Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ βρήκε την υγειά του κόβοντας κεφάλια στη Συρία. Αυτούς στηρίζει ο Βενιζέλος...


Του Στρατή Μαζίδη
Την επικράτηση τύπων όπως ο εικονιζόμενος Khalid K. aka Abudurahman ευλογούσε η Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι όταν τασσόταν ανοικτά μέσω του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης. Ο Khalid K. aka Abudurahman, ολλανδός υπήκοος ποζάρει...
με φόντο πέντε κομμένα κεφάλια σε φωτογραφία που δημοσιεύει το liveleak.com μαζί με το αιματοβαμμένο μαχαίρι του, όπως οι ψαράδες στη βάρκα μετά από μια καλή ψαριά.
Έχει σημασία όμως να δούμε ποιος είναι ο κύριος αυτός που κόβει κεφάλια για μια καλύτερη Συρία.
Γεννημένος στο Ιράκ, μετανάστευσε στην Ολλανδία, όπου έλαβε και την υπηκοότητα και έζησε στο Almere για δέκα χρόνια. Το μπουμπούκι αυτό είχε κριθεί 100% ανάπηρος καθώς είχε διαγνωστεί με κλειστοφοβία και σχιζοφρένεια.
Το καλοκαίρι του 2011 συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Από το 2012 βρίσκεται στη Συρία όπου αρχικά εντάχθηκε στο Μέτωπο Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε ακόμη περισσότερο στα άκρα εντασσόμενος στην ISIS (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής).
Τα κεφάλια της φωτογραφίας εικάζεται ότι ανήκουν σε πρώην συμμαχητές του καθώς Αλ Νούσρα και ISIS εκτός από άμαχους και χριστιανούς, αλληλοσφάζονται και μεταξύ τους.
Ο Khalid K. aka Abudurahman βρήκε προφανώς την υγειά του κόβοντας κεφάλια στη Συρία. Εμείς τι στην ευχή στηρίζουμε επίσημα αυτά τα απάνθρωπα φασιστοειδή;
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...