Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ...


Μια επιτροπή υπό την προεδρία του προισταμένου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο τριών φάσεων για "να απομακρύνει τις συναλλαγές σε μετρητά στο Ισραήλ".
Τα άτομα και οι επιχειρήσεις θα εξακολουθούν να επιτρέπεται να διενεργούν συναλλαγές σε μετρητά σε μικρές ποσότητες (τουλάχιστον αρχικά), αλλά ο τελικός στόχος είναι να αναγκάσει τους πολίτες του Ισραήλ να διευθύνουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές μορφές πληρωμής.
Στην πραγματικότητα, έχει αναφερθεί ότι οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι «τα μετρητά δεν είναι κάτι καλό», επειδή τροφοδοτούν την παραοικονομία και επιτρέπουν στους ανθρώπους να αποφύγουν την καταβολή φόρων.
Και μόλις φτάσει το 98 ή 99 τοις εκατό του συνόλου των συναλλαγών να είναι χωρίς μετρητά, δεν θα είναι δύσκολο για την κυβέρνηση του Ισραήλ (ή όποια άλλη κυβέρνηση) να απαγορεύσει εντελώς τις συναλλαγές σε μετρητά.
Ομως μια κοινωνία χωρίς μετρητά είναι πραγματικά επιθυμητή; Αυτό είναι ένα ερώτημα που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να αναρωτιόνται, καθώς οι κυβερνήσεις περιορίζουν όλο και περισσότερο τη χρήση μετρητών.
Ήδη από τον Σεπτέμβριο, ανακοινώθηκε ότι η ισραηλινή κυβέρνηση είχε διαμορφώσει μια επιτροπή για να «εξετάσει τρόπους για την εξάλειψη των μετρητών από την ισραηλινή οικονομία» ... »
Νέα τεχνολογία για μια κοινωνία χωρίς μετρητά βαδίζει με σωστά βήματα με άλλες κινήσεις προς την προσεχή παγκόσμια κυβέρνηση του Αντιχρίστου.
Ακούμε συχνά για την "Νέα Παγκόσμια Τάξη" και την "παγκόσμια κοινότητα" - τσιτάτο που βοηθούν να προετοιμάσουν τον κόσμο για ένα νέο διεθνές οικονομικό και πολιτικό σύστημα, μια κοινωνία που θα ελέγχεται από δικτυωμένους υπολογιστές που θα περιέχουν μια βάση δεδομένων με πληροφορίες για σχεδόν όλους - όπως το κεφάλαιο 13 της αποκάλυψης που το προέβλεψε πριν από 2.000 χρόνια!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...