Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ: “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!” – ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗ Χ.Α ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΥΛΙΚΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ “ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ” ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Εμπρός” που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες , κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έλεγε σε πολύ, μα πολύ κοντινό του συνεργάτη ο οποίος ήξερε προσωπικά τον Χρήστο Παππά:



«Αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον κάνουμε δικό μας», για να εισπράξει την απάντηση του συνεργάτη του: «Κύριε Υπουργέ δεν ξέρετε για ποιους μιλάτε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πιστοί στις ιδέες τους».
Αν υπάρχει βίντεο ή ηχητικό αυτό θα δείξει…
Η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της( http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-empros-o-panos-panagiwtopoulos-hthele-ton-pappa) ρωτάει:
“Είναι σίγουρος ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για ιδιαίτερη συνάντησή του με κορυφαίο ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής;”
Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και νυν Πολιτισμού, σαφώς δεν είναι από τους πολιτικούς που δεν έχει μάθει να δίνει άμεσες απαντήσεις. Τις αναμένουμε…


ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...