Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ''ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ''!!!




Eντολή του Πούτιν για την ενεργοποίηση του κωδικού «Λερναία Ύδρα» ως απάντηση στην σφαγή αμάχων από τους Ουκρανούς. Το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης είναι.... προϊόν σοβιετικού σχεδιασμού και είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για να εξοντώσει από αντίπαλες πολιτικές ομάδες μέχρι ηγεσίες που απειλούσαν την ΕΣΣΔ.

Η υλοποίηση του στοχεύει στην εξόντωση συγκεκριμένων προσώπων που τίθενται ως στόχοι από ειδικό μικτό κλιμάκιο των μυστικών υπηρεσιών, των ενοπλων δυνάμεων, του υπουργείου εσωτερικών και ΥΠΕΞ. Οι στόχοι εντοπίζονται και αξιολογούνται ανάλογα με την επικινδυνότητα, τις ικανότητες και την θέση τους στις ιεραρχίες. Εκτελούνται με οποιονδήποτε τρόπο, από απλή δολοφονία μέχρι πολύπλοκη δολιοφθορά όπως είδαμε στις περιπτώσεις Λιτβινένκο.

Η μοναδική περίπτωση που το σχέδιο απέτυχε ήταν στο Αφγανιστάν επειδή το ισλαμικό στοιχείο δεν είχε ευδιάκριτους ηγέτες αλλά πολυάριθμους φυλάρχους που είχαν κηρύξει τζιχάντ.
Την ίδια μέθοδο χρησιμοποίησε και η Κίνα το 2008-9 για να εξοντώσει τις κεφαλές των ισλαμιστών αυτονομιστών. Τα κατάφερε υποχρεώνοντας τους ισλαμιστές σε ενέργειες άοπλου όχλου κατά αμάχων.

Πριν από λίγο οι Ρωσώφονοι του Σλαβιανσκ έχοντας υποστήριξη των υπηρεσιών κατέρριψαν το ελικότπερο στο οποίο μετέβαινε η ηγεσία των δυνάμεων που επιχειρούν στην Ανατολική Ουκρανία. Νεκρός και ο στρατηγός Vladimir Kulchtsky, που είχε το γενικό πρόσταγμα των επιθέσεων.

Έπεται συνέχεια και με πολιτικούς στόχους.
HellasForce
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...