Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κίνηση ΜΑΤ Πάνου Καμμένου, με Παναγιώτη Σγουρίδη, για το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ.!


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, πρότεινε  στον Παναγιώτη Σγουρίδη, όπως συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Το κάλεσμα είχε γίνει εδώ και μέρες, δημόσια, όταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη είχε πει: « Τιμούμε την μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου. Θα ξεσηκώσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για να στηρίξουμε την Κύπρο μας. Σε αυτό το κάλεσμα θέλω από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, να καλέσω τις δυνάμεις των πατριωτών από όλους τους χώρους, που συναντηθήκαμε σε κοινούς αγώνες, να έρθουν κοντά μας. Θέλω να καλέσω εκείνους που το 1994 βρεθήκαμε μαζί στην Ίμβρο και την Τένεδο, με την ομάδα των βουλευτών της πρωτοβουλίας για τα εθνικά θέματα. Κάποιοι από αυτούς είναι εν ενεργεία, αλλά όλοι είναι αποκλεισμένοι από τα κόμματα της εξουσίας. Και θα δώσω ένα παράδειγμα ονομαστικά: Θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους σαν τον Παναγιώτη Σγουρίδη από την Ξάνθη, με τον οποίο μαζί με τον Δημήτρη Βουνάτσο από την Μυτιλήνη και τον Κώστα Μπαντουβά από το Ηράκλειο, πήγαμε και συλληφθήκαμε στην Ίμβρο το 1994.»
 Πέραν της φιλικής σχέσης που συνδέει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Σγουρίδη Παναγίωτη, είναι εμφανές ότι ο Πάνος Καμένος, με κινήσεις ΜΑΤ, ετοιμάζει ένα ευρωψηφοδελτιο από άτομα, που πέρασαν τις «εξετάσεις» με επιτυχία σε εθνικά θέματα και αποκλείστηκαν από τα κόμματα τους, για την πατριωτική τους στάση.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι Παναγιώτης Σγουρίδης είχε στοχοποιηθεί από τους σκληρούς της Θράκης, κυρίως μετά την υπόθεση Οτσαλάν και από την σκληρή στάση του απέναντι στις τακτικές του προξενείου Κομοτηνής.
OTSALAN SGOYRIDHS
Στην φωτογραφία διακρίνετε τον Οτσαλάν μαζί με τον Σγουρίδη, όταν προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην έρθει στην Ελλάδα γιατί η κυβέρνηση θα τον παραδώσει στις Τουρκικές αρχές, όπως και έγινε…

Η τούρκικη εφημερίδα «Μιλιέτ», με σημείο αναφοράς την αποτυχία του Παναγιώτη Σγουρίδη, πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, να επανεκλεγεί στην Ξάνθη με το ΠΑΣΟΚ, ο συντάκτης του άρθρου τότε κ. Τζεγκίζ Ομέρ, τον είχε απειλήσει στον επίλογο του κειμένου του γράφοντας τα εξής: «Πήρες λοιπόν στα χέρια τα παπούτσια σου; Η μειονότητα αυτή, έτσι τον καταντά τον άνθρωπο. Αν συνεχίσεις μ’ αυτά τα μυαλά, πολλά πράγμα τα ακόμη θα πάρεις στα χέρια σου». Είναι εμφανές ότι η υποψηφιότητα αυτή εφόσον επισημοποιηθεί, θα ενοχλήσει πολύ αυτούς που παίζουν παιχνίδια στην Θράκη και ιδιαιτέρα τους «φίλους» του προξενείου.
Ρένα Τριανταφυλλίδου


 http://www.destanea.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...