Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ & Ν.Τ.Π.


Ανάλυση :      

Ιδού το μεγάλο ερώτημα. Πολύ δύσκολα θα απαλλαγούμε από το ισχυρό ευρώ, αφού το θέλει η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το ισχυρό Ευρώ στις μικρές και αδύναμες φτωχές χώρες, όπως είναι οι χώρες του νότου της ευρωζώνης της Σιωνιστικής Ε.Ε. διατηρείται σαν νόμισμα, χάρη στις υποτελείς δυνάμεις των εφιαλτών πολιτικών, των ασθενέστερων κρατών-μελών της ευρωζώνης, του Νότου της Σιων. ΕΕ.....

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, οι χώρες αυτές όπως είναι η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, να κρατούν το ισχυρό ευρώ σαν νόμισμα, αφού με το ισχυρό ευρώ χρεοκόπησαν. Το κρατάνε σαν νόμισμα διότι έτσι το θέλει η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Οι χώρες αυτές μπήκανε στο Ευρώ, με Σιωνιστικές «Σοσιαλιστικές» κυβερνήσεις. Αυτό κάτι λέει!!!
Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. κατορθώνει να διορίζει Σιωνιστές Αρχηγούς κομμάτων, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, κ.λ.π. σε όλες τις Κυβερνήσεις της Σιωνιστικής Δύσης & Ε.Ε.
Άλλα ψηφίζουμε εμείς το πόπολο, και τελικά βλέπουμε στην εξουσία,
Σαμαρο-Βενιζέλους, με Ελιές & Ποτάμια!!!  
Mε τα εθνικά μας νομίσματα αναπτυχθήκαμε, και με το καταστροφικό ευρώ χρεοκοπήσαμε, διότι έτσι το θέλησε η  Ν.Τ.Π. του Rothschild.
Όλες οι χώρες του Νότου της ευρωζώνης έχουν πολιτικούς τύπου
Σαμαρο-Βενιζέλων, οι οποίοι στηρίζονται στην εξουσία από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με κάθε τρόπο και μέσο, ακόμη και με βία και νοθεία, φτάνει να μη χάσουν οι Παντοκράτορες το μέλι που λέγεται Ελλάδα. Απόδειξη τα ποσοστά της Ελιάς & Ποταμιού, για να μη πέσουν από την εξουσία τα πιόνια & μαριονέτες εφιάλτες πολιτικοί.
Πολύ δύσκολα θα απαλλαγούμε από αυτούς τους υποτελείς πολιτικούς, αφού έχουν «Μπάρμπα στη Κορώνη» λέει ο Λαός, και στηρίζονται από τους γνωστούς Κοσμοκράτορες & Παντοκράτορες της  Ν.Τ.Π.
Για να ψηφίζεις Ελιές & Ποτάμια, πρέπει να είσαι Ολλανδός ή Βέλγος.
Το ευρώ και το δολάριο είναι τα δύο Νέο-Ταξίτικα νομίσματα.
Το δολάριο για Η.Π.Α. Καναδά, Αυστραλία, & Λατινική Αμερική, και το ευρώ για την Ευρώπη. Η Αργεντινή κατεστράφη, μόλις απέκτησε το δολάριο σαν εθνικό της νόμισμα. Η Ελλάς κατεστράφη με αιτία το Ευρώ. Επομένως όσο χρόνο κυβερνούν τις χώρες της Ευρωζώνης πολιτικοί τύπου Ελλάδος, ορντινάντσες των ηγετών της Ν.Τ.Π. πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν οι χώρες αυτές στα εθνικά τοπικά νομίσματα, τα οποία είναι απαγορευτικά για τα σχέδια της Παγκοσμιοποιημένης οικονομίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Εδώ σχεδιάζουν μία θρησκεία, τη Πανθρησκεία, για όλους τους λαούς της Γης, και στο τοπικό νόμισμα θα σκαλώσουν;;;, προκειμένου να επιτύχουν τη Παγκοσμιοποίηση είναι ικανοί για κάθε θυσία!!
