Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ψήφος Καταστροφής....

Φαντασθείτε έναν αθλητή  του οποίου η ζωτική  λειτουργία έχει ως εξής
Το δεξί πόδι  βηματίζει όπως η  ΝΔ ( 22,71% ) και το  αριστερό όπως το  Σύριζα  (26,58% )
Το δεξί χέρι δράττει ως η ΧΑ ( 9,4% ),  και το αριστερό  ως το  ΚΚΕ ( 6,09%)  .
Το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου ελέγχει το ΠΟΤΑΜΙ( 6,60%)   ενώ το αριστερό  ημισφαίριο του εγκεφάλου ελέγχει το ΕΛΙΑ/ΠΑΣΟΚ (8,02 % )
Η αίσθησις της...
οσφρήσεως  ελέγχεται από του Ανεξαρτήτους Έλληνες ( 3,45%)  οι οποίοι  μυρίζουν -αντιλαμβάνονται  τον ψεκασμό ενώ η ικανότης της γνώσεως  κάθε διαπλανητικής συνομωσίας ανακαλύπτεται   από το ΛΑΟΣ( 2,70%) που τα γνωρίζει και τα αποκαλύπτει.. όλα.

Στα λοιπά  ζωτικά όργανα ο έλεγχος επιμερίζεται σε μικρότερες κλίσεις και βουλητικές συνιστώσες  του Λαού, που προσεγγίζουν το 14,45%.. με μεγαλύτερη επιρροή στην έδρα ( πρωκτός)  των οικολογικών δυνάμεων,  της ΑΝΤΑΡΣια και της Δημοκρατικής Αριστεράς, που  κατευθύνουν τους ενεργητικούς σπασμούς, δηλαδή  το ευκοίλιον εν ολίγοις των πολιτών..
Το κάθε μέλος του «ανθρώπου» αυτού - ναι σας παρακαλώ, ας τον πούμε άνθρωπο - κινείται παλινδρομικώς προς πάσαν  κατεύθυνσι αενάως και το πνεύμα-μαέστρος  (  ο ηνίοχος θα έλεγε ο Σωκράτης  αν  μπορούσε  για λίγο να επέστρεφε στην Ελλάδα να μας θαυμάση)  βλέπει ( οσάκις ανοίγουν οι οφθαλμοί του) μόνον  αριστερά, και  επειδή η μπαγκέτα του περιστρέφεται σε κυκλοειδή τροχιά πολλαπλών επιπέδων, επιτυγχάνει το ολοκληρωμένο ασύλληπτο χάος της ορχήστρας, κλαμπατσίμπανο..
Αυτό Φίλοι μου,  ήταν το μήνυμα του  ΣΟΦΟΥ, Ελληνικού Λαού..

Δηλαδή «κοντολογίς»  απεφάνθη ο σοφός Ελληνικός Λαός προς άπαντας:
Κύριοι, καταλάβετε το..μιάς δια παντός. Είμαστε ένα παρατέλεμα, ασουλούπωτο ως ανατολίτης καραγκιόζης,  σε πλήρη σύγχυσι , λατρευτική εγωμανία,  θαυμαστή  εσωστρέφεια,  εμβριθή ομφαλοσκόπησι και κυρίως τιτάνια  ηθελημένη ΑΓΝΟΙΑ με διαστροφικό δέος προς το Ψεύδος και την Απάτη.
Την ίδια στιγμή αυτός ο Ηομο Νεοελίνικους   καλείται να συναγωνισθή στην αρένα του Ευρωπαϊκού  γίγνεσθαι και να συμβιώσει με άλλους λαούς , οι οποίοι όμως πειθαρχούν, συνεργάζονταν , παράγουν, εργάζονται  Δημιουργούν..
Δυστυχώς το μήνυμα αυτό πολύ παρεξηγήθηκε από το ιερατείο διανομής  της «αλήθειας». Δηλαδή των Μέσων Ενημερώσεως Δημοσιογραφικών απόψεων αλλά και από τους πολιτικούς μας, που ο καθένας έδωσε και την ιδική του «αυθεντική» ερμηνεία..

