Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ: Καμμία προστασία στις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών!ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 2 ΕΥΡΩΠριν από μία εβδομάδα αποκαλύπταμε: Αυτοί είναι! Κατάσχεση 2 ευρώ απο λογαριασμό απόρου την ίδια στιγμή που ο Προβόπουλος “αγνοεί” ρεμούλες δις τραπεζιτών!

Σήμερα το ομολογεί και το συνώνυμο της αποτυχίας, ο Χάρης Θεοχάρης:..

Καμία προστασία από τις ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ δεν παρέχει η επαγωγή του οφειλέτη στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, όπως παραδέχθηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης, απαντώντας σε ερώτημα πολίτη στο twitter, παραδέχθηκε ότι η Εφορία θα μπορεί να προχωρά σε κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και όταν οι οφειλέτες είναι συνεπείς και αποπληρώνουν τις οφειλές τους. «Υπάρχει το δικαίωμα και ασκείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν υπάρχει επιφάνεια και δεν δικαιολογείται η ρύθμιση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι με τη δημιουργία του περιουσιολογίου, κάθε φορολογούμενος είναι υποχρεωμένος να δηλώνει οποιαδήποτε κινητή και ακίνητη περιουσία κατέχει. Ως εκ τούτου, η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει τον απόλυτο έλεγχο καθώς μπορεί να γνωρίζει επακριβώς την περιουσιακή κατάσταση κάθε φορολογούμενου και συγχρόνως να επεμβαίνει απευθείας στο λογαριασμό του, εφόσον θεωρηθεί σκόπιμο.

 http://olympia.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...