Φρόντισαν δε για να καταστήσουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αδύνατη, να μας φορτώσουν με ένα τεράστιο επαχθές χρέος σε συνάλλαγμα. Μη ξεχνάτε ότι με τα εθνικά μας νομίσματα, και εμείς οι Έλληνες, αλλά και οι Ιταλοί, Ισπανοί & Πορτογάλοι, οικονομικά μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε, και με το ευρώ χρεοκοπήσαμε.
Μη ξεχνάτε ότι στο ευρώ μας έβαλε ο Σιωνιστής Σημίτης, για να στηρίξει τα Κοσμοκρατορικά σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Στο ευρώ μας έβαλε ο Σιωνιστής Σημίτης, (κατά κόσμον Ααρών Αβουρί), εκτελώντας εντολές της Ν.Τ.Π. , με σκοπό να μας καταστρέψει, και να ωφεληθούν οι Κοσμοκράτορες, και εμείς να γίνουμε ορτντινάντσες και υποτακτικοί της νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που λέγεται Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Ο Σημίτης μας έβαλε στο ευρώ με ισοτιμία 340,75 δρχ. ενώ η πραγματική ισοτιμία ήταν Ε 1 = 200 δρχ.
Έτσι από την αρχή έχασαν οι Έλληνες, περίπου η μισή αγοραστική αξία των χρημάτων μας. Δηλαδή εκλάπη ο μισός πλούτος μας.
Αυτό είναι απόδειξη ότι η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. είχε σχέδια να μας καταστρέψει δια της χρεοκοπίας. Ο Σημίτης εκτέλεσε τα σχέδια αυτά!!!
Εκείνοι διασώθηκαν με το ευρώ, εμείς όμως χρεοκοπήσαμε
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις των Σιωνιστών Ευρωπαίων ηγετών, στα γεγονότα στις Κάνες, στη διάσκεψη των G20 το Νοέμβριο 2011
-για να διασώσουν τους Σαμαρο-Βενιζέλους από εκλογική συντριβή- οι αποκαλύψεις γύρισαν Μπούμερανγκ εις βάρος τους. Απέδειξαν ότι εάν φύγουμε από το ευρώ, η ευρωζώνη θα καταρρεύσει!!!
Όμως οι προδότες πολιτικοί μας δεν άρπαξαν την ευκαιρία, να σώσουν την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό!!!
Μη ξεχνάτε το 8% της ελιάς, και το 7% του ποταμιού, για να στηριχθεί ο Βενιζέλος, ο δικός τους άνθρωπος, τον προικοδότησαν με ένα 15%.
Καμένα υλικά οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, όσο και αν τους στηρίζει η Ν.Τ.Π.
Στις Κάνες στη διάσκεψη των G20 μιλούσαν για «επιλεκτική χρεοκοπία» και εννοούσαν την Ελλάδα. Οι Σιωνιστές πολιτικοί μας όμως δεν κατάλαβαν τίποτα, ώστε να αντιδράσουν πατριωτικά!!!
Τώρα με την πληθώρα των ευρωσκεπτικιστών ευρωβουλευτών του Farage & Mαρίν Λεπέν, η Μέρκελ τα βρήκε σκούρα. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθούν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι. Αλλά από ορντινάντσες, είναι ποτέ δυνατόν να προκύψει κάτι καλό για τη πατρίδα;;;;
Η διάσωση του ευρώ σάρωσε το φτωχό Ελληνικό Λαό. Οι ανίκανοι & εφιάλτες πολιτικοί τα φόρτωσαν όλα στο υποζύγιο τον Ελληνικό Λαό, βρήκαν την εύκολη λύση για να σωθεί το ευρώ, το νόμισμα της Ν.Τ.Π.
Εκείνοι διασώθηκαν, εμείς όμως χρεοκοπήσαμε.
