Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΟΤ και…επιταγές: Στο “βάθος”…Μαρκόπουλος!Δεν το λένε αλλά το…σκέφτονται. Γύρω-γύρω το πάνε, πως οι επιταγές είναι το υπαρκτό θέμα, αλλά η…τρύπα των 12 εκ.€ πάει πολύ πίσω. Στις κυβερνήσεις Καραμανλή.

Τα δυο θέματα , δηλαδή των επιταγών και της “τρύπας”, δεν συνδέονται. Το μόνο κοινό είναι ο ΕΟΤ.Η ” τρύπα” των 12 εκ. €, επανήλθε τώρα, επειδή ο Καραχάλιος, ήθελε να δικαιολογήσει το πως βρέθηκαν τα μπλοκ των επιταγών στο σύμβουλο του. Είπε πως λόγω των ελέγχων που έκανε για τα ελλείμματα του Οργανισμού, τα πήραν από τη υπηρεσία.

Φυσικά τα πήραν και …έκοβαν (κάποιοι) επιταγές για …πάρτη τους!

Όμως η “τρύπα” είναι “τρύπα”!

Εκεί ο αδύνατος …κρίκος είναι ο Μαρκόπουλος.

Το έλλειμμα ήταν γνωστό επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Το …έψαχναν. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από το 2008(!) να πληρωθούν για τιμολόγια που “έκοψαν” αλλά δεν …υπήρχαν χρήματα.

Μάλιστα το 2010, ο ΕΟΤ ζήτησε από τους …πιστωτές “κούρεμα” 20%~30%, το οποίο και …πέτυχε δια γραπτών δηλώσεων. Για την ιστορία, δεν πληρώθηκαν ποτέ ούτε τα “κουρεμένα”! Γιατί στο μεταξύ “πτώχευσαν” οι διαφημιστικές που συνεργαζόταν ο ΕΟΤ.

Η περίφημη ” τρύπα” δημιουργήθηκε μεταξύ υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και Διαφημιστικών.

Βέβαια πριν του Μαρκόπουλου ήταν υπουργός και ο Αβραμόπουλος. Όμως η “τρύπα” θα χρεωθεί στο Μαρκόπουλο.

Αυτό θα το προωθήσει αρκετά ο Καμμένος, ενώ η “ανεξαρτησία” του Μαρκόπουλου τον βρίσκει χωρίς κομματικά στηρίγματα! http://www.moriasnews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...