Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι ήταν οι άλλοι σκοπευτές στο Sandy Hook;



-Ποιο το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών και ποιον εξυπηρετεί στην πραγματικότητα ο αφοπλισμός των Αμερικανών; 
-Ο Adam Lanza ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους εκτελεστές...; 

Η Nicole Hockley, η μητέρα ενός από τα θύματα, του Dylan Hockley ηλικίας μόλις 6 ετών, επικαλέστηκε ότι...
"αυτό δεν μπορεί να είναι μια άσκοπη τραγωδία." Δυστυχώς δεν θα είναι αν θα επαναληφθούν τα λάθη του Virginia Tech, του Όσλο και του Aurora. Κάθε ένα από αυτά ήταν ενορχηστρωμένα από μια εχθρική υπηρεσία πληροφοριών - Τμήμα Έρευνας της Βόρειας Κορέας Εξωτερικών Πληροφοριών (RDEI) στη Βιρτζίνια, το Γερμανικό DVD στην περίπτωση του Όσλο και το Γερμανικό COREA, στην περίπτωση του Aurora.

Όπως στο Όσλο, έτσι και στο Sandy Hook εμπλέκονται σκοπευτές.
Τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν έκκληση για τον έλεγχο των όπλων κάτι που αποτελεί μια ανόητη και σπασμωδική αντίδραση.

Από τη στιγμή που μια εχθρική υπηρεσία πληροφοριών εμπλέκεται σαφώς στην υπόθεση πώς θα βοηθήσει ο έλεγχος των όπλων στην επίλυση τέτοιων ζητημάτων;
Πρώτον, εάν τα όπλα δεν θα επιτρέπεται να αποκτηθούν νομίμως πάντα υπάρχει δυνατότητα αυτά να παρέχονται με άλλους τρόπους.
Δεύτερον, δεν γνωρίζουμε αν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν με αυτόν τον εξωφρενικό τρόπο στο Hook Sandy είχαν αποκτηθεί νομίμως. Είναι πολύ πιθανό ότι τα περισσότερα δεν ήταν…

Υπήρχαν σαφώς πολλοί σκοπευτές. 
Σύμφωνα και με την INTELCOM φαίνονται να κινούνται τρία άτομα. Δεν υπάρχει από κανέναν η συναίνεση ότι ο Αδάμ Lanza ήταν ένας από τους σκοπευτές. Δεν υπάρχει καμία στερεή ιατροδικαστική απόδειξη ανάμεσα σ 'αυτόν και σε οποιαδήποτε από τις δολοφονίες.

Ο Gordon θα μπορούσε να σας πει πως το σώμα του μεταφέρθηκε απλώς εκεί. Εγώ συγκλίνω προς την άποψη ότι ήταν εκεί, και συμμετείχε, αλλά διατηρώ ανοικτούς ορίζοντες σε αυτό. Τουλάχιστον ένας άλλος σκοπευτής φαίνεται ότι ήταν υπό κράτηση για λίγο, πριν αφεθεί ελεύθερος. Οι δημόσιες δηλώσεις των αστυνομικών δεν ταιριάζουν με τα ‘οσα παρακολουθήσαμε στο ραδιόφωνο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε υπάλληλος που συμμετείχε σε αυτό είναι ευχαριστημένος με τη συγκάλυψη αυτή. Μέχρι στιγμής το αντίθετο φαίνεται, από ορισμένα μυαλά από την INTELCOM και από την τοπική αστυνομία. Επίσης υπάρχει ευαισθητοποίηση και στη Νέα Υόρκη όπου αισθάνονται ότι μάχονται τον ίδιο εχθρό που σχετιζόταν με την 9-11.

Δεν υποστηρίζω την ιδέα ότι ο Lanza σκότωσε τη μητέρα του, με την οποία ήταν πολύ εξαρτημένος. 
Και πάλι τα στοιχεία είναι πολύ αδύναμα και στηρίζονται κυρίως σε δηλώσεις για το σκοπό αυτό. Ένα δελτίο τύπου δεν αποτελεί απόδειξη, εκτός από την πρόθεση του προσώπου που ωθεί τη δήλωση. Τα διαπιστευτήρια για την επιβίωση της είναι λίγο πολύ «λεπτά», αν και όχι τόσο «λεπτά» σαν εκείνα του «ακροδεξιού» Μπρέιβικ.

Είναι πλέον σαφές ότι ο Lanza δεν ήταν διανοητικά άρρωστος, αν και ο ίδιος ήταν ένας μοναχικός και εσωστρεφής άνθρωπος. Αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα όμως με το να είναι διανοητικά άρρωστος. Αν πραγματικά έκανε μερικές από τις δολοφονίες ο ίδιος, δεν ήταν σαφώς ο σημαντικός παράγοντας και σίγουρα δεν έκανε το σχεδιασμό της επιχείρησης. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα κάποιο από τα Μέσα Ενημέρωσης στην Ουάσιγκτον ή στο Χάρτφορντ να πουν την αλήθεια. Δεν θα ήταν φυσιολογικό ακόμη και υπό κανονικές συνθήκες, και σήμερα αυτές οι συνθήκες αποκλίνουν πολύ από το φυσιολογικό.

Η απόδειξη ότι ο Lanza αυτοκτόνησε είναι επίσης μηδαμινή.
 Είναι σαφές ότι πυροβολήθηκε - το ζήτημα είναι, από ποιον; Δεν φαίνεται να υπάρχει μια ανεξάρτητη αυτοψία πέραν των τυπικών.

Οι δύσμοιροι γονείς των θυμάτων είναι αυτή τη στιγμή απελπισμένοι και θέλουν απλά να αποτραπεί μια παρόμοια δολοφονική επίθεση σε άλλες οικογένειες, αλλά με όλο το σεβασμό που δεν σκέφτονται εντελώς ορθά. Όσο πηγαίνουν κάτω από τη γραμμή που εντέχνως προωθείται, της πίεσης για τον έλεγχο των όπλων, τόσο περισσότερο παίζουν το παιχνίδι του Ομίλου COREA. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να μην εμπλέκεται σε όλο αυτό ο COREA που εμπλέκονται είναι ελάχιστη. Υπάρχουν πολύ βαθύτερα αίτια από ό, τι αυτό, για την πίεση ελέγχου των όπλων.

Οι Γερμανοί μπορεί να έχουν στείλει ένα μήνυμα προς τη Διοίκηση κατά τη διάρκεια των συνεδρίαση για τα κλεμμένα κεφάλαια στη Νέα Υόρκη, οι οποίες διαπραγματεύονται για να στηρίξουν το ευρώ.

Ο πατέρας του Lanza ήταν στο σημείο για τη διαπραγμάτευση, ενδεχομένως στην προσπάθεια να τον σταματήσει. Ο Lanza επιλέχθηκε για αυτή τη δουλειά για κάποιο λόγο, και δεν είχε σε καμία περίπτωση να κάνει με τις απόψεις του σαν ένας μαθητής στο Sandy Hook.

Οι δύο σκοπευτές που επέζησαν είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν προστατευθεί από τη δική τους πλευρά ήδη. Τα «καλά παιδιά», ωστόσο θα ήθελα να κυνηγηθούν και να εντοπιστεί ολόκληρη η «τροφική αλυσίδα».


Από τον Michael Shrimpton
  Veteranstoday



Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση
 http://www.epirus-ellas.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...