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι είναι ένα άβουλο όργανο στα χέρια των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Μέσω του ευρώ εκτελείται σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων, ως εξής.
1.- Οι Έλληνες αυτοκτονούν & υποσιτίζονται λόγω χρεοκοπίας.
2.-Ενεργειακά παρέδωσαν τη χώρα στη Σιων. Δύση οι δοσίλογοι.
3.- Οι Έλληνες υποφέρουμε από υπογεννητικότητα, λόγω φτώχειας, κόστους ζωής, χρεοκοπίας, και ανεργίας, δεν πολλαπλασιαζόμαστε.
4.- Οι Έλληνες μεταναστεύουμε λόγω ανεργίας.
5.- Η «ξακουστή» λέσχη Bilterberg, εκτιμήσασα δεόντως τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν οι Σαμαροβενιζέλοι, στη ΝΤΠ
προσκάλεσε αυτούς, μαζί με το Στουρνάρα, να συμμετάσχουν στη φετινή σύνοδό της, έτσι οι εχθροί αμείβουν τους δοσίλογους.
Ο αφελής Λαός  ψηφίζει Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ- Ελιές & Ποτάμια!!!
6.- Λόγω ευρώ, Ασιάτες & Αφρικανοί λαθρομετανάστες συρρέουν στη πατρίδα μας, με άμεσο κίνδυνο να εκλείψει ο Ελληνισμός. Είναι αυτό που θέλουν οι Κοσμοκράτορες, για να αρπάξουν τη Γη μας και  πλούτο.
7.-Τους υπουργούς στην Ελλάδα, επιβάλει στο Πρωθυπουργό η Σιωνιστική Τρόϊκα. Χώρα υπό κατοχή, λόγω ευρώ &Μνημονίων.
8.-Η ΝεοΤαξική Κυβέρνηση των Σαμαρο-Βενιζέλων, κατόπιν διαταγών της Ν.Τ.Π. λέει, το Εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η λαθρομετανάστευση, την οποίαν νομιμοποιούν, με τη δικαιολογία ότι η χώρα μας χρειάζεται και νέους λαθρομετανάστες, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού, και υπογεννητικότητας. Αντικαθιστούν τους Έλληνες με Αφρικανούς!!!
9.-Το σατανικό δολοφονικό αυτό σχέδιο Γενοκτονίας των Ελλήνων και καταστροφής του Ελληνικού Έθνους που εξεπόνησαν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π., εκτελείται συστηματικά και ύπουλα από την εγκληματική οργάνωση των κομμάτων κυβερνητικής συνεργασίας-εξουσίας.
10.-Οι  Σιωνιστικές Ν.Τ.Π.& Τρόϊκα έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων κουρελόχαρτο. Συνεχώς το παραβιάζουν με τη βοήθεια δοσιλόγων πολιτικών. (βλέπε βιβλίο Συνταγματολόγου Κώστα Χρυσόγονου).
11.-Το πολιτικό κόλπο των Σιωνιστών Ολιγαρχών, ντόπιων & ξένων, για Ελιές & Ποτάμια απορρόφησε το 15% του εκλογικού σώματος,
που πήγε σε Μνημονιακά Σιωνιστικά κόμματα. Στα κόμματα του Ευρώ, και των Μνημονίων. Στους εχθρούς της Ελλάδος.  
12.-Όλα αυτά συμβαίνουν στο Ευρώ, ενώ αν γυρίσουμε στη Δραχμή, οι λαθρομετανάστες δεν έχουν λόγο υπάρξεως, και έτσι θα σωθεί ο Ελληνισμός. Έρχονται εδώ για το Ευρώ. Το μίσος των Σιωνιστών εναντίον του Ελληνισμού έχει βαθιές αιτίες στον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, και στον Χριστιανισμό-Ορθοδοξία!!!
13.-Η δημιουργία του Ευρώ, βασίζεται στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών!! Επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε!!!
