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να μην χάσει την εμπιστοσύνη του στον Αντώνη Σαμαρά.»



pitsirikos.net

από epanastasi-gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...