Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Άρχισε τις αλλαγές στο κόμμα ο Καμμένος...


kammenos-omilia
Σε σαρωτικές αλλαγές προσώπων προχωρά στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Πάνος Καμμένος ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος για να ληφθούν αποφάσεις όσον αφορά την πορεία που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα μετά το άσχημο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Σύμφωνα με πληροφορίες....
που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Πάνος Καμμένος ήδη έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο πολιτικό του γραφείο και έχει αλλάξει ακόμη και τις γραμματείς του. Αντικαταστάθηκε, επίσης, και ο γενικός και οικονομικός διευθυντής του κόμματος,  Κ.Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος παρέδωσε τη θέση του στον Κ. Σιψή.
Επίσης, ο κ. Καμμένος προσανατολίζεται να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές στο οργανωτικό τμήμα των ΑΝΕΛ, και γενικώς θα προβεί σε αξιολόγηση όλων των στελεχών που είναι διορισμένοι ή αποσπασμένοι, και στη συνέχεια θα λάβει αποφάσεις.
Παράλληλα αναμένεται να προχωρήσει σε ανακατανομή ρόλων και αξιολόγηση στελεχών με βάση την προσφορά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.
Αύριο Τετάρτη στις 4 το απόγευμα συνεδριάζει το Εκετελεστικό Γραφείο του κόμματος, όπου αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σπύρος Γαληνός, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Μυτιλήνης. Θα υποβληθούν υποψηφιότητες για την εκλογή νέου γραμματέα, από το Εθνικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη θέση του γραμματέα είναι πολύ πιθανό να προταθεί από τον Πάνο Καμμένο, ο Νότης Μαριάς, εάν και εφόσον δεν εκλεγεί ευρωβουλευτής.
Τέλος για την Πέμπτη μετατίθεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο.  Αιτία της μετάθεσης είναι η μετάβαση του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, στην Κάρπαθο αύριο το πρωί, προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση οκτώ ετών από τον θάνατο του ηρωικού σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έπεσε στο καθήκον στις 23 Μαΐου 2006, έπειτα από θερμό επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά κοντά στην Κάρπαθο.

crashonline.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...