Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΠΑ RESEARCH: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! ΑΝΤΩΝΑΚΗ ...ΣΦΑΞΕ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ!


KapaResearchΗ δημοσκόπηση της Κάπα Research για το "Βήμα της Κυριακής", βγάζει μακράν πρώτο και καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, τον Αντωνάκη Σαμαρά!

Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και καταϊδρωμένο Τσίπρα! 46,1% για τον Μεσσήνιο και 31,4% για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ!
Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισοί (21%) που θεωρούν καταλληλότερο τον κ. Σαμαρά,  είναι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων!
Βεβαίως αυτή η μέτρηση συνδέεται άμεσα με την μεγάλη πλειοψηφία του λαού που επιθυμεί διακαώς την Ελλάδα  να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Άρα, δικαιώνει απόλυτα τον Σαμαρά και σε αυτό το σημείο που λέει ότι "ο ελληνικός λαός ματώνει αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ"! Ακόμη και να σέρνεται της πείνας στους δρόμους, ακόμη και τα παιδιά του να πάρουν στα σκλαβοπάζαρα της Μέρκελ, δεν έχει καμμία σημασία, αρκεί να παραμείνουμε στο ευρώ!!!
Μα τόσο Μαλάκες είμαστε ή τελικά η προπαγάνδα έχει πέσει φουλ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων;
Αφού δεν αντιδρά κανείς, καλά να πάθουμε! Μπράβο Σαμαρά, φόρεσέ μας το σαμάρι και σαν...γαϊδούρια που είμαστε μπορούμε να υπομείνουμε και άλλα! Εσένα θέλουμε, προχώρα!.

 http://makeleio.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...