Αναφέρομαι σε μερικές από αυτές..
Α) Η άνοδος  της ΧΑ και των δεξιών κόμματων στην Ευρώπη, οφείλεται στην αύξησι του Ναζισμού /Ρατσισμού στην Ελλάδα αποκαλούντες το κόμμα αυτό Ναζιστικό μόρφωμα.
Ουδείς θέλησε να δη ότι δεν έγιναν  ρατσιστές ξαφνικά οι Έλληνες ή οι Ευρωπαίοι, επειδή δυσανασχετούν από την αναγκαστική συμβίωσι με υπεραρίθμους αλλοεθνείς θορυβώδεις βρώμικους επιδεικτικά αλλοθρήσκους  πουν ζουν κατά λόχους και διμοιρίες  σε διαμερίσματα,  ή από την αυξημένη εγκληματικότητα λόγω αδίστακτων εγκληματιών από ισλαμικές χώρες της Αφρικής ή των βαλκανικών γειτόνων μας. Ή επειδή οι γονείς  διαμαρτύρονται γιατί τα παιδιά τους στο κέντρο της πόλεως  έγιναν μειοψηφία σε σχολεία όπου οι περισσότεροι μαθητές αγνοούν την Ελληνική και οι δάσκαλοι στο πνεύμα τη πλέριας δημοκρατίας -ο φασισμός δεν θα πέραση- επιλέγουν  να ακολουθούν  τις ανάγκες της τάξεως προσαρμόζοντας τα ελληνόπουλα σ ένα  επιβραδυνόμενο πρόγραμμα καθυστερημένων αντί της προόδου που επιβάλλει το πραγματικό πρόγραμμα σπουδών.

Όπως επίσης δεν αποκαλούν οι μοναδικοί ερμηνευτές της σοφίας των μηνυμάτων του Λαού μας, το «τιμημένο» ΚΚΕ,   Σταλινικό μόρφωμα. Μολονότι κι αυτό έσχε αύξησι τινά των καλοκάγαθων συντρόφων και ειρηνικών νέων με τα πειστικά παλούκια,  που το ψηφίζουν ( έως ότε  μας «μερεμετίσουν» την δημοκρατία, όπως ποιητικείπε ο ημεδαπός Σταλινίσκος Κουτσούμπας  στην κα Κασιώνη του ΣΚΑΙ..). Κυρίως όμως    ποτέ δεν μας είπαν,  οι «ιστορικοί και καθηγητές» μας των ΜΜΕ, ουδέ έκριναν  ή σχολίασαν  -μάλλον επιμελώς αποκρύπτουν μονίιμως - τις καταστατικές και προγραμματικές θέσεις του ΚΚΕ, για τις οποίες με θρησκευτική ευλάβεια αποφεύγουν να ερωτήσουν ( όπως έπραξε και η θεοσεβής  κα Κοσιώνη) , όταν υποβάλλουν ερωτήσεις στην αρχιεπισκοπή του Περισσού ή και στους αιρετικούς του Σύριζα.

Π.χ  Δεν γνωρίζουν οι περισπούδαστοι των ΜΜΕ ότι το ιερό κοράνι του ΚΚΕ περιγράφει με σατανική λεπτομέρεια την πλήρη άρνησι και ανατροπή του πολιτεύματος μας , της ίδιας της ελευθερίας μας??.Ἐ΄  να επαναλάβω μερικές:
1. Αν δεχτεί επίθεση η Ελλάδα από γειτονική χώρα ή και από άλλη χώρα της περιοχής ή αν επιτεθεί πρώτη μέσα σε συμμαχία ή όχι, το Κόμμα σε κάθε περίπτωση πρέπει να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής - λα­ϊκής αντίστασης και να συνδεθεί η αντίσταση με την πάλη για ολοκληρωτι­κή ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα.

2. Ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων όταν η εργατι­κή τάξη με τους συμμάχους της πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανά­σταση και προχωρήσει στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού -κομμουνισμού.
Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής ερ­γατικής εξουσίας, δηλαδή της δικτατορίας του προλεταριάτου.

 3. Το ΚΚΕ αναδεικνύεται έμπρακτα ως καθοδηγήτρια δύναμη μέσα στην επαναστατική διαδικασία, εφόσον διασφαλίσει την επαναστα­τική γραμμή και ικανότητά του και έχει Οργανώσεις στις μεγάλες παραγωγι­κές μονάδες, σε τομείς και υπηρεσίες που παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ανατροπή της αστικής εξουσίας.

