Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η «Νέα Ελλάδα» τους δίνει τα απίδια τους...


Μας μίλησε για την «νέα Ελλάδα» ο  Σαμαράς.
Αλλά ότι και να πει η νέα Ελλάδα του  Αντώνη του Μπένι  και των λοιπών εγχώριων συνεργατών του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ, είναι το 30% της ανεργίας , των πεινασμένων και εξαθλιωμένων, των  χιλιάδων αυτοκτονιών , τα συσσιτίων , των άστεγων, τα κατεβασμένων ρολών σε εμπορικούς δρόμους, της άγριας λεηλασίας των μισθών και των συντάξεων και πολλά άλλα !!!


Είναι πλέον γνωστό ότι η  δικομματική Κυβέρνηση παραίτησε την Ελλάδα από την εθνική της κυριαρχία. Από ανεξάρτητο κράτος έγινε υποτελής στους δανειστές της. Αυτοκατέλυσαν  ένα κράτος  χωρίς πόλεμο, εν καιρώ ειρήνης.

Έτσι λοιπόν όπως καθείς καταλαβαίνει ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μετά τις ευρωεκλογές, αφού ήρθε η ώρα οι ψηφοφόροι να στείλουν το ηχηρό  μήνυμα τους στα δύο Κυβερνώντα κόμματα.

Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο αυτή την μιζέρια και την ταπείνωση και προβλέπεται να ρίξουν μαύρο στους  μαυρογιαλούριδες φέρνοντας όμως τα πάνω κάτω στα άλλοτε δύο μεγάλα κόμματα …Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ λίγο πολύ τα έχουμε πει. Για την ΝΔ όμως τα πράγματα δεν θα μείνουν όπως τα ξέρουμε την επόμενη ημέρα.

Αυτό που συζητείται αυτή την στιγμή δεν είναι αν θα χαθεί η πρωτιά ή αν θα ηττηθεί η ΝΔ, αλλά η έκταση της ήττας. Η οποία αν είναι ευρεία, δηλαδή αν το κόμμα υποχωρήσει και πάλι κάτω από το 20%, τότε τίθεται ζήτημα αλλαγής της ηγεσίας.

Ήδη στο εσωτερικό του κόμματος ψάχνονται για το πώς θα κινηθούν για να μην καταντήσουν και αυτοί σαν το ΠΑΣΟΚ… Πράγμα αναπόφευκτο από ότι ακούγεται.

topontiki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...