Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Νέα δημοσκόπηση – κόλαφος για τον Βενιζέλο: Στο 3,4% το ΠΑΣΟΚ – Δεν μπαίνει στην Βουλή!


Ακόμη μια δημοσκόπηση – κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου η μέτρηση της metron analysis, για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.
Σύμφωνα με αυτή τo ΠΑΣΟΚ βρίσκεται οριακά πάνω από το 3% και εάν..
αυτή η πτωτική πορεία συνεχισθεί είναι πολύ πιθανό τελικά το ιστορικό κόμμα της Δημοκρατικής Παράταξης να μείνει εκτός Βουλής!  

Επίσης εκτός Βουλής μένουν οι ANEΛ, ενώ η ΔΗΜΑΡ βολοδέρνει πέριξ του 1% και προφανώς δεν έχει καμιά τύχη να εκλέξει βουλευτή!
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην Πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστά 25,7%, έναντι της Ν.Δ. που συγκέντρωσε 19,8%. Ακολουθούν το Ποτάμιμε 6,9%, η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το ΚΚΕ με 4% και το ΠΑΣΟΚ με 3,4%.
Παράλληλα, στο ερώτημα για το ποιόν θεωρούν καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, το 30% συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ μόλις το 23% συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας. Μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα για το ποιός μπορεί να διαχειριστεί το δημόσιο χρέος καλύτερα, με τον Σαμαρά να συγκεντρώνει το 35% και τον Αλέξη Τσίπρα το 28%.
To 49% εκτιμά πως η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ το 45% να προηγηθούν εκλογές…
Στο ερώτημα αν η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε ο πρωθυπουργός είναι μια θετική ή μια αρνητική επιλογή το 47% την κρίνει θετικά και το 40% πως είναι λάθος.
Ο Αλέξης Τσίπρας με 41% είναι πρώτος σε δημοφιλία έναντι 40% του Αντώνη Σαμαρά και του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 29%, οι Φώτης Κουβέλης και Δημήτρης Κουτσούμπας με 26%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 23% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 11%.


 http://fonaklas.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...