14.-Οι Σιωνιστές Αμερικανοί εγκαταλείπουν άρον-άρον τη Λιβύη, αφού πρώτα την κατάστρεψαν, και άρπαξαν τα πετρέλαιά της.
Αυτό θέλουν να κάνουν και σε εμάς εδώ, χάρη στη βοήθεια που τους προσφέρουν οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Αυτό το αναφέρουμε προς γνώσιν & συμμόρφωση της Σιων. Ν.Τ.Π.
                                          ΕΥΡΩ
                                 -----------
Το ευρώ σκοπόν έχει, να πληρώνω υψηλούς φόρους, να πληρώνομαι λιγότερο, να είμαι άνεργος, να μην έχω μισθό & σύνταξη, να μην έχω υγεία, γιατρούς, φάρμακα, νοσοκομεία, να μην έχω παιδεία, να ψωνίζω ακριβότερα, να νιώθω διεφθαρμένος, να φοβάμαι μη χάσω τη δουλειά μου, να μην κάνω όνειρα για τα παιδιά μου, να βλέπω προπαγάνδα της Ν.Τ.Π. στα Σιωνιστικά κανάλια της τηλεόρασης, να δουλεύω ώσπου να πεθάνω χωρίς σύνταξη, να με παρακολουθούν, να με φακελώνουν, να με δέρνουν , να με κλέβουν, να μου λένε ψέματα, να με περιφρονούν, να φοβάμαι του Τούρκους, τους Σκοπιανούς, και τους Αλβανούς, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Σιωνιστές Αμερικάνους, να μη με ακούει κανείς, να με εκβιάζουν, να μου μένουν οι λογαριασμοί απλήρωτοι, να δανείζομαι και άλλο, να με κλέβουν με τις μετοχές στο Χρηματιστήριο, και στα κρατικά ομόλογα, και τελικά να αυτοκτονώ!!!
Όλα αυτά συμβαίνουν με το Ευρώ!! Για να στηρίξουμε το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Όλα αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στις τράπεζες του προέδρου της Ν.Τ.Π
Με το καταστροφικό ισχυρό ευρώ, η Ν.Τ.Π. μας έχει εγκλωβίσει, και ο σώζων εαυτόν σωθείτω. 360 ευρώ η εγγυημένη σύνταξη για τους Έλληνες, ενώ τα πετρέλαια, χρυσός, πήγαν στο Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!
Το ακριβό Ευρώ ωφελεί τη Γερμανία, και τους λαθρομετανάστες.
Στο ερώτημα Ευρώ ή Δραχμή απαντώ.
Το Ευρώ έγινε για τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις της Ευρωζώνης.
Το Ευρώ έγινε για τις χώρες του Βορρά της Ευρωζώνης.
Το Ευρώ έγινε για τις χώρες της βαριάς Βιομηχανίας της Ευρωζώνης, που έχουν εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων, βαριάς Βιομηχανίας.
Το Ευρώ έγινε για τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Το Ευρώ έγινε για τη Γερμανία. Η μόνη χώρα που κερδίζει από το Ευρώ, είναι η Γερμανία, λόγω εξαγωγών βιομηχανικής παραγωγής.
Το Ευρώ δεν είναι αποτελεσματικό νόμισμα για τις χώρες του Νότου.
Απόδειξη αυτού είναι ότι μόνον οι χώρες του Νότου της ευρωζώνης οικονομικώς κατέρρευσαν-χρεοκόπησαν. Κατεστράφησαν από το ευρώ.
Κατεστράφησαν λόγω της στήριξης των Τραπεζών από το Λαό, και άλλα οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία καλώς γνωρίζετε.
Ν.Τ.Π., τράπεζες, και σκάνδαλα μας μάζεψαν τα χρήματα σε Ευρώ.
