Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα:Στόχος ο Βενιζέλος και όχι ο Παπακωνσταντίνου!


 Στενεύει ο κλοιός για τον Βαγγέλη Βενιζέλο, σε ότι έχει σχέση με την λίστα Λαγκάρντ, αφού όλα δείχνουν πως ο στόχος, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από “συντρόφους” είναι, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Τα αδύνατα σημεία του Βενιζέλου, είναι πως “κράτησε” τη λίστα επι μακρό χρονικό διάστημα στα χέρια του και πως την παρέδωσε στον Πρωθυπουργό σε στιγμή, που όλοι είχαν εκπλαγεί και ο ίδιος δεν ήταν τόσο πειστικός, όταν αιτιολογούσε την “κατοχή” της και την παράδοση.
Από τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία ουδείς μπορεί να πιστέψει μια διαφορετική ερμηνεία από αυτή που έχει προβληθεί σε βάρος του Παπακωνσταντίνου.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !
Θα γίνει “ερμηνεία”, πως ο Βενιζέλος …”αλλοίωσε” τη λίστα, αφαιρώντας τα ονόματα των …εξαδέλφων του Παπακωνσταντίνου για να τον ενοχοποιήσει!
Είναι σίγουρο πως επι της ουσίας το ποσό, του περίπου 1,5 εκ.€, της εξαδέλφης και του συζύγου δικαιολογούνται και…περισσεύουν.
Επι της…πολιτικής ουσίας όμως, της αλλοίωσης και της απόκρυψης της λίστας, υπάρχει πρόβλημα.
Αν ο Παπακωνσταντίνου, αποδείξει πως οι ξαδέλφες έχουν νόμιμα χρήματα στο εξωτερικό και φυσικά το ήξερε από τότε που πήρε τη λίστα στα χέρια του,(βιάστηκε να δηλώσει ότι δεν το ήξερε)τότε όλοι θα στραφούν στο ποιος είχε συμφέρον να “αφαιρεθούν” τα τρία (3) ονόματα.
 
 
 http://www.moriasnews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...