Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ-ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ...



aytarxismos 300x172 ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣΔεν είναι μόνον οι απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων κατά το αποφασίζουμε και διατάσσουμε. Δεν ειναι το γεγονός ότι η αυταρχικότητα της εκτελεστικής εξουσίας, διαμορφώνει κλίμα ευνοικό και παρασύρεται ακόμη και ....
η δικαστική εξουσία, σε ακραίες αποφάσεις, που δεν δικαιολογούνται με κανένα λογικό συνειρμό (δεν αναφερόμαστε σε διατάξεις νόμου, γιατι δυστυχώς κι αυτές ερμηνεύονται καμμια φορά κατά πως επιθυμούν τα όργανα της δικαιοσύνης, πότε αυστηρά και πότε λιγότερο αυστηρά).
Δεν είναι ότι απαγορεύονται λέει ακόμη και οι διαμαρτυρίες συνδικαλιστικών οργανώσεων, για την άλφα ή βήτα απόφαση της κυβέρνησης.
Δεν είναι η εκβιαστική στάση που τηρεί η πολιτεία απέναντι σε μικρές ή μεγάλες κοινωνικές ομάδες.
Δεν είναι ο αυταρχικός τρόπος που γράφουν με μια νομοθετική ρύθμιση στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι βουλευτές, κεκτημένα δικαιώματα, αγώνες εργαζομένων, ούτε το γεγονός ότι με νομοθετικές ρυθμίσεις, απαλλάσσουν τραπεζίτες απο χαριστικά δάνεια που δόθηκαν στα πολιτικά κόμματα χωρις εγγυήσεις δηλαδή, παράνομα.
Δεν είναι ότι ψάχνουν τα εξαπτέρυγα των πολιτικών αρχηγών, πως με ψέμματα και αλλοιωμένες αλήθειες, θα απομονώσουν τους αντιπάλους, όσους ψελίζουν «οχι» στη βλακεία και τη δουλικότητά τους..
Ειναι ότι έχει η παρα φύσιν συγκυβέρνηση, ξεπεράσει τα όρια της παρανομίας ,σε πάρα πολλές περιπτώσεις και δεν βρίσκεται τρόπος να την σταματήσει ο ίδιος ο λαός.
Τον λαό που τον παρασύρει η συγκυβέρνηση, με αθλιότητες και άρτο και θεάματα.
Βάζει στη φυλακή επιχειρηματίες ή απλούς πολίτες, για το ενα δέκατο των χρημάτων που διαχειριζεται παράνομα και κουκουλώνει τις παρανομίες της με αποφάσεις της ιδιας της Βουλής.
Νομοθετεί η συγκυβέρνηση για να καλύψει τις αθλιότητες της και να αποφύγει τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.
Ψάξτε λιγο το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων Νέας Δημοκρατιας και ΠΑΣΟΚ.
Οσα έφαγαν ακόμα και τα χρόνια της κρίσης, θα είχαν οδηγήσει τραπεζίτες και άλλους υπεύθυνους όπως οι αρχηγοί των κομμάτων, στον εισαγγελεα. Κι αυτοι τι εκαναν; Πέρασαν ρύθμιση στη Βουλη,για να εξαλείψουν τις όποιες ευθύνες των τραπεζιτών που έδωσαν τα δάνεια…Αθλιότητες, αυταρχισμός και φασίζουσα νοοτροπία…
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...