Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μικροομολογιούχε, με τα ομόλογα σε εξαπάτησαν και τώρα με τον τρόπο τους σε λένε και ηλίθιο...

Περίπου 12500 μικροομολογιούχοι καταστράφηκαν και σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος θα πανηγυρίσουν προκλητικά την έξοδο στις αγορές....
Πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση και απάτη εις βάρους μερίδας της κοινωνίας.
Το PSI+ αυτό το αποτυχημένο σκανδαλωδώς τερατούργημα του Βενιζέλου και ορισμένων τραγικών τύπων που το εκπόνησαν και εφάρμοσαν αποτέλεσε την αιτία της καταστροφής 12500 ελλήνων καθώς έχασαν όλη τους την περιουσία επενδύοντας στα ασφαλή ελληνικά ομόλογα.
Αντί το κράτος να μεριμνήσει ώστε να αποζημιωθούν οι μικρομολογιούχοι κατά τρόπο σύννομο ο Βενιζέλος ενέπαιξε τους ομολογογιούχους κατά τρόπο προκλητικό ενώ και η κυβέρνηση Σαμαρά μέσω του Στουρνάρα του ΥΠΟΙΚ χλεύασαν με την στάση τους τον μικροομολογιούχο.
Την ίδια ώρα που 12500 έλληνες είναι κατεστραμμένοι το ελληνικό κράτος δίνει σκανδαλωδώς το Ελληνικό σε μια ζημιογόνο εταιρία την Lamda Development και το ΤΑΙΠΕΔ προκλητικά αναφέρει ότι πρόκειται για μια μεγάλη ιδιωτικοποίηση – πρόκειται για προσβολή στην κοινωνία – το ελληνικό κράτος με προεκλογικά τερτίπια και φανφάρες θα πανηγυρίσει την έξοδο στις αγορές.
Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την έξοδο στις αγορές, είναι προσβλητικό, προκλητικό, μιαρό και επονείδιστο η Ελλάδα να πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές και 12500 έλληνες που εμπιστεύτηκαν το ελληνικό χρέος να έχουν καταστραφεί.
Για να το γράψουμε τελείως ωμά καθώς για λόγους δεοντολογίας δεν μπορούμε να το αναφέρουμε στον τίτλο.
«Μικροομολογιούχε σε εξαπάτησαν, σε ειρωνεύτηκαν, σε ξεγέλασαν, σε χλεύασαν σε είπαν….Μ….κα. και στο τέλος θα σε πουν και ηλίθιο γιατί δεν έχεις ελληνικό χρέος υψηλής απόδοσης και εξασφαλισμένο από το αγγλικό δίκαιο και τις εγγυήσεις της Γερμανίας».
Δυστυχώς πρόκειται για μια απαράδεκτη ανήθικη στάση της πολιτείας έναντι 12500 μικροομολογιούχων.

www.bankingnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...