Οι Έλληνες πληρώσαμε 250 δις ευρώ, όπως λέγουν τα ΜΜΕ, για τη στήριξη των τραπεζών, μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων. Σχεδόν όσο είναι όλο το χρέος της χώρας. Τα δώσαμε στις Σιωνιστικές Τράπεζες!!
Το Ευρώ δεν είναι κατάλληλο νόμισμα για τις φτωχές χώρες, όπως είναι η Ελλάδα, και οι άλλες χώρες του Νότου της ευρωζώνης.
Το Ευρώ το επέβαλαν οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. για τα συμφέροντά τους. Λόγω του Ευρώ συνέβησαν τα κάτωθι καταστροφικά
1.- 6.000 Έλληνες δεν ζούνε πια, αυτοκτόνησαν λόγω χρεοκοπίας.
2.- 200.000 Έλληνες έλαβαν την άγουσαν στη ξενιτειά λόγω ανεργίας.
3.- Οικονομικά σκάνδαλα δοσιλόγων πολιτικών σε εκατομμύρια ευρώ.
4.- 350.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω φτώχειας και «χαράτσι» στις αποδείξεις της ΔΕΗ.
5.- 100.000 μέτοχοι του χρηματιστηρίου έχασαν τις οικονομίες τους.
6.- 60.000 ομολογιούχοι έχασαν τις οικονομίες μιας ζωής λόγω Μνημονίων.
7.- Τα ασφαλιστικά Ταμεία έμειναν χωρίς χρήματα.
8.- Τα Α.Ε.Ι. χρεοκόπησαν.
9.- Η κυβέρνηση διέγραψε τα χρέη των πολιτικών κομμάτων εξουσίας, τα οποία καλείται να πληρώσει το πόπολο ο Λαός.
10.-Η Κυβέρνηση διέγραψε τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής, τα οποία καλείται να πληρώσει το πόπολο, για να ακούν κλασική Μουσική οι κυρίες της Ολιγαρχίας των Μεγιστάνων του πλούτου.
11.- Τα δημόσια νοσοκομεία χρεοκόπησαν.
12.- Το σύστημα υγείας & παιδείας στο λαό, κατέρρευσε.
13.- Η ανεργία καλπάζει λόγω φυγής των Βιομηχανιών.
14.- Τη Λίστα Λαγκάρντ «την έπνιξαν» οι δοσίλογοι πολιτικοί.
15.- Το σκάνδαλο με τα υποβρύχια το έκαναν «γαργάρα» οι δοσίλογοι.
16.- Τα εκκαθαριστικά των Δ.Ο.Υ. έφθασαν στο Θεό.
17.- Οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους λόγω βαριάς φορολογίας.
18.- Οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. «έφαγαν τον αγλαίορα» για τις τσέπες των προδοτών πολιτικών.
19.- Διέγραψαν τα δικά τους χρέη στις τράπεζες, τα πλήρωσε ο φουκαράς ο Λαός.
20.- Χρηματοδότησε ο φουκαράς Λαός με 250 δις. ευρώ τις Τράπεζες.
21.- Οι δοσίλογοι πολιτικοί έβαλαν φυλακή βουλευτές που απεκάλυπταν τα σκάνδαλα στη Βουλή.
22.- Οι δοσίλογοι πολιτικοί χάρισαν 500 εκ. ευρώ στους Γερμανούς της
Χόφχτιφ, διαχειριστές του νέου αεροδρομίου ΑΘΗΝΏΝ.
23.- Ο Πάγκαλος δήλωσε, «Μαζί τα φάγανε», οι εφιάλτες πολιτικοί.
24.- Υπενθυμίζω τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και παρέας αυτού,
για τους εξοπλισμούς.
25.- Χάρισαν 100 εκ. ευρώ στη SIEMENS.
26.- Χάρισαν 2 δις. ευρώ σε εφοπλιστές.
27.- Χάρισαν πρόστιμα & φόρους πολλών εκατομμυρίων σε ημετέρους.