4. Τα μέτωπα πάλης - πρώτ’ απ’ όλα το εργατι­κό - και οι μορφές της Λαϊκής Συμμαχίας με αντιμονοπωλιακούς - αντικα­πιταλιστικούς στόχους, με την πρωτοπόρα δράση των δυνάμεων του ΚΚΕ σε μη επαναστατικές συνθήκες, αποτελούν το πρόπλασμα για τη διαμόρ­φωση του επαναστατικού εργατικού - λαϊκού μετώπου σε επαναστατικές συνθήκες..

5. Σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης, το επαναστατικό εργατικό - λα­ϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης του μπορεί να γίνει το κέντρο της λαϊκής εξέγερσης, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης α­δρανοποίηση των μηχανισμών της αστικής εξουσίας και η εξουδετέρωσή τους, η ανάδειξη και επικράτηση των λαογέννητων επαναστατικών θεσμών που παίρνουν στα χέρια τους τη νέα οργάνωση της κοινωνίας, για την α­νατροπή της δικτατορίας της αστικής τάξης, την εγκαθίδρυση της επανα­στατικής εργατικής εξουσίας.

Αυτά είναι δημοκρατικές-συνατγματικές  απόψεις?

Προφανώς, αν είχαμε ευνομούμενο κράτος και πολίτες  με παιδεία, θα ήταν αδιανόητο . Διότι, όπως ένα  Ναζιστικό Μόρφωμα  δεν έχει λόγο υπάρξεως σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα , έτσι δεν έχει λόγο υπάρξεως και ένα Σταλινικό Μόρφωμα. Αν πάλι η Δημοκρατία μας  είναι επιλεκτικά ευαίσθητη και οι πολίτες τόσο άσχετοι ,  αφού επέτρεψαν σε ένα σταλινικό Εγκληματικό και προδοτικό διαχρονικά ΚΚΕ να λειτουργεί ως κόμμα, τότε γιατί δυσανασχετούν  που η ολική εκταφή-επαναφορά του τέρατος αυτού  έφερε στην επιφάνεια και το δίδυμο  αδελφάκι του.? Ίσως σε λίγο η λαϊκή ετυμηγορία να πρόσθεση και το κόμμα των τρομοκρατών-δολοφόνων  που είναι εγκλωβισμένο στο λαοοπρόβλητο  Σύριζα..

Β) Μια άλλη μερίς σεπτών  ερμηνευτών  καταλήγει ότι  η κυβέρνησις οφείλει να παραιτηθεί και μάλιστα περιχαρής ο  αρχηγός του Σύριζα προσέφυγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζήτηση το ταχύτερο εκλογές.

Γ) Τέλος μια Τρίτη κατηγορία ερμηνευτών κατέληξε ότι ο «Σοφός» Ελληνικός λαός κατόπιν προσεκτικού υπολογισμού διέθεσε τις ψήφους του κατά τέτοιο σαφή τρόπο ώστε να προκύπτει το ανθρωποειδές που περιέγραψα στην αρχή , ταυτόσημο ακριβές  ομοίωμα και εικόνα των πολιτικών του.

Ίσως η τελευταία αυτή εκδοχή να είναι η  μια όψι της πραγματικότητος..
Η άλλη είναι,   ότι αν η Ελλάδα δεν αποκτήσει Ιδιωτικά Πανεπιστήμια  ώστε οι Νεοέλληνες επιτέλους να έχουν πρόσβασι σε ελεύθερη, δημιουργική, αληθινή , Επιστημονική παιδεία, ώστε να έχουμε ελεύθερους σκεπτόμενους ΠΟΛΙΤΕΣ η Ελλάδα σύντομα ,  θα καταντήσει σταύλος της στάλινο-ναζιστικής αριστεράς και ισλαμιστικό τέμενος……

Αληθώς: Μεγάλη  ωριμότητα, πολύς  χρόνος, περισσότερες  δοκιμές και λάθη  και ακόμη περισσότερο κατανόησι και μάθησι των καλών τρόπων απαιτούνται  ώστε η εν συγχύσει δική μας η κοινωνία κάποτε να αντιληφθεί την λυτρωτική αξία της ψήφου. Όχι την καταστρεπτική. Αφού  και σήμερα όπως πάντα ο εχθρός είναι ανάμεσα μας. Πριν  η άγνοια, σήμερα το Ψεύδος

Ιασων

Εδώ αν θέλετε να εντρυφήσετε στο Σταλινικό μόρφωμα

http://www.kke.gr/19o_synedrio/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...