Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι άφαντοι και τα «καπετανάτα» τους


Του Αναστάσιου Καζαντζίδη*

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία είναι πραγματικά απίστευτο.
Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και η πολιτική του δικαιώνονται στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, στο εσωτερικό, ...


αντί να υπάρχει μια πλειάδα στελεχών να βγαίνει μπροστά (στα ΜΜΕ) και να υπερασπίζεται το τεράστιο αυτό έργο που συνεχίζεται, υπάρχουν μόνο ένας Βορίδης και ένας Άδωνις, ευτυχώς που είναι κι αυτοί, ως επικοινωνιακό πασπαρτού, για όλες τις καταστάσεις!



Είναι δυνατόν οι γνωστές «Βαρονίες και τα Καπετανάτα» που εγκλώβισαν στην αρχή τον Κώστα Καραμανλή και αργότερα έβαζαν τρικλοποδιές στη νέα ηγεσία και έφεραν τη Νέα Δημοκρατία στο 18,5 τοις εκατό, να συνεχίζουν με πείσματα και συμπεριφορές που παραπέμπουν στην εποχή του Λουδοβίκου του 14ου - άντε και του Σουλειμάν που είναι της μόδας-να αρνούνται πεισματικά να κάνουν επικοινωνιακά μαθήματα για να συγκροτηθεί μια επικοινωνιακή αιχμή του δόρατος που θα δίνει τις καθημερινές μάχες στην πρώτη γραμμή των ειδήσεων στα κανάλια, στο διαδίκτυο και τα ραδιόφωνα;


Και να απαιτούν μάλιστα από τον κατ εξοχήν αρμόδιο γι αυτή τη δουλειά, να μην προχωρήσει η διαδικασία της εκμάθησης και δημιουργία επικοινωνιακής ομάδας, ούτε προς τους νεότερους βουλευτές, για να μην .... εκτεθούν οι ίδιοι με την ασχετοσύνη τους;

Πάμε καλά;!


Αντώνη Σαμαρά, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει .... ράβδος

Βάλτους στη γραμμή και συνέτισέ τους, γιατί αυτήν τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν εκείνα τα εργαλεία - που είχε πάντα η αριστερά γι αυτές τις δουλειές της προπαγάνδας-και χρησιμοποίησέ τα για το καλό πρώτα της πατρίδας και μετά της παράταξης και το δικό σου!

Δεν είναι δυνατόν ο Τσίπρας να έχει βάλει τόσα αυτογκόλ σε τόσο μικρό διάστημα και το αποτέλεσμα να είναι η ... ΙΣΟΠΑΛΙΑ!

Είναι απίστευτο οι διάφοροι υπουργοί και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης, να κινούνται μόνο στη σφαίρα της εγωιστικής παρακμής της ... επανεκλογής τους στη βουλευτική έδρα και να μην ασχολούνται με το ΕΜΕΙΣ !

Ο λαός της παράταξης, ο ελληνικός λαός απαιτεί δουλειά και ΝΙΚΗ. Τίποτε λιγότερο.


* Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. (το άρθρο δημοσιεύεται στην εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ)

dexiextrem.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...