Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πλήρη αναδιοργάνωση των ΑΝ.ΕΛ. προανήγγειλε ο Καμμένος...


Πλήρη αναδιοργάνωση των ΑΝ.ΕΛ. προανήγγειλε ο Καμμένος"Ο πόλεμος ήταν πράγματι τεράστιος....
Η κυβέρνηση είχε ως στόχο να μην μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ευρωβουλή. Τους διαψεύσαμε. Η δύναμή μας στην επόμενη Βουλή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προαναγγέλλοντας.... πλήρη αναδιοργάνωση του κόμματος και απευθύνοντας κάλεσμα στις αντιμνημονιακές πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις για τη δημιουργία μιας πολιτικής δύναμης ανατροπής.
Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στη συνεδρίαση έγινε μια μεγάλη συζήτηση για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών. "Δεχτήκαμε την παραίτηση του γενικού γραμματέα, του κ. Σπύρου Γαληνού, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Λέσβου. Λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάμε τις διαδικασίες στις 14 και 15 Ιουνίου, οπότε θα γίνει το διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την πλήρη αναδιοργάνωση του Κινήματος σε όλα του τα όργανα. Παράλληλα θα καθορίσουμε τις συνιστώσες για τη διενέργεια ενός μεγάλου πολιτικού συνεδρίου σε εύθετο χρόνο" τόνισε ο κ. Καμμένος.
"Νομίζω ότι τα συμπεράσματα τα οποία βγήκαν σε συνδυασμό με μία συνεδρίαση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα με ειδικούς τεχνικούς για την πολιτική ανάλυση, ιδίως για τις διαρροές ψηφοφόρων προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να καθορίσουμε την τακτική μας.
Η τακτική των Ανεξαρτήτων Ελλήνωνθα είναι δίπλα από τους πολίτες. Θα παραμείνουμε ένα Κίνημα πολιτών με ενότητα, αλλά και με δημοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου όχι απλώς να γυρίσουν πίσω οι πολίτες που στις ευρωεκλογές δεν αποτυπώθηκαν στην κάλπη, αλλά να μπορέσουμε να καλέσουμε και όλους εκείνους τους πολίτες τους οποίους συναντήσαμε στους δρόμους της Ελλάδος και το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μαζί με όλα τα κινήματα εκείνα των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων που δεν δέχονται την επικυριαρχία της Μέρκελ και της τρόικας να δημιουργήσουν μια πολιτική δύναμη ανατροπής για τον τόπο" συνέχισε στις δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος.
Ερωτηθείς για τις θέσεις βουλευτών που μίλησαν για ευθύνες της ηγεσίας σχετικά με το αποτέλεσμα και συγκεκριμένα για αναφορές του Παύλου Χαϊκάλη ότι δεν είχε στήριξη από το κόμμα, ο κ. Καμμένος απάντησε:
"Στήριξη δεν είχε κανείς, ούτε η κ. Χρυσοβελώνη, ούτε ο κ. Κουίκ, ούτε ο κ. Χαϊκάλης, ούτε ο κ. Καπερνάρος. Από τα επτά εκατομμύρια ευρώ του προϋπολογισμού του κράτους για τις εκλογές επετράπη να δοθούν στους Ανεξάρτητους Έλληνες 52.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα ήταν μπλοκαρισμένα στην τράπεζα. Οικονομική στήριξη λοιπόν δεν υπήρχε. Η στήριξη ψυχής που υπήρχε, αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των εκλογών. Είναι βέβαιο ότι τα μέσα ενημέρωσης τα οποία εκπροσωπείτε, σαν παράδειγμα δίνω, έκοψαν τα σποτ μέσω των νομικών τους τμημάτων και αναγκαστήκατε να τα παίξετε κατόπιν απόφασης του ΕΣΡ".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...