28.- Τις αλόγιστες σπατάλες πολλών εκ. ευρώ, από κρατικό μηχανισμό.
29.- Τα σκάνδαλα εκ. ευρώ με τους Ολιγάρχες, για να κάνουν έργα!!!.
30.- Τη κακοδιαχείριση πολλών δις. ευρώ που έκαναν οι πολιτικοί.
31.- Το ευρώ σαν ακριβό νόμισμα, 40% πάνω από το δολάριο, είναι καταστροφικό για την Ελληνική οικονομία.
32.- Θυμηθείτε τις ατέλειωτες  μίζες.
33.- Θυμηθείτε ότι «έφαγαν» το μισθό μας, και τις συντάξεις μας, αλλά και τον 13ο & 14ο μισθό, και τα έστειλαν «πεσκέσι» στο Ρότσιλντ.
34.- Χάρισαν στους ηγέτες της Ν.Τ.Π. τον ορυκτό πλούτο της χώρας, αξίας τρις. Ευρώ.
35.- Χάρισαν ιδρύματα και Τράπεζες στους ντόπιους Ολιγάρχες.
36.- Πούλησαν «μπιρ-παρά» τον Αστέρα Βουλιαγμένης, και τις παραλιακές εκτάσεις του Ελληνικού, πρώην αεροδρομίου Αθηνών.
37.- Θέλουν να πουλήσουν την ΕΥΔΑΠ στους εχθρούς των Ελλήνων.
38.- Προσπαθούν να πουλήσουν τη ΔΕΗ στους εχθρούς των Ελλήνων.
39.- Πούλησαν τον ΟΤΕ στους εχθρούς του έθνους Γερμανούς.
40.- Θυμηθείτε την εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Έθνους στους διεθνείς κερδοσκόπους.
41.- Όλα αυτά, και άλλα πολλά, συνέβησαν στην εποχή του Ευρώ.
42.- Το Ευρώ είναι πόλος έλξεως οικονομικών σκανδάλων.
43.- Το Ευρώ με όλα αυτά απεδείχθη καταστροφικό νόμισμα.
44.- Μας βάλανε στο Ευρώ για να μας καταστρέψουν, για να έλθουν οι λαθρομετανάστες εδώ, για να αρπάξουν οι Αρχηγοί της Ν.Τ.Π. τον ορυκτό μας πλούτο, και τελικά να αρπάξουν ολόκληρη τη πατρίδα μας, για τη Γεωπολιτική της θέση, αφού Έλληνες δεν θα υπάρχουν πια.
45.- Υπάρχει όμως και ένα ποσοστό 15% Ελλήνων που από ευγνωμοσύνη συνεχίζει να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ, & ΠΟΤΑΜΙ, για τα οφέλη που είχαν αποκομίσει εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, στα χρόνια που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. Να τα λέμε όλα!!!
Επειδή ντρέπονται να παρουσιαστούν σαν ΠΑΣΟΚ, άλλαξαν λεοντή και παρουσιάζονται σαν Ελιά & Ποτάμι.
Το χάος, το θράσος, και η βλακεία δεν έχουν όρια!!! 
46.-Όχι στη λιτότητα του Ευρώ της Μέρκελ & της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
47.- Η κυρία Μαρίν Λεπέν ζητάει, η Γαλλία έξω από το Ευρώ, & ΝΑΤΟ, και επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα, για σωθεί η Γαλλία.
48.-Η Αγγλία του Nigel Farage φρονίμως ποιούσα δεν δέχθηκε να μπεί στο Ευρώ, διατήρησε τη Λίρα, το Εθνικό της νόμισμα, και σώθηκε!!!
49.- Εάν φύγουμε από το Ευρώ, θα καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού έτσι θα αποδειχθεί η καταστροφικότητα του ευρώ για τους μικρούς.
