Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΒΟΜΒΑ! Παραιτείται ο Παπούλιας;



Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά από 4 χρόνια μνημονιακής σιωπής, το ελληνικό χρεός σε δυσθεώρητα ύψη, το κτηνώδες
Δημόσιο να αρνείται να μεταρρυθμισθεί και τους κρατιστές των κυβερνήσεων να σακατεύουν τις ζωές των πολλών για χάρη των διορισμένων κομματικών στρατών τους.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που επί 4 χρόνια παρακολουθεί (και υπογράφει αμίλητος τα μνημόνια) το σακάτεμα των πολλών και κυρίως του ιδιωτικού τομέα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο, όπως τότε-στα 15 του χρόνια-που πολεμούσε τους Γερμανούς στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Γιοαχιμ Γκάουκ στην διάρκεια της οποίας επέδειξε αξιοπρεπή στάση-σπάζοντας το σερί της εκκωφαντικής σιωπής του-και αφού έθεσε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ετοιμάζεται να παραιτηθεί, διευκολύνοντας την εκλογή νέου Προέδρου από την παρούσα βουλή.

Ο Πρόεδρος της Δημκρατίας θεωρεί πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή με την παραίτησή του να προσφέρει την ύψιστη υπηρεσία στον χειμαζώμενο ελληνικό λαό. -Παραιτούμαι καλώντας την γερμανική κυβέρνηση να αποζημιώσει τη χώρα μου και να αποπληρώσει το κατοχικό δάνειο προς την Ελλάδα. Θεωρώ πως αυτό είναι η ύψιστη προσφορά μου στην πατρίδα, η οποία μου έκανε την τιμή μιας γεμάτης εμπειρίας και γνώση πολιτικής διαδρομής ως το ύπατο αξίωμα.
Σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πατρίδα και τον λαό της-στους ηρωικούς συμπολεμιστές μου πολλοί από τους οποίους είναι πλέον ανάπηροι πολέμου με πετσοκομμένες συντάξεις-θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση των συμπολιτών μου...

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα είναι το πλαίσιο της προεδρικής ανακοίνωσης που ετοιμάζει η Ηρώδου Αττικού σε μια ιστορική στιγμή για την πολιτική διαδρομή του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επιτέλους όρθωσε το ανάστημά του.
«Δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από τις διεκδικήσεις και για τις αποζημιώσεις και για το κατοχικό δάνειο. Απαιτείται άμεση λύση του προβλήματος με ταχύτατη έναρξη των συνομιλιών» είπε συγκεκριμένα στο γερμανό πρόεδρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Η παραίτηση Παπούλια, έρχεται να γραφτεί στις χρυσές σελίδες της ελληνικής ιστορίας, που παρά τα όσα πιστεύουμε είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τις μαύρες και ταπεινωτικές-όπως τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας που μας μετέτρεψαν σε δουλοπρεπή, κακομούτσουνα ανθρωπάκια που σκύβουν το κεφάλι χαφιεδίζοντας ο ένας τον άλλον. Για τον Κάρολο Παπούλια, η μεγάλη ώρα είναι τώρα...

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...