Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πέντε ισχυρά πολιτικά ονόματα και μίζες από την Siemens απέκρυψε η πράσινη συμμορία με την λίστα! Πολιτική απαίτηση πλέον η τιμωρία Παπακωνσταντίνου


ellada langardeΗ αποκάλυψη της “Ελλάδας” για την “ποιότητα” των ονομάτων που αποκρύφθηκαν από την πρώτη λίστα, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή. Η λίστα όχι απλώς αλλοιώθηκε, αλλά έγινε αντικείμενο ύποπτων συναλλαγών, αμοιβαίων εκβιασμών και συγκάλυψης.



Η συνάντηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου με τον διοικητή της HSBC στην Ελβετία, λίγο μετά την παραλαβή της λίστας, δεν αφήνει περιθώρια για καλόπιστη κριτική. Ήταν μία συνάντηση που αποκαλύφθηκε από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, για την οποία δεν κρατήθηκαν πρακτικά, την ώρα που οι δύο αυτοί πολιτικοί διαχειριζόντουσαν τις τύχες της πατρίδας!
Όταν στην Αργεντινή που ειρωνευόμαστε, συλλαμβάνεται η υπουργός οικονομικών για μερικά χιλιάρικα, εδώ τι άλλο πρέπει να γίνει για να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά του πολιτικού κόσμου; Εάν και μετά από αυτή την εξέλιξη οι κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου μείνουν στο απυρόβλητο, δεν θα υπάρξει στο κοινοβούλιο ούτε ένας “αθώος”. Όσοι τους συγκαλύψουν με “ανοχή” ή αδιαφορία, καθίστανται αυτομάτως συνένοχοι.
Με το που διασταυρώσουμε τα ονόματα, θα σας τα ανακοινώσουμε.


olympia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...