50.-Mετά τη Γεωπολιτική ενίσχυση της Ρωσίας, για τα θέματα Συρίας & Ουκρανίας, η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. βρίσκεται σε παρακμή.
Απέτυχε το όραμα της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
                                        ΔΡΑΧΜΗ:
                                     -----------
Ύστερα από την πιο πάνω ανάλυση, προϋπόθεση για την επιστροφή στη Δραχμή είναι,
1.- Να αποκτήσει η Ελλάδα μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση, αποτελούμενη από γενναίους πατριώτες πολιτικούς, και όχι δοσίλογους
και εφιάλτες υποτελείς & φοβισμένους Σιωνιστές πολιτικούς.
2.- Η γενναία πατριωτική αυτή κυβέρνηση να διαγράψει το χρέος που εσκεμμένα μας φόρεσαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, όπως έκαναν άλλες χώρες. (Γερμανία το 1954, Ισλανδία πρόσφατα, κ.λ.π.)
3.- Να προσφύγει στη διεθνή δικαιοσύνη για τη διαγραφή του χρέους,
με τη δικαιολογία η διάσωση του πληθυσμού, επιβάλλει αυτό το μέτρο.
4.- Να εφαρμόσει το νόμο της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ στο εσωτερικό, όπως έκανε η Ισλανδία πρόσφατα!! Κανένας Έλληνας να μη χρωστάει σε
τράπεζες. Να διαγράψει τα χρέη των Ελλήνων προς τις Τράπεζες.
5.- Επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα, στη Δραχμή χωρίς ΧΡΕΗ!!!
Δραχμή με χρέη σε συνάλλαγμα, είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!!!
Να κάνουμε στάση εξωτερικών πληρωμών. Αρκετά έφαγε ο Ρότσιλντ!!
Μη ξεχνάτε ότι με τη δραχμή μεγαλώσαμε, και προοδεύσαμε.
Δεν είχαμε το Σιωνιστικό Ευρώ, το οποίο μας κατάστρεψε!
6.- Αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και κατάργηση του δόγματος,
«Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Δύση» το οποίο μας κατάστρεψε. 
7.- Όσο μένουμε δούλοι στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων θα υποφέρουμε αενάως, και τελικά να εξαφανιστούμε σαν Έθνος.
8.- Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, με δίκαιες συμβάσεις, και όχι σαν αυτές προτεκτοράτου που υπέγραψαν πρόσφατα οι μαριονέτες του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, δοσίλογοι πολιτικοί.
Σήμερα ο χρυσός όλος φεύγει προς Ροτσιλντ & Σόρος μεριά, και σε εμάς μένει καμένη Γη. Είναι ώρα να κοιτάξουμε λίγο και το Λαό μας!!
Τα πετρέλαια & Φυσικό Αέριο, φεύγουν προς τις πετρελαϊκές εταιρείες
του Ροκφέλερ, χάρη στα πιόνια και δοσίλογους πολιτικούς.
9.-Άμεσο διεκδίκηση δικαστικώς από τη Γερμανία του κατοχικού δανείου, και των πολεμικών αποζημιώσεων.
Το ύψος αυτών υπερβαίνει το χρέος της Ελλάδος.
10.- Αλλαγή συμμάχων και εταίρων, αφού οι παρόντες «σύμμαχοι» και «εταίροι», στο ΝΑΤΟ & στην Ε.Ε. απεδείχθησαν λύκοι και φίδια.
11.-Η Δραχμή είναι σωσίβιος λέμβος στο καταποντιζόμενο και βυθιζόμενο σκάφος της ευρωζώνης.
12.- Θα μου πείτε «όνειρα θερινής νυκτός» όλα όσα γράφεις, αφού ο Λαός δεν βοηθά με τη ψήφο του, και οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π., των Η.Π.Α & Ε.Ε. θα πέσουν σαν σκυλιά επάνω μας.
«Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!» George Orwell
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους Έλληνες σήμερα!

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                          Διεθνολόγος
                                           E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...