Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Στο 12% η ΝΔ; Η μηδενική αποχή στις κάλπες προκαλεί πανικό σε κόμματα και δημοσκόπους!


Συναγερμό στα επιτελεία των κομμάτων αλλά και των μαιμού δημοσκόπων προκαλεί η αναμενόμενη τεράστια συμμετοχή στις κάλπες των ευρωεκλογών.


Οι νέοι άνθρωποι που σπουδάζουν εντός και οι εκτός της χώρας αλλά και οι άνεργοι ετοιμάζονται να δώσουν ένα αξέχαστο μήνυμα στα κόμματα αλλά και στους δημοσκόπους.


Με αεροπλάνα, τρένα, βαπόρια, IX, ακόμη και με πατίνια θα βρεθούν στην Ελλάδα την Κυριακή 25η Μαίου. Σας θυμίζουμε ότι η αποχή στις εκλογές είναι κοντά στο 50%.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα ξεπεράσει το 20%. Φυσικά όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να ψηφίσουν δεν απαντούν στις δημοσκοπήσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου.
Ακόμη και η μάνα του raver έχει πάθει τη πλάκα της, όταν άκουσε το γιο της στο τηλέφωνο να της λέει:

-Mαμά έρχομαι από το Λονδίνο να ψηφίσω. Ναι, μαζί μου έρχεται όλη η παρέα...Και μετά έχει πάρτυ στο Θησείο, στο μαγαζί του Τάκη. Μπορείς να έρθεις και συ με τον μπαμπά...

.Και τι θα ψηφίσεις ρε άχρηστε;

-Δεν ξέρω ακόμη. Μάλλον την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, όλοι οι φίλοι μου ψάχνονται με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, γαμώ τις φάσεις...

Τέλος πάντων τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μάλιστα η μικρή σχετικά συμμετοχή των δικαιούχων στο κοινωνικό μέρισμα είναι αποκαλυπτική της οργής του κόσμου αλλά και των διαθέσεων.

Μόλις 10.000 έκαναν αιτήσεις την πρώτη μέρα και η κυβέρνηση τηλεφωνούσε στους νταβατζήδες μηντιάρχες και στα σεσημασμένα παπαγαλάκια της να ανεβάσουν τον αριθμό.
Πάντως αυτός ο Μάης θα κρύβει εκπλήξεις μεγατόνων που θα κάνουν ακόμη και τον Σόιμπλε να τη δει αλλιώς.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε την φημολογία που φέρνει τη ΝΔ στο 12% και την Ελιά στο 6%.

Σ΄ αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, οι οποίες δεν είναι άσχετες από την πρενούρα πανίσχυρου μεγαλοεπιχειρηματία να συναντηθεί με την Γιάννα Αγγελοπούλου-με την οποία δεν διατηρεί τις πιο ζεστές σχέσεις-και να της ζητήσει να προχωρήσει στην δημιουργία κόμματος και μάλιστα με την διαδικασία του επείγοντως.

Ο συγκεκριμένος βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32% κάτι που για τον ίδιο μοιάζει με εφιάλτη...

kourdistoportocali.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...